Pradėk nuo savęs
ane
Nu toks kablys snt tvarkymosi, kad nimagu. Viskas but ok, bet dar du chalatu. Persirengt tingiu, o balkono gsl neplausiu du chalatu. Tai dabar galvoju - persirengt ar neplaut
Tai plauk persirengus. Nes kablys praeis paskui. Kablys yra geras dalykas, prisiverst nereikia.
Nu toks kablys snt tvarkymosi, kad nimagu. Viskas but ok, bet dar du chalatu. Persirengt tingiu, o balkono gsl neplausiu du chalatu. Tai dabar galvoju - persirengt ar neplaut
Geriau nepersirenk.
Aš dar po naktiniais. Viską tingiu, net valgyti.
Baigsis pasigulinejimai, varysim į miestą, Joninių šventę. Oras puikus.
labas rytas,
as tai galvoju man jau senatve i nugara kvepuoja laukiu laisvadieniu, o kai sulaukiu nezinau ka su jais daryti butu galima tvarkytis, bet kad toks beprasmis dalykas as apie dulkes galima butu eiti shopintis, bet kad labai gerai online viskas perkasi, pries pora dienu Delina kvepalus uz gera kaina nusipirkau
siandien gal i parka eisim lyg ir brass band /dudu orkestras turetu groti. vasaros metu labai daznai tokie koncertai po atviru dangumi buna.
p.s. del meeto, tai gal kokio desimtmecio proga uzsienyje kur susitinkam tik aisku ten kur silta ?!
Geriau nepersirenk.
Aš dar po naktiniais. Viską tingiu, net valgyti.
Baigsis pasigulinejimai, varysim į miestą, Joninių šventę. Oras puikus.
Aš irgi. Su pižama, kava ir mezginiu. (Šilką parsivežau prieš 4 metus ir pagaliau sugalvojau ką iš jo gaminti. Ar pavyks - jau kitas klausimas ).