Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Orage, per daug dirbi galiu tau pasakyt. Darbas ne vilkas...O sveikatos i chemini valyma nepriduosi. 

Kas susiduret su vairuotojo pazymejimo atnaujinimu. Noriu, kad atsiustu pastu, nuotrauka panaudotu is archyvo. Ismete uzrasa, kad sveikatos pazyma negalioja. Susiradau nete tikrintojus (Northway nori 88 pinigu, vietoj rastos uz 17, o dar atskirai netu neina registruotis butent pazymai). Dabar galvoju ar info Regitra gaus irgi elektroninemis priemonemis, kad as jau pazyma turiu?

Atsakyti

Orage, per daug dirbi galiu tau pasakyt. Darbas ne vilkas...O sveikatos i chemini valyma nepriduosi. 

Kas susiduret su vairuotojo pazymejimo atnaujinimu. Noriu, kad atsiustu pastu, nuotrauka panaudotu is archyvo. Ismete uzrasa, kad sveikatos pazyma negalioja. Susiradau nete tikrintojus (Northway nori 88 pinigu, vietoj rastos uz 17, o dar atskirai netu neina registruotis butent pazymai). Dabar galvoju ar info Regitra gaus irgi elektroninemis priemonemis, kad as jau pazyma turiu?

Atsakyti

Nu tokių tai nea, niekada dar nebuvo. Migreninius esu turėjus su vėmimu, bet čia ne tai buvo.

O migreną šiaip turi? 

Blogiausia, kad kai skauda galvą sunku nustatyti kas būtent yra: migrena, auglys ar akinių reikia. Man kai skaudėjo galvą iki vėmimo praėjau visokius tyrimus, rezonansus ir panašiai, o finale užkabino akinius. Tipo nuo įtampos akims gali būti toks žiaurus galvos skausmas. Aišku, tau ir poilsio reikia. Gi tu dirbi be išeiginių.

Atsakyti

Uj, žHEuru.

Kaip dabar jautiesi?

Ačiū, jau geriau lyg.

O migreną šiaip turi? 

Blogiausia, kad kai skauda galvą sunku nustatyti kas būtent yra: migrena, auglys ar akinių reikia. Man kai skaudėjo galvą iki vėmimo praėjau visokius tyrimus, rezonansus ir panašiai, o finale užkabino akinius. Tipo nuo įtampos akims gali būti toks žiaurus galvos skausmas. Aišku, tau ir poilsio reikia. Gi tu dirbi be išeiginių.

Taip, migreną turiu. Žinau kas tai, bet šįkart tikrai ne migrena buvo. Visai kita eiga ir skausmas kitoks.  Va dėl akinių poreikio labai gali būti, nes jau fiziškai jaučiu, kad reikia. Nes akis irgi labai skaudėjo. Šiaip aš pati sau buvau susidiagnozavus šilumos smūgį, nes gi dieną prieš po gariūnus tampiausi. O kraujas mano ir taip tirštas, jokie vandenys po 2l per dieną nepadeda. Tai galvojau gal šilumos smūgis + dehidratacija.

Atsakyti

Pas mane už lango pilna policijos. Kažkokie paaugliai pliekėsi, buvo ir šūvių. Pypiec. Aš negirdėjau, nes buvau kambary su langais į priešingą pusę. Kaimynė per balkoną perspėjo, kad nekiščiau nosies laukan.

Atsakyti

Pas mane už lango pilna policijos. Kažkokie paaugliai pliekėsi, buvo ir šūvių. Pypiec. Aš negirdėjau, nes buvau kambary su langais į priešingą pusę. Kaimynė per balkoną perspėjo, kad nekiščiau nosies laukan.

Kaip baisu.

Labas rytas, aš tai į darbus kaip visada, bet vakar taip neplanuotai, smagiai gavau kvietimą po darbo pasėdėti kur ramiai ir pagurkšnoti vyno  :wub:  supratau, kad seniai buvau jau kur išėjus, reik dažniau  :D​ 

Atsakyti

Apie nauja auka visos zinios skamba 😧

I.Elija, sliopansus ir maudymkes jau susipakavusi? Lauksim atostogu foto 👙🏝

Atsakyti

Apie nauja auka visos zinios skamba 😧

I.Elija, sliopansus ir maudymkes jau susipakavusi? Lauksim atostogu foto 👙🏝

Įmesk nuorodą, plyz.

Atsakyti

Tiesa, išsiaiškinau, nuo ko mank kačiūros sirgo. Radau pavogrą ir sugraužtą vazelino tūtelę. Dingo kaip tik tuo metu, kai jos čia vėmaliojo. Taigi, maistas nekaltas. Dabar jį ėda pasičepsėdamos ir viskas gerai.

Atsakyti

Nepyk, Terezza, bet juokingu būdu vazelinas išbandytas  :hihihi:​ 

Atsakyti

Šiandien mano mažosios išleistuvės, eis jau į paruošiamukus nuo rugsėjo 🥰

Labas rytas 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 28 birželio 2019 - 07:58

Ir vakar sūnus užsirašė mokintis ir laikyti teises 🥰 viskas taip greitai keičiasi ir rodos nespėju net gyventi 😁

Atsakyti