Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Na matai, tas aštrumas yra su nuoroda į "neįkandimą" įpirkti kažko daugiau, kas nebūtinai yra tiesa.

Tai frofesorė tut kak tut madam pasisakymą įvertint ir moralą atskaityt  :D 

Atsakyti

Šiaip tai ne, bet kartais sujautrėju  :D  Matai, dar pati jaukinuosi, nes pati save nustebinau tokiu pirkiniu. Tai jei dar pasakysit, kad durnė, taigi šakės man. Ne. T.y. po Fatės  :B  :D​ 

Kas čia per pamaivos pasidarėt  :mad2:  :mad2: laužosi kaip jaunamartės kokios  :mad2:​ 

Atsakyti

Tai frofesorė tut kak tut madam pasisakymą įvertint ir moralą atskaityt  :D

Taip ir vyksta diskusijos - pasisakant, pasisakymus komentuojant ir atsakant į komentarus.

Be to čia būtų tik spengianti tyla.

Atsakyti

Taip ir vyksta diskusijos - pasisakant, pasisakymus komentuojant ir atsakant į komentarus.

Be to čia būtų tik spengianti tyla.

Gal skirtingai matom. Mano akimis Madam buvo skatinama tylėti. 

Atsakyti

Gal skirtingai matom. Mano akimis Madam buvo skatinama tylėti. 
Aš to nematau, manau Maddam su humoru apie neįkandamą mašiną, o Frofesorė taip pat su humoru apie labai brangias padangas kurios buvo skausmas Maddam 😁 

P.s. man citybee būtų labai brangu, nes nuvažiuoju labai daug, per dieną po miestą virš 100km prasuku, kartais daugiau net.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 22 birželio 2019 - 18:53

Laba damos.

darbai darbeliai. Ech.. nusipelniau sian salto salto kokteilio.

Ryt dar i darba ir paskui varom svesti joniniu pas mama. Su vainikais. Zvakem paparciu ziedais  :wub: 

Pirmadieni apturejau susitikima su policija. Zodziu isejus is Promo ir jau dedant prekes, salia stovintis vyras pasake kaip mate kad viena blondine prabrauke man masina. Vairuotojo priekini sparna. Deja ne neuzsirase. Zodziu apsauga sake kviestis policija. Issikvieciau. Paziurejo vaizdo irasa. Tai moteris uzkabino mano auto. Dave atbuliniu ur tada greitai nuleke. Deja kameros per toli iziureti nr.

zodziu valanda su jais praleidau, dideli lapa gavau .

Ai ir man reik  verkiant masazu.  Vakar saziningai be sustojimo atidirbau nuo 8 iki 8. Ir taip visa savaite. Tai nakti pabudau nuo skausmo nugaros apacioj :unsure: .

Atsakyti

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 22 birželio 2019 - 18:54

Maja 🎈 prikibo kazkoks velnias prie tavo auto 🎈

Atsakyti

Maja 🎈 prikibo kazkoks velnias prie tavo auto 🎈

Ai zinok. Kazkaip per savaite biski ii nukentwjo. Kadangi ji lb zema tai netycia yzvaziavau ant aukstwsnio kanalizacijos dangcio - pylimo ir toks garsas buvo  :unsure: pamaniau kad tik nebuc pramusus katalizaroriaus. Akurat. Pramusiau truputi. Tai draugas sulakste su meistras. Nuveze survarke. Ir po keliu dienu va prabrauke 

Atsakyti

Aš to nematau, manau Maddam su humoru apie neįkandamą mašiną, o Frofesorė taip pat su humoru apie labai brangias padangas kurios buvo skausmas Maddam 😁 

P.s. man citybee būtų labai brangu, nes nuvažiuoju labai daug, per dieną po miestą virš 100km prasuku, kartais daugiau net.

Tai nereikia jos visada laikyt. Tu gi po centra visad maliesi, centre ju pilna. Palikt gali bile kur. As per geguze apie 100 euru pravazinejau. Man benzas per men daugiau gaudavosi. 

Atsakyti

Na, bet tu, frofesore, kaip dėsi stebėtis kitų pasisakymais  :bigsmile: ...gal ir aštriau madam pasisakė, bet jeigu jau linamog uždavė klausimą apie tą mašiniuką - tai faktas ir atsakymų bei nuomonių gali sulaukti visokių ...o tu čia aršiai trauki kozirius iš praeities, tarsi įpareigota tos transporto priemonės garbę ir orumą apginti  :D​ 

zinok neturiu noro leistis i diskusijas su zmogum, kuris pats ateina tik kitu postais stebetis  :D kur tik intriga, tut kak tut ir Piene cia :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 22 birželio 2019 - 20:46

zinok neturiu noro leistis i diskusijas su zmogum, kuris pats ateina tik kitu postais stebetis  :D kur tik intriga, tut kak tut ir Piene cia :D

Pradėk nuo savęs :mirksiukas: 

Atsakyti