Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nius pasigirsiu.

Mano nuotrauka Universal B/W photos grupėje išrinkta "Best of the day".  :rolleyes:

Vau kaip fainai 😍

Aš galvoju kur skaniai pavalgyti Birštone, nes mažė iš vandens neišlipa, bet kai išlips, bus pirmas sakinys "Aš alkana" 😁😅

Atsakyti

Vau kaip fainai 😍

Aš galvoju kur skaniai pavalgyti Birštone, nes mažė iš vandens neišlipa, bet kai išlips, bus pirmas sakinys "Aš alkana" 😁😅

:4u:​ 

Šaltų čeburėkų nenešioja?  :D 

Atsakyti

Nius pasigirsiu.

Mano nuotrauka Universal B/W photos grupėje išrinkta "Best of the day".  :rolleyes:

Oi kaip faina, gal būtų galima pamatyt foto?  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Foto v studiju, Tere.

Atsakyti

:ax: 

65108008_2554700347875983_70162960912849

Atsakyti

:4u:​ 

Šaltų čeburėkų nenešioja?  :D

Nea 😖 o pas mane tik mini morkytės tašėje 🥕 ir tos jau baigiasi, nes mažė apetitu nesiskundžia. 

Daba tokia situacija prie vandens, su maže draugauja mergaitė kuri turi viršvorį nemažą, ir jos mamos asortimentas kola, sausainiai ir čipsai. Pas mus vanduo ir morkos 🤭 dar sulčių vaikiškų mažė pasiėmė mažą bonkutę. Daba galvoju, kad jos mūsų racionas būtų labiau tinkamas 🤭😁 bet jei joms gerai, tai man dzin kaip ir, tik gaila vaiko kurį nuo mažens sugadina ir vėliau teks kovoti amžinai su savo svoriu.

Atsakyti

Super foto, tokia nei per daug niūri, bet ir tuo pačiu rimta 😍

Atsakyti

Nea 😖 o pas mane tik mini morkytės tašėje 🥕 ir tos jau baigiasi, nes mažė apetitu nesiskundžia. 

Daba tokia situacija prie vandens, su maže draugauja mergaitė kuri turi viršvorį nemažą, ir jos mamos asortimentas kola, sausainiai ir čipsai. Pas mus vanduo ir morkos 🤭 dar sulčių vaikiškų mažė pasiėmė mažą bonkutę. Daba galvoju, kad jos mūsų racionas būtų labiau tinkamas 🤭😁 bet jei joms gerai, tai man dzin kaip ir, tik gaila vaiko kurį nuo mažens sugadina ir vėliau teks kovoti amžinai su savo svoriu.

O mama irgi apkuni?

Terezza, sveikinimai! Grazi foto  :4u: 

Atsakyti

Aga. O paskui tai vadina genetika.  :D 

Terezza, sveikinimai! Grazi foto  :4u:

Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti

O mama irgi apkuni? Terezza, sveikinimai! Grazi foto  :4u:
Ir mama apkūni :) bet suaugę manęs kažkaip neveikia (pačiai reiktų daugiau pastangų įdėti ), o vaikai matau taip, tai pyktis ant tėvų ima 🙄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 24 birželio 2019 - 17:46

Ir mama apkūni :) bet suaugę manęs kažkaip neveikia (pačiai reiktų daugiau pastangų įdėti ), o vaikai matau taip, tai pyktis ant tėvų ima 🙄

Jo. Suaugę kalti patys, o vaikai pasirinkimo nelabai turi.

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2019 06 24, 18:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Terezza" data-cid="72457874" data-time="1561388705"><div><p>Nius pasigirsiu.</p><p>Mano nuotrauka Universal B/W photos grupėje išrinkta "Best of the day".  rolleyes.gif</p><p></p><p></p><p></p></div></blockquote><p></p><p>Vau kaip fainai 😍</p><p></p><p></p><p></p><p>Aš galvoju kur skaniai pavalgyti Birštone, nes mažė iš vandens neišlipa, bet kai išlips, bus pirmas sakinys "Aš alkana" 😁😅</p>

Audenis ir Bir.Bur.Bar.
Atsakyti