Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

i Aliaska kokia :D

O mes į šiaurę dumsim  :D 

https://www.youtube....h?v=9CrI3al-s8U

Atsakyti

Oragei rimtai tik šiaurė tinka, pas Kalėdų senelį, briedį jau turi, roges tik padovanoti reikės  :D 

O man tik saulės, vyno ir krevečių... 

Atsakyti

O mes į šiaurę dumsim  :D

https://www.youtube....h?v=9CrI3al-s8U

:lol:​ 

Atsakyti

Oragei rimtai tik šiaurė tinka, pas Kalėdų senelį, briedį jau turi, roges tik padovanoti reikės  :D

O man tik saulės, vyno ir krevečių... 

Kad ir kaip man Oragė patiktų, jungčiausi prie tavęs  :D​ 

Atsakyti

Terezza, 28 Bir 2019 - 15:13, parašė: Kad ir kaip man Oragė patiktų, jungčiausi prie tavęs :D

Ant pensinykiniaus amžiaus pirksiu bendrą mauduką  :lol:

Ir aš fyfa su nubrozdintu kelieniu, šiandien tepalus mašinai užpyliau su balta gražia suknele neišsitepus  :flirt2:

Pridėta:

Atsakyti

Ant pensinykiniaus amžiaus pirksiu bendrą mauduką  :lol:

Ir aš fyfa su nubrozdintu kelieniu, šiandien tepalus mašinai užpyliau su balta gražia suknele neišsitepus  :flirt2:

Čia maudomas Oragei? Su kailiuku, kad nesušaltų  :D​ 

Atsakyti

Čia maudomas Oragei? Su kailiuku, kad nesušaltų  :D​ 
Čia sau priminimas, kad raštukus pamirščiau į Ispaniją, bet jo, geras pastebėjimas, maudukas jai tiktų, jaučiu Kalėdų senelis ant kelių pasisotintų tokią Snieguolę  :lol:​ 

Orage, sorry, bet nu taip linksmai vaizduotė reiškiasi  :angel2:  :oro_buckis:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 28 birželio 2019 - 14:42

Čia sau priminimas, kad raštukus pamirščiau į Ispaniją, bet jo, geras pastebėjimas, maudukas jai tiktų, jaučiu Kalėdų senelis ant kelių pasisotintų tokią Snieguolę  :lol:​ 

Orage, sorry, bet nu taip linksmai vaizduotė reiškiasi  :angel2:  :oro_buckis:

manau tikrai senelis pasisotintu, oooj pasisotintu :lol: :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2019 06 28, 13:55)
Kai jau nusibosiu su savo pagyrom, tai sakykit  biggrin.gif 

Tu tik girkis, girkis, idomu paspoksot.

QUOTE(Eularija @ 2019 06 28, 13:58)
<p>Pasistengsiu čia prisilaikyti  smile.gif</p>
<p>Ką su savo pensijų II pakopom darėt?  Aš jau kaip ir apsisprendusi buvau, prašymą pateikusi, bet paskambino iš banko ir perkalbėjo, tai palikau pinigus ten. Koks skirtumas šiaip, sukaupta suma man orios senatvės neužtikrins...

As palikau viska kaip buvo, plius 3 pakopa. Vakar Maja man isaiskino, kad cia tos pakopos tik priedas prie bazines, nes as, genialioji, maniau, kad cia jau viskas, ka gausiu pensijoj. biggrin.gif
Atsakyti

OMG mergikės, grįžau iš rojaus... šiandien švenčiam 17 vestuvių metines. Iš pačio ryto vyras mane į levandų laukus nusivežė. Ten ir aguonos žydi. O Dievai, koks groooožis  :wub:  :wub:  :wub:  Pati fainiausia vieta, netoli namų. Pietums užvalgėme ten gaminto: kamemberto sūrio su figų duona ir saldžiu aštrių pipirų džemu. Skaaanu kaaaip  :wub:  :wub: Vakarienei eisim pas portugalus, naktipiečiams matau, kad burbulai šaldomi. Eina sau, matyt esu labai gera žmona, kad vyras taip stengiasi. 

Vot.. pasigyriau daugiau nei Terezzka  :P  :D  :D Nesuprantu, į kokią Šiaurę jinai dumia, kai pagaliau pas mus šiluma atėjo  :yahoo: 

Orage, kaip tavo galva? Skauda? 

Atsakyti

kantrus vyras...net 17 metu istvere.... :lol: 

ok ok, baigiu juokus :D  sveikinimai  :4u:  

Atsakyti

OMG mergikės, grįžau iš rojaus... šiandien švenčiam 17 vestuvių metines. Iš pačio ryto vyras mane į levandų laukus nusivežė. Ten ir aguonos žydi. O Dievai, koks groooožis  :wub:  :wub:  :wub:  Pati fainiausia vieta, netoli namų. Pietums užvalgėme ten gaminto: kamemberto sūrio su figų duona ir saldžiu aštrių pipirų džemu. Skaaanu kaaaip  :wub:  :wub: Vakarienei eisim pas portugalus, naktipiečiams matau, kad burbulai šaldomi. Eina sau, matyt esu labai gera žmona, kad vyras taip stengiasi. 

Vot.. pasigyriau daugiau nei Terezzka  :P  :D  :D Nesuprantu, į kokią Šiaurę jinai dumia, kai pagaliau pas mus šiluma atėjo  :yahoo:

Orage, kaip tavo galva? Skauda? 

Fainuma  :4u: 

O aš tai į jokią Šiaurę nedumiu. Ten Sistiną su Orage siunčiu, tegul džiaugiasi savo šalčiais kur nors atokiau.  :D 

Atsakyti