Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nu, isguglinot? A fains?

nelabai ka masinose nusimanau, tai ir nuomones nelabai turiu :)  po miesta, i darba tai gal ir visai nieko. maciau ir automatine pavara yra, tai gal tokia pirmai pradziai ir imciau, bet tu gi jau "sena" vairuotoja, man atrodo, kad patyrusiems vairuotojams jau norisi normaliu masinu :D 

Atsakyti
QUOTE(Fate Fate @ 2019 06 22, 17:13)
<p>Prisegus petnesas, galesi kaip kuprine nesiotis.Bet...kaip su mazom patogu - bile kur ikisi. Miestui pats tas...</p><p></p><p>As irgi audziu minti del Ukrainos.</p>

Mazos pacios geriausios.

QUOTE(Frofesorė @ 2019 06 22, 17:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72457150" data-time="1561211333"><div><p>Nu, isguglinot? A fains?</p></div></blockquote><p>nelabai ka masinose nusimanau, tai ir nuomones nelabai turiu smile.gif  po miesta, i darba tai gal ir visai nieko. maciau ir automatine pavara yra, tai gal tokia pirmai pradziai ir imciau, bet tu gi jau "sena" vairuotoja, man atrodo, kad patyrusiems vairuotojams jau norisi normaliu masinu biggrin.gif 

O ka turi omeny "pirmai pradziai"?
Atsakyti

Mazos pacios geriausios.

Ir nesaugiausios. 

Tokios auto jau labai patikti turi. Gerai Fate sako, grynas miesto masiniukas. 

Laba  :4u:​ 

Atsakyti

Tai va, aš noriu vykt pas draugę į Stavropolį. Čia jau praktiškai Kaukazas, Čečėnija prie pat. Mama baisisi, aš ne. Niekas su manim nevažiuoja, važiuosiu viena. Tam ir reikia man tos vizos. Daba net galvoju, baladojausi daug kur, bet po ES paskutiniu metu.

Atsakyti

Mazos pacios geriausios.

O ka turi omeny "pirmai pradziai"?

ka tik issilaikius teises :) 

Atsakyti

mano vyras vis tuos smartus pamates sako- blyn, gerai tokia masina turet, kompaktiska, priparkuot rasi vietos visur, kuro 'eda' nedaug. syki uzklausiau- nu  vat sakau duoda dabar tau kas ta smarta, ar tikrai noretum vairuot? atmeskim, kad mazai kuro ima, kad priparkuot patogu. bet ar gerai jausies su tokia masina? :) na ir ne kiek nenustebino atsakymas- tu teisi, nenoreciau vis tik :D ir cia ne del to, kad maza, kad kaip vyras cia su tokia masina, tiesiog apsvarste visus niuansus, ir nusprende, kad su normalia masina tiesiog geriau jaustusi :) gi ir "paspaust" galima kazkur, kur yra galimybe "paspaust" , o ka tu su Smartu "paspausi" :D

man tokia masina sakyciau yra gerai sakykim seimoj, kai yra dvi masinos, kai viena normali, kita zmonai i darba ir po parduotuves  :lol:  bet galbut linamog tos zmonos masinos ir iesko, tai gal ir gerai :) 

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 06 22, 17:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72457156" data-time="1561214279"><div><p>Mazos pacios geriausios.

O ka turi omeny "pirmai pradziai"?</p></div></blockquote><p>ka tik issilaikius teises smile.gif </p>

As pakeitus tris masinas, visos buvo maziukes apvaliom siknom, man tokios labiausiai patinka.
Atsakyti

As pakeitus tris masinas, visos buvo maziukes apvaliom siknom, man tokios labiausiai patinka.

jei nera poreikio galingesnems ir didesnems masinosm,  tai kodel gi ne.

Atsakyti

Nu su kibiru važiuot siaubų siaubas. Jei jau neįkandama normali mašina man būtų, važiuočiau su citybee. Dabar net nežiūrėčūau į mašiną, pas kurią dvi durys. Mano gelda didelė ir patogi.

Atsakyti

Nu su kibiru važiuot siaubų siaubas. Jei jau neįkandama normali mašina man būtų, važiuočiau su citybee. Dabar net nežiūrėčūau į mašiną, pas kurią dvi durys. Mano gelda didelė ir patogi.

nu bet tu Madam kai pasakysi.... nu prie ko cia neikandama, prie ko cia siaubas ?? gal zmogaus tokie poreikiai? o tu bent ziurejai tas masinas, apie kurias Linamog sneka? jos ir keturiu duru yra. jei tau reikia tanko, kurio padangos belenkiek kainuoja ir po to kelis menesius cia verki, kad vaje kiek padangos kainavo, tai nereiskia, kad ir kitiems tokiu masinu reikia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 22 birželio 2019 - 17:27

Tai va, aš noriu vykt pas draugę į Stavropolį. Čia jau praktiškai Kaukazas, Čečėnija prie pat. Mama baisisi, aš ne. Niekas su manim nevažiuoja, važiuosiu viena. Tam ir reikia man tos vizos. Daba net galvoju, baladojausi daug kur, bet po ES paskutiniu metu.

Populiaru dabar visos possovietines salys, ypac Ukraina (Kijevas, Lvovas). Itakos tam padare pigus skrydziai, na ir paskutiniu metu, aisku serialas Cernobylis. MB irgi svaigsta apie Maskva, St Peterburga. Kaip nekeista, manes visai netraukia nei Rusija nei buvusios sovietines salys. Visai. 

Atsakyti

serialas apie Cernobyli buvo geras, tikrai patiko ziuret, kadangi kai viskas ivyko, as peckelis buvau dar vystykluose, todel apie tai prisiminimu jokiu. tetis tik pasakojes yra, kadangi tarnavo tuo metu kazkur salia. bet vat noro i tas vietas nuvykti paziureti  absoliutus nulis. netraukia. 

Atsakyti