Ans is mamos kazkoki aparata pasieme ir tik fyst fyst ir vsio. Blizga
Man nesvarbu, su aparatu, be aparato, svarbu langai blizgetu Gaila, bet teks paciai juos blizginti...
Tai ir mano drauga galit pagirt. Ans man visus langus isvale kol darbe buvau
Su kazkokiu aparatu sakei, gal robotu? Labai noriu ji isbandyti ar gal koki super truper buda zinot, nes kazkokia katastrofa su langu valymu, jau viska isbandzius, bet vitrininiai vistiek man neblizga kaip noreciau. Kreipiausi i langu gamintojus, tai pasiule jau tik poliruoti, kur masinom poliruoja su pasta👽
Elija, domintų nebent paviršinis nardymas, bijočiau giliai nerti . O kas patiko Luxore ? O piramidės kaip , buvot ?
Tai gerai,tie patys zmones paims jus pavirsiniam jeigu norit.
Luxoras tai miestas muziejus.Pirmoji faraonu sostine.Ten organizuoja tokius kaip turus is keturiu atkarpu.Veza i Karnak sventyklas,Hitchapsu sventykla,Karaliu mirties sleni ir dar ten kazkaip vadinasi viena fignia.Dar ten uz 10$ praplugdo Nilu i bananu plantacija.Zodziu grazu pamatyti ta ju kulturos didybe,kuri visai neatitinka siuolaikinio ju gyvenimo marazmo.
Buvom ir Kaire.I tura iejo Kairo muziejus,ir piramides.I viena maza piramide iejimas buvo iskaiciuotas i bilieto kaina,bet mes damokejom po 200 ju svaru ir lindom i Tutenchamono kapaviete toj didziausioj piramidej.
Egiptas gerai kad palyginus netoli skrist, tiesioginis ir viskas įskaičiuota. Jūra, gultas... Piramidės man patiko, bet tiek ilgai trenktis iki jų daugiau nevažiuočiau žinoma. Miestelį vaikščiot man nepatiko, tai viešbutį tiesiog parelaxuoti savaitei kai čia šalta tikrai mielai skrisčiau.