i Aliaska kokia
O mes į šiaurę dumsim
O mes į šiaurę dumsim
Terezza, 28 Bir 2019 - 15:13, parašė: Kad ir kaip man Oragė patiktų, jungčiausi prie tavęs
Ant pensinykiniaus amžiaus pirksiu bendrą mauduką
Ir aš fyfa su nubrozdintu kelieniu, šiandien tepalus mašinai užpyliau su balta gražia suknele neišsitepus
Čia maudomas Oragei? Su kailiuku, kad nesušaltų Čia sau priminimas, kad raštukus pamirščiau į Ispaniją, bet jo, geras pastebėjimas, maudukas jai tiktų, jaučiu Kalėdų senelis ant kelių pasisotintų tokią Snieguolę
Orage, sorry, bet nu taip linksmai vaizduotė reiškiasi
Čia sau priminimas, kad raštukus pamirščiau į Ispaniją, bet jo, geras pastebėjimas, maudukas jai tiktų, jaučiu Kalėdų senelis ant kelių pasisotintų tokią Snieguolę
Orage, sorry, bet nu taip linksmai vaizduotė reiškiasi
manau tikrai senelis pasisotintu, oooj pasisotintu
OMG mergikės, grįžau iš rojaus... šiandien švenčiam 17 vestuvių metines. Iš pačio ryto vyras mane į levandų laukus nusivežė. Ten ir aguonos žydi. O Dievai, koks groooožis Pati fainiausia vieta, netoli namų. Pietums užvalgėme ten gaminto: kamemberto sūrio su figų duona ir saldžiu aštrių pipirų džemu. Skaaanu kaaaip Vakarienei eisim pas portugalus, naktipiečiams matau, kad burbulai šaldomi. Eina sau, matyt esu labai gera žmona, kad vyras taip stengiasi.
Vot.. pasigyriau daugiau nei Terezzka Nesuprantu, į kokią Šiaurę jinai dumia, kai pagaliau pas mus šiluma atėjo
Orage, kaip tavo galva? Skauda?
OMG mergikės, grįžau iš rojaus... šiandien švenčiam 17 vestuvių metines. Iš pačio ryto vyras mane į levandų laukus nusivežė. Ten ir aguonos žydi. O Dievai, koks groooožis Pati fainiausia vieta, netoli namų. Pietums užvalgėme ten gaminto: kamemberto sūrio su figų duona ir saldžiu aštrių pipirų džemu. Skaaanu kaaaip Vakarienei eisim pas portugalus, naktipiečiams matau, kad burbulai šaldomi. Eina sau, matyt esu labai gera žmona, kad vyras taip stengiasi.
Vot.. pasigyriau daugiau nei Terezzka Nesuprantu, į kokią Šiaurę jinai dumia, kai pagaliau pas mus šiluma atėjo
Orage, kaip tavo galva? Skauda?
Fainuma
O aš tai į jokią Šiaurę nedumiu. Ten Sistiną su Orage siunčiu, tegul džiaugiasi savo šalčiais kur nors atokiau.