Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

:hihihi:

Ans is mamos kazkoki aparata pasieme ir tik fyst fyst ir vsio. Blizga

Man nesvarbu, su aparatu, be aparato, svarbu langai blizgetu  :D  Gaila, bet teks paciai juos blizginti...

Atsakyti

Tai ir mano drauga galit pagirt. Ans man visus langus isvale  :D​  kol darbe buvau

Su kazkokiu aparatu sakei, gal robotu? Labai noriu ji isbandyti ar gal koki super truper buda zinot, nes kazkokia katastrofa su langu valymu, jau viska isbandzius, bet vitrininiai vistiek man neblizga kaip noreciau. Kreipiausi i langu gamintojus, tai pasiule jau tik poliruoti, kur masinom poliruoja su pasta👽

Atsakyti

On the line, sveikatos  :4u:​ 

Atsakyti

Elija, domintų nebent paviršinis nardymas,  bijočiau giliai nerti :unsure: . O kas patiko Luxore ? O piramidės kaip , buvot ?

Tai gerai,tie patys zmones paims jus pavirsiniam jeigu norit.

Luxoras tai miestas muziejus.Pirmoji faraonu sostine.Ten organizuoja tokius kaip turus is keturiu atkarpu.Veza i Karnak sventyklas,Hitchapsu sventykla,Karaliu mirties sleni ir dar ten kazkaip vadinasi viena fignia.Dar ten uz 10$ praplugdo Nilu i bananu plantacija.Zodziu grazu pamatyti ta ju kulturos didybe,kuri visai neatitinka siuolaikinio ju gyvenimo marazmo.

Buvom ir Kaire.I tura iejo Kairo muziejus,ir piramides.I viena maza piramide iejimas buvo iskaiciuotas i bilieto kaina,bet mes damokejom po 200 ju svaru ir lindom i Tutenchamono kapaviete toj didziausioj piramidej.

Atsakyti

Vat ir įdomu, kodėl netraukia, ar kad įkyrus , kad apgavikai ? :D  Ar pati šalis nedomina ?

nei salis, nei zmones...kazkaip, netraukia ten.

Atsakyti

nei salis, nei zmones...kazkaip, netraukia ten.

Bet jura superine uztai.

Atsakyti
QUOTE(Million @ 2019 03 11, 16:16)
<p>
Atsigėriau Elijos kavos ir noriu jūsų paklausti ne apie egiptietiškas bulves, o apie Egiptą, gal kažkuri buvote, kokie atsiliepimai, kas patiko, kas ne, viskas įdomu, nes pažįstamų nuomonės ant tiek kardinalios, vieni persižegnoja, kitiems viskas liux. smile.gif</p>

Viesbuti imti ne maziau 5*, rinkciaus prie koralinio rifo, butinai skaityti atsiliepimus, vezciaus savo priemones pavirsiniam nardymui. Valgant vengti marmalu, padazu, kurie atviruose induose. Jei paleis vidurius, kreiptis i vietini daktara, tik jie turi veiksmingu priemoniu, sustabdanciu ta specifini egiptietiska reikala. As asmeniskai is vietiniu ekskursiju i tolimuosius taskus nepirkciau.
Atsakyti

Egiptas gerai kad palyginus netoli skrist, tiesioginis ir viskas įskaičiuota. Jūra, gultas... Piramidės man patiko, bet tiek ilgai trenktis iki jų :frusty:​ daugiau nevažiuočiau žinoma. Miestelį vaikščiot man nepatiko, tai viešbutį tiesiog parelaxuoti savaitei kai čia šalta tikrai mielai skrisčiau. 

Atsakyti

o man tai apsisprendimas-galvosūkis. Birželio 1, Florenccija, 5 dienoms. nežinau, ką daryt, atsakymui turiu dvi dienas.

Atsakyti

Kažkuri iš jūsų, rodos rašėt, pasidalinkit.

Atsakyti

o man tai apsisprendimas-galvosūkis. Birželio 1, Florenccija, 5 dienoms. nežinau, ką daryt, atsakymui turiu dvi dienas.

Ką čia galvoti? Ar čia dar kažkur kitur turi pasiūlymą? Jei ne, tai dedi lagaminą ir mini :D

Atsakyti

Kažkuri iš jūsų, rodos rašėt, pasidalinkit.

ka butent nori isgirst? as pernai buvau.

Atsakyti