Kaip gerai ,kad ruskiu laikais visa sita aktiviteta galejai pakeist - varau i koluki runkeliu ravet,retas mokytojas drisdavo pypt - o tai tuoj bus apkaltinntas komunizmo stabdymu.
Mano dukru laikais - varom i uzsieni uzdarbiaut ,bet cia jau reikejo diplomatijos ir absoliuciai but mokslo pirmunu,kad galetum grasint ,kad iseisi i konkurentu mokykla.
Tai ir dabar gali tiesiog neiti, bet gi žinai, kad vaikai laukia, tai ir eini.
* Limcamca, o pakeist klubo negalėsit, jei ten tik pjankės guliankės? Ką rašo sutartyje?
** Pas mus atsidarė lenkiška kepyklėlė. Eilė net gatvėje driekiasi. Eisime su uošviene ten pietums duonos pirkti šeštadienį. Ir šiaip, dviese, pavarinėsim. Faina motriška ji.
* Gali, tik ne į tą pačią lygą. Arba aukščiau arba žemiau. Ir, aišku, metinio mokesčio negrąžintų. Nemanau, kad bus blogai, rimtas labai klubas.
** Oi, pas mus lietuvių parduotuvė atsivežė tokią babytę. Nu ir kepa ta babytė kasdien skaniausias spurgas, tinginius, pyragus, čeburėkus, guliašus. Bet, žinai.. kaip užėjimas taip 20-30 svariukų. Aš, jiems juokiuosi, su jūsų babyte jau baisu pas jus ir beužeiti. Nors ir pavalgai prieš tai, nusiteiki, kad tikrai pirksi tik duonos ir grikių, bet tie kvapai tai vistiek pramuša dugną ir išeini žiūrėk su kokiu kibinu. Visiems 4-iems. Nesvarbu, kad vaikai nevalgo, bus mums po 2.
Priviet ciocios,
Nu ką, mano joninės - puikumėlis, pirmadienį prasivoliojau visą dieną prijomnike. Galvą skaudėjo taip, kad negalėjau sustot vemt Išleidžiant gydytoja sako "žinot, su tokiais skausmais ir vėmimu, tai mes labai įtariam pirmiausia meningitą..." Tada iš laimės vos neapsivožiau. Sako, kad vaistai padėjo, tai pora dienų ramiai pagulėkit, jei nepraeis, sugrįžkit. Nenoriu taip iš karto punktuoti jūsų. Tai va, eina načiort tie sušikti orai.
Eina sau, kaip rimtai skamba.
O anksčiau esi turėjusi tokius galvos skausmus?