Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Vakarykštė apdovanota  :ax:

65180978_2560212347324783_44752690309486

Kai jau nusibosiu su savo pagyrom, tai sakykit  :D

Geriau turėti kuom girtis, nei skųstis 😁

Atsakyti

Pasistengsiu čia prisilaikyti  :)

Ką su savo pensijų II pakopom darėt?  Aš jau kaip ir apsisprendusi buvau, prašymą pateikusi, bet paskambino iš banko ir perkalbėjo, tai palikau pinigus ten. Koks skirtumas šiaip, sukaupta suma man orios senatvės neužtikrins...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eularija: 28 birželio 2019 - 12:59

Eularija, sveika sugrįžus. Ne tu viena dirbi, aš irgi varau. Ir dar visi renginiai ant viršaus.

Terreza tu tik girkis, rodykis. 

Atsakyti

Sveikos, merginos  :) Pasiilgau jūsų. Tik vis nerandu laiko SM.

Matau vasariškai nusiteikusios. O aš tai vis dirbu, dirbu, dirbu...

Orage, sveikatos  :4u:

Daugiau nesuskaičiau. Gal yra kokių svarbių naujienų?

Eik skaityti už bausmę daba  :smartass: visos čia dirba, atostogauja, tad ramybė temoje kaip ir. Dažniausiai tik oru skundžiasi, vienoms per karšta, kitoms per šalta  :laugh:​ 

Atsakyti

Eularija, sveika sugrįžus. Ne tu viena dirbi, aš irgi varau. Ir dar visi renginiai ant viršaus.

Terreza tu tik girkis, rodykis. 

Na va, dar viena voverė rate  :)

Man jau šviečiasi šviesa tunelio gale  :)  Bet gyvenime gal tokio krūvio su tokiais terminais neturėjau. Savas gyvenimas, aišku, irgi nestovi.

Atsakyti

Eik skaityti už bausmę daba  :smartass: visos čia dirba, atostogauja, tad ramybė temoje kaip ir. Dažniausiai tik oru skundžiasi, vienoms per karšta, kitoms per šalta  :laugh:​ 

Tai apie orus skaityt?  :hmm:  :D

Atsakyti

Pasistengsiu čia prisilaikyti  :)

Ką su savo pensijų II pakopom darėt?  Aš jau kaip ir apsisprendusi buvau, prašymą pateikusi, bet paskambino iš banko ir perkalbėjo, tai palikau pinigus ten. Koks skirtumas šiaip, sukaupta suma man orios senatvės neužtikrins...

Sakau, kad reikia pirkti vilą visoms Ispanijoje vieną gyvenimui, kitą nuomai ir sėdim po saule oriai  :vacation1:​ 

Atsakyti

Sakau, kad reikia pirkti vilą visoms Ispanijoje vieną gyvenimui, kitą nuomai ir sėdim po saule oriai  :vacation1:​ 

Pritariu. Reikia steigti fondą kaupti vilos pirkimui  :D  

Oragė įtariu neprisidės  :B

Atsakyti

Eularija, o tau ką, orai neįdomūs?  :D 

Diedo tėvai svečiuojasi, tai paskambinau paprašyti, kad krevetes vakarienei atšildytų. Kur tu juos rasi namie, jau antram sodų centre duodasi. Ot, nerami dušia ji.  :D Popiet varys į mokyklą, ten vasaros festivalis. Iš kur žmonės tiek energijos ir noro visur dalyvauti turi?

Atsakyti

Oragei reiktu kokio specialaus saldymo kambariuko toj viloj, mazum tada pasirasytu :D 

Atsakyti

Oragė, ten kur šalta važiuos. 

Atsakyti

i Aliaska kokia :D 

Atsakyti