Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Audenis ir Bir.Bur.Bar.
Audenis buvau, man nepatiko praeitą kartą, nes bulvės toks jausmas, kad n kartų šildytos ir šiaip ne mano skonio virtuvė.  Kito nežinau. Daba atsisėdom Pizza Fun, mažė išrinko, tai šaltibarščiai klaikuma, rūgštis ir vanduo...  Salotos tai skanios, mažės kepsnys ir skanus. Tai vertinčiau gal ant kokių 7, nes švaros trūkumas, aptarnavimas ir toks iš serijos, pasiimk meniu pats 😁

Tiesa, apie šaltibarščius tai pareiškė, kad jų jie yra patys geriausi visam mieste 😅

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 24 birželio 2019 - 20:05

Audenis buvau, man nepatiko praeitą kartą, nes bulvės toks jausmas, kad n kartų šildytos ir šiaip ne mano skonio virtuvė.  Kito nežinau. Daba atsisėdom Pizza Fun, mažė išrinko, tai šaltibarščiai klaikuma, rūgštis ir vanduo...  Salotos tai skanios, mažės kepsnys ir skanus. Tai vertinčiau gal ant kokių 7, nes švaros trūkumas, aptarnavimas ir toks iš serijos, pasiimk meniu pats 😁

Tiesa, apie šaltibarščius tai pareiškė, kad jų jie yra patys geriausi visam mieste 😅

Man Audenis tai kaip keiksmazodis 😂

Atsakyti
Eina sau, mes Audeny kiek valgem, visad buvo skanu.
Atsakyti

Smagu čia tiesiog vaikščioti 🥰

Pridėta:

Atsakyti

Man Audenis tai kaip keiksmazodis 😂

Tiesa, praeitą kartą išbandėm Palangos tą Šilelį, super 🥰 apsivalgėm ėmėm visko skirtingo, ir dalinomės, kad išragauti 😁

Atsakyti

Tiesa, praeitą kartą išbandėm Palangos tą Šilelį, super 🥰 apsivalgėm ėmėm visko skirtingo, ir dalinomės, kad išragauti 😁

As tau sakau. Ten man viena skaniausiu vietu kur esu valgius. Plius dar A-petit. 

Sian vaziuojam su mazyle i palanga pasideginti ir pasimaudyti ir i sileli

Atsakyti

As tau sakau. Ten man viena skaniausiu vietu kur esu valgius. Plius dar A-petit.  Sian vaziuojam su mazyle i palanga pasideginti ir pasimaudyti ir i sileli
Aš šeštadienį atvarysiu į Palangą pas draugę, tai manau eisim vėl ten :)

Šonkauliukai jėga 🥰 bet noriu salotų su krevetėmis dar pabandyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 25 birželio 2019 - 09:26

Laba, 

Vakar ilgai lauke vakarojom, iki kol sutemo. Taip šilta, taip gera buvo. Vis laukiau naktį to lietaus, kad nuimtų tą dušnumą. Paryčiais įsilijo, bet dušna iki šiol.  :hmm:  :hmm:

Šiandien turi ateiti tvarkyti dušo ir elektros vonioje. Jau dvi savaitės kamuojamės, nei tas nei anas neveikia. Užkniso iki begalybės. Jau pusvalandį vėluoja meistrai  :bash: būsiu pikta jeigu neateis  :bash:

Kažkurią dieną Natalija Bunkė užreklamavo mano katinų grupę, vakar visą vakarą sukom galvą kas čia vyksta, kad toks naujokų antplūdis  :D Šiandien išsiaiškinom  :D 

Skaičiau ir juokiausi, nu tip top:

65281283_485966555473824_125347456168126

Atsakyti

Aš šeštadienį atvarysiu į Palangą pas draugę, tai manau eisim vėl ten :)

Šonkauliukai jėga 🥰 bet noriu salotų su krevetėmis dar pabandyti.

As vis sakau sau kad eidama pabandysiu kazka naujo. Ir tas pabandymas baigiasi ties tuo paciu sprandines kepsiu su darzovemis :D . Mazoji valho Cezario pica. Draugas ta sriuba su pluta. Abejas lazanojas isbande. Lb skanios. Sonkaulius. 

Atsakyti

As vis sakau sau kad eidama pabandysiu kazka naujo. Ir tas pabandymas baigiasi ties tuo paciu sprandines kepsiu su darzovemis :D . Mazoji valho Cezario pica. Draugas ta sriuba su pluta. Abejas lazanojas isbande. Lb skanios. Sonkaulius. 

Ai, dar Tailando sriubos noriu 😁

Atsakyti

Laba, 

Vakar ilgai lauke vakarojom, iki kol sutemo. Taip šilta, taip gera buvo. Vis laukiau naktį to lietaus, kad nuimtų tą dušnumą. Paryčiais įsilijo, bet dušna iki šiol.  :hmm:  :hmm:

Pas mane vakar apie penktą lynot pradėjo, bet taip vos vos ir krapnojo iki vėlaus vakaro. Naktį gerai palijo, bet irgi gaivumo nėra. Ta pati tvankuma.

Atsakyti

Gavau dar vieną įvertinimą "Master Photography". :rolleyes:  :ax: 

Už šitą nuotrauką:

65304599_2556445084368176_60368260807178

Atsakyti