Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

kantrus vyras...net 17 metu istvere.... :lol:

ok ok, baigiu juokus :D  sveikinimai  :4u:  

Negaliu nieko sakyti, tikrai kantrus  :D  :D​ 

Atsakyti

manau tikrai senelis pasisotintu, oooj pasisotintu :lol: :lol:

Šį kartą net nepykstu ant autokorektoriaus 🤭😁

Atsakyti

OMG mergikės, grįžau iš rojaus... šiandien švenčiam 17 vestuvių metines. Iš pačio ryto vyras mane į levandų laukus nusivežė. Ten ir aguonos žydi. O Dievai, koks groooožis  :wub:  :wub:  :wub:  

Sveikinimai  :4u:  :wub: 

O aš tai į jokią Šiaurę nedumiu. Ten Sistiną su Orage siunčiu, tegul džiaugiasi savo šalčiais kur nors atokiau.  :D

Man irgi bilietuką rezervuokit kartu  :rolleyes: 

Savaitė iki atostogų liko ir ima baimė, jei orai nepasikeis, kaip reiks ištverti  :karsta:  Bambeklis dar tyčiojasi, pats liežuvį iškišęs ir su baisiu uždegimu nuo saulės, man siūlo apsipirkti atostogoms babajų parduotuvėj, kad tik akys matytųsi  :bijau2:  :lol:​ 

Atsakyti

Savaitė iki atostogų liko ir ima baimė, jei orai nepasikeis, kaip reiks ištverti  :karsta:  Bambeklis dar tyčiojasi, pats liežuvį iškišęs ir su baisiu uždegimu nuo saulės, man siūlo apsipirkti atostogoms babajų parduotuvėj, kad tik akys matytųsi  :bijau2:  :lol:​ 

Panašu, kad išsiskirstysim į dvi grupes ir penCijoj Šiaurė sveikins Pietus, o Pietūs Šiaurę.  :D 

Atsakyti

Mauduko su kailiuku reikės? Šiaip turiu blatą kailių gamykloje 🤣😂

Atsakyti

OMG mergikės, grįžau iš rojaus... šiandien švenčiam 17 vestuvių metines. Iš pačio ryto vyras mane į levandų laukus nusivežė. Ten ir aguonos žydi. O Dievai, koks groooožis  :wub:  :wub:  :wub:  Pati fainiausia vieta, netoli namų. Pietums užvalgėme ten gaminto: kamemberto sūrio su figų duona ir saldžiu aštrių pipirų džemu. Skaaanu kaaaip  :wub:  :wub: Vakarienei eisim pas portugalus, naktipiečiams matau, kad burbulai šaldomi. Eina sau, matyt esu labai gera žmona, kad vyras taip stengiasi. 

Vot.. pasigyriau daugiau nei Terezzka  :P  :D  :D Nesuprantu, į kokią Šiaurę jinai dumia, kai pagaliau pas mus šiluma atėjo  :yahoo:

Orage, kaip tavo galva? Skauda? 

Sveikinimai 🥰 graži proga, gražioje vietoje, nerealu 😍

Atsakyti

Limcamca, sveikinu su santuokos septynioliktu gimtadieniu.  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u: 

Nėr jokių karščių čia. +18 tai ne karštis, net man norisi keliais laipsniais daugiau.

Pamiršau papasakoti, vakar visi labai fainam italų restorane vakarieniavom, o ten pagrindinis šefas kad merkė man akį, nu, net akių kur dėt nebuvo, sėdėjau tarp diedo ir jo mamos. Jau net jie pastebėjo ir juokėsi iš manęs. 

Atsakyti

Jus cia i LT atostogauti varot, festina? kad gi nebera tu karsciu  :unsure:  nu va truputi sekmadieniui ir pirmadieniui dar biski link 30 pazada (neaisku, kiek isteses), o toliau vapsie ziurejau, kad bus 17-18 vos kai kuriomis dienomis. taigi cia net ne vasara! as net atostogu data pasikeiciau, pamaciusi pirma liepos savaite. ka veikt prie 17-18 ? po pledu ir ziema prisiguliu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 28 birželio 2019 - 15:24

Limc, sveikinimai dideliausi  :4u:

Suskaičiau su baltu pavydu. 

Oi, mergos, kad prijuokinot. Balsu žvengiu  :lol:​ 

Atsakyti

juokimes juokimes, kol Orage neatejo, kaip uzsiundys ant musu salti, verksim plee :lol: 

Atsakyti

Jus cia i LT atostogauti varot, festina? kad gi nebera tu karsciu  :unsure:  nu va truputi sekmadieniui ir pirmadieniui dar biski link 30 pazada (neaisku, kiek isteses), o toliau vapsie ziurejau, kad bus 17-18 vos kai kuriomis dienomis. taigi cia net ne vasara! as net atostogu data pasikeiciau, pamaciusi pirma liepos savaite. ka veikt prie 17-18 ? po pledu ir ziema prisiguliu :D

Aš jau net lietuviškų orų nebežiūriu, bijau  :D  Taip taip, į tėvynę  :lietuva:​ 

Atsakyti

Tai linksminamės, nia?  :gun_smilie:  Prašom iš mano maudomo nesityčiot, pas mane bus vienos dalies maudomas, t.y. triusikai. Papus susidėsiu ten  :beee:

Šian išsiroviau į darbą, bišk neturiu laiko, skraidau ant šluotos. Bent oras puikutukas.

Limca, sveikinimai  :4u: 

Eularija, sveika parsivilkus.

Ir taip, jokio namelio Ispanijoj aš nepirksiu su jumis.  :mad2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 28 birželio 2019 - 15:33