Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Pradėk nuo savęs :mirksiukas:

ane :D

Atsakyti

Labas rytas

tai dar visos miegat? :B 

Keliam sedimaja ir lekuam i darba. Paskui svente svest  :alc:​ 

Atsakyti

Labas rytas. Vakar padauginau burbulų, eina na, jau seniai taip nesijaučiau. Bože, bože. 

Linamog, fainas mašiniukas. Mieste pats tas. 

Aha, aš į tokius sakau "mano vyrui nepatinka, kai svetimus vežioju"  :D

Nu va, nedašlo, geras pasakymas.  :D 

Atsakyti

Labas rytas

tai dar visos miegat? :B

Keliam sedimaja ir lekuam i darba. Paskui svente svest  :alc:​ 

Labryt.

O galima be tos pirmos dalies? Nu tik šventę švęst?

Atsakyti

Labas rytas.

Švęst tingiu. Iš viso ką nors daryt tingiu. Bet gal iki vakaro praeis?

Atsakyti

Labas rytas.

Švęst tingiu. Iš viso ką nors daryt tingiu. Bet gal iki vakaro praeis?

Pagulėk, gal tas noras, kad praeitų, praeis  :rolleyes: 

Atsakyti

:D  :huh2: Nu toks kablys snt tvarkymosi, kad nimagu. Viskas but ok, bet dar du chalatu. Persirengt tingiu, o balkono gsl neplausiu du chalatu. Tai dabar galvoju - persirengt ar neplaut :D 

Atsakyti

:D  :huh2: Nu toks kablys snt tvarkymosi, kad nimagu. Viskas but ok, bet dar du chalatu. Persirengt tingiu, o balkono gsl neplausiu du chalatu. Tai dabar galvoju - persirengt ar neplaut :D

Tai plauk persirengus. Nes kablys praeis paskui. Kablys yra geras dalykas, prisiverst nereikia. :)​ 

Atsakyti

Jei užėjo noras dirbti, pagulėk, praeis  :B  :D​ 

Atsakyti

Geriau nepersirenk.  :D

Aš dar po naktiniais. Viską tingiu, net valgyti. 

Baigsis pasigulinejimai, varysim į miestą, Joninių šventę. Oras puikus. 

Atsakyti

labas rytas,

as tai  galvoju man jau  senatve i  nugara kvepuoja :)  laukiu laisvadieniu, o kai sulaukiu  nezinau ka su jais  daryti :)  butu galima tvarkytis,  bet kad  toks  beprasmis dalykas :) as apie dulkes :) galima butu  eiti  shopintis,  bet kad labai  gerai online  viskas perkasi, pries pora dienu Delina  kvepalus  uz gera kaina nusipirkau :)

siandien   gal i  parka eisim  lyg  ir  brass band /dudu orkestras turetu  groti. vasaros  metu  labai daznai  tokie  koncertai  po atviru  dangumi buna.

p.s.  del meeto, tai  gal  kokio desimtmecio proga uzsienyje  kur susitinkam tik aisku ten kur silta :) ?!

Atsakyti

Geriau nepersirenk.  :D

Aš dar po naktiniais. Viską tingiu, net valgyti. 

Baigsis pasigulinejimai, varysim į miestą, Joninių šventę. Oras puikus. 

Aš irgi. Su pižama, kava ir mezginiu. (Šilką parsivežau prieš 4 metus ir pagaliau sugalvojau ką iš jo gaminti. Ar pavyks - jau kitas klausimas  :D​ ).   

Atsakyti