Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Man tai irgi masina turi būt didelė. Mažos yra nekomfortuskos, nestabilios kai didesnis greitis. Ir aplamai turi ten sėdėt susitraukus. Jau prisivazinejam mažiukem per atostogas išnuomoto. Nei už ką nepirkčiau tokio tipo

Atsakyti

Mažiau kalbų, daugiau vaizdų.

Viska prasom i studija.
Man vakar uzejo kaip sikt, kad noriu i Kijeva, pigus bilietai. O siandien naujas sikimo objektas - Smart Forfour. Jauciu, imsiu.

Soriukas, tik po Fatės  :B  :D 

O jei rimtai, tai šitą mano pasirinkimą nebent madam suprastų. Čia apie apavą. O suknelę tingiu rengtis. 

Atsakyti

Populiaru dabar visos possovietines salys, ypac Ukraina (Kijevas, Lvovas). Itakos tam padare pigus skrydziai, na ir paskutiniu metu, aisku serialas Cernobylis. MB irgi svaigsta apie Maskva, St Peterburga. Kaip nekeista, manes visai netraukia nei Rusija nei buvusios sovietines salys. Visai. 

Aš turiu seną svajonę pakeliauti po Kamčatkos pusiasalį. Ant arklių, ten, kur mašinoms pravažiavimo nėra, palapinėse, nes nėra ir viešbučių. Tikiuosi, kad kada nors svajonė virs tikrove. Dar noriu į St. Peterburgą. Kitur netraukia.

Atsakyti

Tai didzioji dalis tu citybee ir yra tie kibiriukai. Mieste gerai. Atvirksciai - mieste tankai nereikalingi.

Atsakyti

Soriukas, tik po Fatės  :B  :D

O jei rimtai, tai šitą mano pasirinkimą nebent madam suprastų. Čia apie apavą. O suknelę tingiu rengtis. 

O tavo gyvenimo tikslas būti suprastai?  :hmm: 

Batus į studiją nesimaivus.

Atsakyti

O dėl mašinos, tai mažalitražkės nenorėčiau nei už ką. Man ten klaustrofobija, nesaugu, vairavimo komforto nėr. Į Smart'o bagažinę net mano rankinukas netilptų  :B  :D  Jau geriau senesnę vidutinės klasės auto, nei tokią mažulytę rinkčiausi.

Atsakyti

Manęs kažko irgi netraukia ta mada į Ukrainą, Gruzija ir pan. Nors va žada nuo liepos į kaliningrada nemokamas vizas lietuviams. Tai bandysim per kursiu nerija varyt pas juos su auto. Nes netoli ir gal visai idomu

Atsakyti

O dėl mašinos, tai mažalitražkės nenorėčiau nei už ką. Man ten klaustrofobija, nesaugu, vairavimo komforto nėr. Į Smart'o bagažinę net mano rankinukas netilptų  :B  :D  Jau geriau senesnę vidutinės klasės auto, nei tokią mažulytę rinkčiausi.

Klaustrofobijos neturiu, bet nesijausčiau saugiai. Kaip su žaisline mašinyte iš smėlio dėžės į judrią gatvę papuolus. 

Atsakyti
Mano mašina turi būti vidutinio dydžio ir galingumo. Daba MB C klasės pilnai pakanka tiek mieste, tiek užmiestyje. Su didelėmis pavargstu vairuot, labai mažos tai autostradoje labai nestabilios. Realiai norėčiau vėl MB tik gal GLC arba dar pavažiuoti įdomu būtų su Audi Q3 
Atsakyti

O tavo gyvenimo tikslas būti suprastai?  :hmm:

Batus į studiją nesimaivus.

Šiaip tai ne, bet kartais sujautrėju  :D  Matai, dar pati jaukinuosi, nes pati save nustebinau tokiu pirkiniu. Tai jei dar pasakysit, kad durnė, taigi šakės man. Ne. T.y. po Fatės  :B  :D​ 

Atsakyti

nu bet tu Madam kai pasakysi.... nu prie ko cia neikandama, prie ko cia siaubas ?? gal zmogaus tokie poreikiai? o tu bent ziurejai tas masinas, apie kurias Linamog sneka? jos ir keturiu duru yra. jei tau reikia tanko, kurio padangos belenkiek kainuoja ir po to kelis menesius cia verki, kad vaje kiek padangos kainavo, tai nereiskia, kad ir kitiems tokiu masinu reikia.

Na, bet tu, frofesore, kaip dėsi stebėtis kitų pasisakymais  :bigsmile: ...gal ir aštriau madam pasisakė, bet jeigu jau linamog uždavė klausimą apie tą mašiniuką - tai faktas ir atsakymų bei nuomonių gali sulaukti visokių ...o tu čia aršiai trauki kozirius iš praeities, tarsi įpareigota tos transporto priemonės garbę ir orumą apginti  :D​ 

Atsakyti

Na, bet tu, frofesore, kaip dėsi stebėtis kitų pasisakymais  :bigsmile: ...gal ir aštriau madam pasisakė, bet jeigu jau linamog uždavė klausimą apie tą mašiniuką - tai faktas ir atsakymų bei nuomonių gali sulaukti visokių ...o tu čia aršiai trauki kozirius iš praeities, tarsi įpareigota tos transporto priemonės garbę ir orumą apginti  :D​ 

Na matai, tas aštrumas yra su nuoroda į "neįkandimą" įpirkti kažko daugiau, kas nebūtinai yra tiesa.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 22 birželio 2019 - 18:26