Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Gali būti ir ne enuchas  :B​ 

Gi sakiau: TYLIAI. O su ne eunuchu gi garantuotai triukšmą kels.

Atsakyti

O Frofesorei tai tik ėst. Nėra ko. Lieknėsim procesą burbulais užgerdamos.

tai kiek gi galima lieknet :lol: jau dabar tvardausi, tai jau kai pencynike busiu, zinok bus dzin, eeesiu :D

Atsakyti

tai kiek gi galima lieknet :lol: jau dabar tvardausi, tai jau kai pencynike busiu, zinok bus dzin, eeesiu :D
Aš tai riedučiais varinėsiu pakrante, tai gal nesustorėsiu nuo žuvies, krevečių ir pomidorų 😅 oi, juo dar kumpiai vytinti  :wub:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 28 birželio 2019 - 16:39

Laba. 

Limca, sveikinimai dideliausi.  :ploja2:

Aš prie pietiečių, galiu valgyti daryti, fotkinti, su ciucikais ir miaučikais būti. Galiu muziką pareguliuoti per baliuškas.  :D​ 

Atsakyti

O aš su Orage šunis vedžiosiu.

Atsakyti

Limcamca, aš tą patį sakiau uošvienei dėl tiko, bet jos akis ne pizė, kaip mano mama sako, viską mato ir supranta.

Atsakyti

Linamog, kaip tavo nuomone, www.takeluckhome.com yra patikima parduotuvė?

Atsakyti

Aa tai savaitgalio pietus ir vakareliu uzkandzius, ir desertus gaminsiu

Atsakyti

O aš su Orage šunis vedžiosiu.

tai jau irgi i vila plakiesi? :D 

Rykute, kokie rieduciai?? tu vyno prisiliurlinus bent ant koju jei dar pastovesi, ir tai jau bus gerai :lol: 

Atsakyti

tiksliai, Maja gi su mumis! viskas normaliai, vadinasi is bado nemirsim :D 

Atsakyti

tai jau irgi i vila plakiesi? :D

Rykute, kokie rieduciai?? tu vyno prisiliurlinus bent ant koju jei dar pastovesi, ir tai jau bus gerai :lol:

Gulės su riedučiais ant gulto ir įsivaizduos, kad važiuoja. Galva tai suksis gi.

Atsakyti

Limcamca, aš tą patį sakiau uošvienei dėl tiko, bet jos akis ne pizė, kaip mano mama sako, viską mato ir supranta.

Bet mes tai po sniegą vedžiosim, jo? Tada tinka  :D 

Ir dar kokiam savaitgaliui varysim pažiūrėt kaip Rykutė su riedučiais per smėlį varo  :B  :D​ 

Atsakyti