kantrus vyras...net 17 metu istvere....
ok ok, baigiu juokus sveikinimai
Negaliu nieko sakyti, tikrai kantrus
OMG mergikės, grįžau iš rojaus... šiandien švenčiam 17 vestuvių metines. Iš pačio ryto vyras mane į levandų laukus nusivežė. Ten ir aguonos žydi. O Dievai, koks groooožis
Sveikinimai
O aš tai į jokią Šiaurę nedumiu. Ten Sistiną su Orage siunčiu, tegul džiaugiasi savo šalčiais kur nors atokiau.
Man irgi bilietuką rezervuokit kartu
Savaitė iki atostogų liko ir ima baimė, jei orai nepasikeis, kaip reiks ištverti Bambeklis dar tyčiojasi, pats liežuvį iškišęs ir su baisiu uždegimu nuo saulės, man siūlo apsipirkti atostogoms babajų parduotuvėj, kad tik akys matytųsi
Sveikinimai
Savaitė iki atostogų liko ir ima baimė, jei orai nepasikeis, kaip reiks ištverti Bambeklis dar tyčiojasi, pats liežuvį iškišęs ir su baisiu uždegimu nuo saulės, man siūlo apsipirkti atostogoms babajų parduotuvėj, kad tik akys matytųsi
Panašu, kad išsiskirstysim į dvi grupes ir penCijoj Šiaurė sveikins Pietus, o Pietūs Šiaurę.
Sveikinimai
Mauduko su kailiuku reikės? Šiaip turiu blatą kailių gamykloje 🤣😂
OMG mergikės, grįžau iš rojaus... šiandien švenčiam 17 vestuvių metines. Iš pačio ryto vyras mane į levandų laukus nusivežė. Ten ir aguonos žydi. O Dievai, koks groooožis Pati fainiausia vieta, netoli namų. Pietums užvalgėme ten gaminto: kamemberto sūrio su figų duona ir saldžiu aštrių pipirų džemu. Skaaanu kaaaip Vakarienei eisim pas portugalus, naktipiečiams matau, kad burbulai šaldomi. Eina sau, matyt esu labai gera žmona, kad vyras taip stengiasi.
Vot.. pasigyriau daugiau nei Terezzka Nesuprantu, į kokią Šiaurę jinai dumia, kai pagaliau pas mus šiluma atėjo
Orage, kaip tavo galva? Skauda?
Sveikinimai 🥰 graži proga, gražioje vietoje, nerealu 😍
Limcamca, sveikinu su santuokos septynioliktu gimtadieniu.
Nėr jokių karščių čia. +18 tai ne karštis, net man norisi keliais laipsniais daugiau.
Pamiršau papasakoti, vakar visi labai fainam italų restorane vakarieniavom, o ten pagrindinis šefas kad merkė man akį, nu, net akių kur dėt nebuvo, sėdėjau tarp diedo ir jo mamos. Jau net jie pastebėjo ir juokėsi iš manęs.
Jus cia i LT atostogauti varot, festina? kad gi nebera tu karsciu nu va truputi sekmadieniui ir pirmadieniui dar biski link 30 pazada (neaisku, kiek isteses), o toliau vapsie ziurejau, kad bus 17-18 vos kai kuriomis dienomis. taigi cia net ne vasara! as net atostogu data pasikeiciau, pamaciusi pirma liepos savaite. ka veikt prie 17-18 ? po pledu ir ziema prisiguliu
Jus cia i LT atostogauti varot, festina? kad gi nebera tu karsciu nu va truputi sekmadieniui ir pirmadieniui dar biski link 30 pazada (neaisku, kiek isteses), o toliau vapsie ziurejau, kad bus 17-18 vos kai kuriomis dienomis. taigi cia net ne vasara! as net atostogu data pasikeiciau, pamaciusi pirma liepos savaite. ka veikt prie 17-18 ? po pledu ir ziema prisiguliu
Aš jau net lietuviškų orų nebežiūriu, bijau Taip taip, į tėvynę
Tai linksminamės, nia? Prašom iš mano maudomo nesityčiot, pas mane bus vienos dalies maudomas, t.y. triusikai. Papus susidėsiu ten
Šian išsiroviau į darbą, bišk neturiu laiko, skraidau ant šluotos. Bent oras puikutukas.
Limca, sveikinimai
Eularija, sveika parsivilkus.
Ir taip, jokio namelio Ispanijoj aš nepirksiu su jumis.