Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nebaigus rašyti patalpinau. 

Limcamca, o pakeist klubo negalėsit, jei ten tik pjankės guliankės? Ką rašo sutartyje? 

Rykute, žiūrėk mūsų puslapiuose pašto dėžučių, juk visada galiu atsiųsti. 

Sistina, tave aš specialiai ignoruoju. Iš pavydo.

Pas mus atsidarė lenkiška kepyklėlė. Eilė net gatvėje driekiasi. Eisime su uošviene ten pietums duonos pirkti šeštadienį. Ir šiaip, dviese, pavarinėsim. Faina motriška ji. 

Kažką pamiršau.... Kaip ir cukraus į kavą. Fuj, kartenybė.

Atsakyti

Alta, aš vakar taip norėjau išsišokt ir nepirkti to kalkuliatoriaus iš rinkinio, nes namie dar nuo mano mokslų voliojasi vienas. Bet neišdrįsau, ten tik greit greit, rinkinys į dantis ir sękantis, sękantis. 

Šiaip, mokykla puikų įspūdį paliko. Net diedui. Tas ėjo su valdžia kalbėtis apie vaikų su specialiais poreikiais ugdymą. Tai irgi sužavėtas. Na, bus matyt. Už poros savaičių bus bandomoji savaitė toje mokykloje. Ir kaip tyčia man darbų ir balių krūva tą savaitę. Teks vaikučiui pačiai iš mokyklos važinėtis. Ir ryte nežinau kaip man pavyks ją nugabenti. Nu, kaip nors.

Alta, kaip gyveni? Ar jau plaukioji baseine? 

Atsakyti

Kas turite Revolut kortelę? Kokie atsiliepimai? Ruošiuosi savaitgaliui į Lietuvą, galvoju, kaip čia su ta valiuta elgtis...

Turiu. Esu patenkinta. Greita ir paprasta.

Atsakyti

Turiu ir aš Revolut, super man ir Lt ir uk 

Atsakyti

Priviet ciocios,

Nu ką, mano joninės - puikumėlis, pirmadienį prasivoliojau visą dieną prijomnike. Galvą skaudėjo taip, kad negalėjau sustot vemt  :wub:  Išleidžiant gydytoja sako "žinot, su tokiais skausmais ir vėmimu, tai mes labai įtariam pirmiausia meningitą..."  :wub:  Tada iš laimės vos neapsivožiau. Sako, kad vaistai padėjo, tai pora dienų ramiai pagulėkit, jei nepraeis, sugrįžkit. Nenoriu taip iš karto punktuoti jūsų.  :bijau2:  Tai va, eina načiort tie sušikti orai.  :devil: 

Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 06 26, 18:11)
<p>Priviet ciocios,</p><p></p><p>Nu ką, mano joninės - puikumėlis, pirmadienį prasivoliojau visą dieną prijomnike. Galvą skaudėjo taip, kad negalėjau sustot vemt  wub.gif  Išleidžiant gydytoja sako "žinot, su tokiais skausmais ir vėmimu, tai mes labai įtariam pirmiausia meningitą..."  wub.gif  Tada iš laimės vos neapsivožiau. Sako, kad vaistai padėjo, tai pora dienų ramiai pagulėkit, jei nepraeis, sugrįžkit. Nenoriu taip iš karto punktuoti jūsų.  fear.gif  Tai va, eina načiort tie sušikti orai.  devil.gif </p>

Kraustykis Klaipedon, brangioji, susibaigsi savo tropikuose.

Mes siandien Europos sveikatos draudimo kortas atsiemem, Italijoj bus spakaina, turesiu ir ja, ir kreditines draudima.

Nusipirkau IKI pupeliu salotu, ir paragavus prisiminiau, kodel as ju jau seniai bepirkau, nu nes nesamone, feee...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 26 birželio 2019 - 17:28

Kaip gerai ,kad ruskiu laikais visa sita aktiviteta galejai pakeist - varau i koluki runkeliu ravet,retas mokytojas drisdavo pypt - o tai tuoj bus apkaltinntas komunizmo stabdymu.
Mano dukru laikais - varom i uzsieni uzdarbiaut ,bet cia jau reikejo diplomatijos ir absoliuciai but mokslo pirmunu,kad galetum grasint ,kad iseisi i konkurentu mokykla. biggrin.gif

Tai ir dabar gali tiesiog neiti, bet gi žinai, kad vaikai laukia, tai ir eini. 

* Limcamca, o pakeist klubo negalėsit, jei ten tik pjankės guliankės? Ką rašo sutartyje? 

** Pas mus atsidarė lenkiška kepyklėlė. Eilė net gatvėje driekiasi. Eisime su uošviene ten pietums duonos pirkti šeštadienį. Ir šiaip, dviese, pavarinėsim. Faina motriška ji. 

* Gali, tik ne į tą pačią lygą. Arba aukščiau arba žemiau. Ir, aišku, metinio mokesčio negrąžintų. Nemanau, kad bus blogai, rimtas labai klubas. 

** Oi, pas mus lietuvių parduotuvė atsivežė tokią babytę. Nu ir kepa ta babytė kasdien skaniausias spurgas, tinginius, pyragus, čeburėkus, guliašus. Bet, žinai.. kaip užėjimas taip 20-30 svariukų. Aš, jiems juokiuosi, su jūsų babyte jau baisu pas jus ir beužeiti. Nors ir pavalgai prieš tai, nusiteiki, kad tikrai pirksi tik duonos ir grikių, bet tie kvapai tai vistiek pramuša dugną ir išeini žiūrėk su kokiu kibinu. Visiems 4-iems. Nesvarbu, kad vaikai nevalgo, bus mums po 2.  :B 

Priviet ciocios,

Nu ką, mano joninės - puikumėlis, pirmadienį prasivoliojau visą dieną prijomnike. Galvą skaudėjo taip, kad negalėjau sustot vemt  :wub:  Išleidžiant gydytoja sako "žinot, su tokiais skausmais ir vėmimu, tai mes labai įtariam pirmiausia meningitą..."  :wub:  Tada iš laimės vos neapsivožiau. Sako, kad vaistai padėjo, tai pora dienų ramiai pagulėkit, jei nepraeis, sugrįžkit. Nenoriu taip iš karto punktuoti jūsų.  :bijau2:  Tai va, eina načiort tie sušikti orai.  :devil:

Eina sau, kaip rimtai skamba. 

O anksčiau esi turėjusi tokius galvos skausmus?

Atsakyti
Tai kai vaikai buvo dar neidarbinamo amziaus tai gal ir as eidavau , nebepamenu ,bet apkrovos papildomos gerai besimokantiems tai jau tikrai nebuvo.
Bet tai buvo senovine , nesofistifikuota visuomene.
Dinozaurus asmeniskai pazinojom. Dabar visi modernus ir visuomenes poreikiai kitokie.
Tiesa sakant ,net neisivaizduoju ,kokie,konkreti senatve.Nieko nebezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 26 birželio 2019 - 18:20

Eina sau, kaip rimtai skamba. 

O anksčiau esi turėjusi tokius galvos skausmus?

Nu tokių tai nea, niekada dar nebuvo. Migreninius esu turėjus su vėmimu, bet čia ne tai buvo.

Atsakyti

Priviet ciocios,

Uj, žHEuru.

Kaip dabar jautiesi?

Atsakyti

P.s. Šiandien apdovanojimų negavau :cry2: . Tik pagyrimą "Well done".

Kėliau šitą nuotrauką:

Priedas  1_o.jpg   160,17KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Orage, nu bet ir hobis tavo. Po prijomnikus jinai varinėja. Sveikatos. :4u:

Limcamca, supratau. 

Į Baltiją ar Oho krautuves einu tik silkės, grikių, kefyro , manų kruopų ir burokiukų, kartais koldūnų ir maunu lauk perdaug nesižvalgydama. Nes prasideda sūreliai, dešrigaliai,  šoninė. Kurie net nėra skaniai parūkyti, tik skaniai atrodo. Ai, dar diedas Dilmah ar Loyd palaidą arbatą mėgsta, tai imu tiek, kiek randu. Iš Lietuvos parsisiųsiu dėžę tos jo arbatos.

Linamog, man išvis nieko skanaus pusfabrikačių nebėra krautuvėse. Net pica ir ta nusibodo. O gamint penktadieniais tingiu.  :unsure: Tai greit kokių grikių su kepintais svogūnais ir morkomis pramakaluoju. 

Atsakyti