Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Pienė_, 26 Bir 2019 - 09:30, parašė: Tai kokios ten ypatingos nori? 🤔 Ir kuo netinka tiesiog pašto dėžutė? Svarbu tinkama lauko sąlygom, na ir balta, kad jau spalviškai prie namo derėtų ☺ [url="https://www.senukai.lt/p/pasto-dezute-glori-ir-ko-pd900-lauko/4j9h?cat=bm6&index=14"]https://www.senukai.lt/p/pasto-dezute-glori-ir-ko-pd900-lauko/4j9h?cat=bm6&index=14[/url]Nei 10 eurų neišleisi 😁
Tai ir dėsiu daba bele 😁 Norėčiau kažko tokio 🥰
Atsakyti

Laba. Kol dar šiandien geras oras reikia nusitrenkti, nulėksiu iki Drėvernos apžvalgos bokšto.

Sveikos. Ką mąstot dėl pensijų kaupimo? Apsispręst iki liepos 1-os laiko nedaug. Tęsiat, stabdot?

Antrą pakopą nutraukiau, trečioj pradėjau kaupti. 

Atsakyti

Sveikos. Ką mąstot dėl pensijų kaupimo? Apsispręst iki liepos 1-os laiko nedaug. Tęsiat, stabdot?

Reiks prisijungti ir atsisakyti visų ten tų kaupimų, netikiu ir netikėsiu, turiu savų planų kas dėl pensijos.

Atsakyti

Reiks prisijungti ir atsisakyti visų ten tų kaupimų, netikiu ir netikėsiu, turiu savų planų kas dėl pensijos.

Tas ir blogiausia, kad apsispręst reikia, o jokių konkrečių garantijų nėra, kad atsiimsi savo sukauptus pinigus kai ateis laikas.

Atsakyti

Tas ir blogiausia, kad apsispręst reikia, o jokių konkrečių garantijų nėra, kad atsiimsi savo sukauptus pinigus kai ateis laikas.

Man aš kai baigsiu namą įsirengti, imsiu dar vieną butą iš banko, tai geriau ten mokėdama zinosiu, kad tikrai turiu ir palikimas vaikams liks 😁

Atsakyti

Aš kolkas susitabdžiau. 

Atsakyti

Tresnia, koks fainuolis mezginys  :wub:  :wub: 

Atsakyti

Tresnia, fainuoliškas darbelis  :4u: 

Aš pradėjau didelį daiGtą iš plono siūlo smulkiais virbalai, tai gali ir metai praeit, kol pabaigsiu  :D 

Labas dienas, damos.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2019 06 26, 11:10)
<p>Sveikos. Ką mąstot dėl pensijų kaupimo? Apsispręst iki liepos 1-os laiko nedaug. Tęsiat, stabdot?</p>

As nesiblaskau, likau 2 ir 3 INVL.
Atsakyti

Ką veikiat? 

Pas mus žadėto 34 laipsnių karščio būtent šiandien taip ir nėra. 

Upjora, aš kai prisimenu 6 klasės baigimą tai irgi, tos paskutinės savaitės bėgime. Naujos mokyklos renginiai, plius senos mokyklos ir renginiai, ir kelionės ir visokios sporto šventės. Jėtau kaip gerai, kad sporto švenčių nebėra vidurinėse. Tiksliau yra, bet nebereikia eiti. Pas 7okus, tiesa dar eina tėvai. 

Mano mažylis šiandien oficialiai pereina į kitą klubą ir kitą komandą. Labai jau aktyvūs tėvai: savaitgalį turnyre pimms'as ir alus, po rungtynių vėl pimms'as ir alus  :hmm:  :hmm: Atsiuntė išklotinę kaip bus panaudoti pinigai, tai dalis jų maistui ir gėrimams, bent kartą į mėnesį  :hmm: Įdomu, ar nebus taip, kad tėvai daugiau baliavos, nei vaikas kamuolį spardys  :hmm: 

Atsakyti

Limcamca, taip, labai įtemptas grafikas šiuo metu. Dar vaidinimas mokykloje šiandien ir ryt, siaurinau kostiumą sliekui vakar. Seneliai iš Londono atvažiuoja, gi būtina paskutiniame renginyje pradinėje mokykloje dalyvauti. Tai reikia aslą prašluot, patalus apvilkt. Uch. O kur dar baliai, stovykla, lietuviška mokykla. Vos spėju suktis. 

Kas turite Revolut kortelę? Kokie atsiliepimai? Ruošiuosi savaitgaliui į Lietuvą, galvoju, kaip čia su ta valiuta elgtis...

Atsakyti
Kaip gerai ,kad ruskiu laikais visa sita aktiviteta galejai pakeist - varau i koluki runkeliu ravet,retas mokytojas drisdavo pypt - o tai tuoj bus apkaltinntas komunizmo stabdymu.
Mano dukru laikais - varom i uzsieni uzdarbiaut ,bet cia jau reikejo diplomatijos ir absoliuciai but mokslo pirmunu,kad galetum grasint ,kad iseisi i konkurentu mokykla. biggrin.gif
Atsakyti