Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Laba damos.

va neseniai pabudo. Visai xvali. Aciu D. Tik tas guzas didelis lb skauda ir visks.

ten dar laimingai tos supynes krito ant sono visos. Jei virsutinis balkis but krites. Tai ir uxmust galejo.

Atsakyti

O tai čia privačios tos supynės? Buvo blogai įtvirtintos į žemę? 🤔

Atsakyti

Laisvadienis gerai, bet manau pati nereikalingiausia ir betikslė nedarbo diena yra Joninių. 

Atsakyti

Maja  :4u:​ 

Atsakyti

Laisvadienis gerai, bet manau pati nereikalingiausia ir betikslė nedarbo diena yra Joninių. 

Man tai geguzes 1 labiau betiksle.

Atsakyti

Oi,Maja,skauda skaityti uz tavo zosyte. O mes,o mes vakar atostogas ivaldeme.Gale sav isvarom i Sorento.Einu savo platoformas derinti. :D

Rekomendacija v studiju prasyciau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 24 birželio 2019 - 10:35

Man is vis tos joninės žolinės bei gegužės 1 yra betiksles. Geriau tuos 3 laisvadienius pridėtų papildomai prie kasmetinių atostogų dirbantiems ir pasiimtų žmonės kada jiems patogu 

Atsakyti

Man tai geguzes 1 labiau betiksle.

O ką šiandien veiki? Susiek su Joninėm.

Atsakyti

O tai čia privačios tos supynės? Buvo blogai įtvirtintos į žemę? 🤔

Cia pas tevus. Jau nuo senumo tikriausiai jos issivaiksciojo. Bet is vaixdo taip neatrode. Jos tokios buvo dideles, grazios.

db atvarem pas tevus sonkauliu kept tai mazoji sociai gauna demesio 😂. As kaukiu sonkauliu ir dar keptu burbuoliu ant lauzo

Atsakyti

Tai dauguma vakar atšventė ir Snd pagirios :D

Atsakyti

Nesikabinek Piene, betiksle ir ta. Bet si nors vasara, trumpiausia naktis, nors gamtoj pabuti gali. 

Atsakyti

Tai dauguma vakar atšventė ir Snd pagirios :D

Jo, mane irgi visada baugina tu ilguju savaitgaliu kriminogenine skiltis. 

Atsakyti