Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas,

.... o jau kaip gerai buti gimtuose namuose 😊jau kaip gerai, kad vasara, zinau, kad manes nesupras merginos is salos, bet jau karscio man gana 😂 Vakar buvo 26 siandien 28 rytoj sako bus dar karsciau, tai kaip cia vesintis reiks 😊

Ei, prašau palikti karštį ramybėje, nes rimtai pomidorais apmėtysiu  :tomato: 

Atsakyti

Siųskit Sistiną į Šiaurę  :D​ 

Atsakyti

Rykute-begemotas.  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :bijau2:  :fool: 

Mes šiandien buvom naujoje mokykloje. 1000 vaikų patekti norėjo, pateko 360. Mūsų vaikučiui pasisekė. 

Žalčiai už kanceliarinį rinkinį ima £20. Net ten biznį daro. 

Šią savaitę per mažai valandų paroje.  :karsta:​ Renginiai ant renginių.

Atsakyti

Pomidorus aš mėgstu 😊o ir tėvukų šiltnamyje jau rausta pomidorai 😊taip, kad aš jau apsirūpinusi lol

Siųskit Sistiną į Šiaurę  :D 

Aha pacios sėdite kaip šiaurėje 😊nors neužilgo ir pati grįšiu 😁Niu gal sušils gi pagaliau 😊🤣

Atsakyti

Labas rytas, vakar mano mažoji pradėjo plaukti  :wub:​  reikės kažkaip ištaikyti laiką ir į plaukimą užrašyti šiais metais :)

Atsakyti

Persefone, kaip mazylio koja?

Labas rytas.

Gyja koja, patinimas jau nuslūgęs, mėlynė irgi tokia nebelabai ryški. kitą savaitę vėl i klinikas važiuosim, žiūrėsim ką sakys. 

Atsakyti

Labas rytas.

Gyja koja, patinimas jau nuslūgęs, mėlynė irgi tokia nebelabai ryški. kitą savaitę vėl i klinikas važiuosim, žiūrėsim ką sakys. 

Kaip gaila vaiko, vasara, karšta  :4u:  jaunas organizmams greitai gyja  :wub:​ 

Atsakyti

Ieškau pašto dėžutės prie namo, noriu baltos, nes siena balta, bet arba kaina kosmosas, arba baisiogalos 😁 reiks per kokius turgus pereiti  :hmm:​ 

Atsakyti

Ieškau pašto dėžutės prie namo, noriu baltos, nes siena balta, bet arba kaina kosmosas, arba baisiogalos 😁 reiks per kokius turgus pereiti  :hmm:​ 

Tai kokios ten ypatingos nori? 🤔 

Ir kuo netinka tiesiog pašto dėžutė? Svarbu tinkama lauko sąlygom, na ir balta, kad jau spalviškai prie namo derėtų ☺ https://www.senukai....at=bm6&index=14Nei 10 eurų neišleisi 😁

Atsakyti

Labutis  :4u: atnesu nauja panele parodyt  :P

Pridėta:

Atsakyti

Sveikos. Ką mąstot dėl pensijų kaupimo? Apsispręst iki liepos 1-os laiko nedaug. Tęsiat, stabdot?

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2019 06 26, 12:10)
Sveikos. Ką mąstot dėl pensijų kaupimo? Apsispręst iki liepos 1-os laiko nedaug. Tęsiat, stabdot?

As tai kaupiu, bet ne LT ax.gif
Atsakyti