Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

ispudinga foto.

cia pas jus  karstis 'pareina' tame raudoname  debesyje :)

Čia tiesiog saulytė leidžiasi. Buvo fantastiškas vaizdas, kai lėktuvas pro tuos debesis skrido, kaip aksinis nuo saulės spindulių atrodė, bet kol išlėkiau į lauką praskrido ir nespėjau užfiksiuot.

Atsakyti

Miargai, pasigedau Bluetos  :unsure:  Kaži kur ana prašapus? :hmm:​ 

aha ir Magdalenos :hmm:

vakar su vaikais nuvarem tipo juroje issimaudyti, tai **** buvom mygom iskrastyti nes veliava raudona, siandien vel veliava nepalanki, didelis vejas i jura traukia :blink:

turiu tris dienas vienatves , mastau ka cia nuveikus :)

sveikos :4u:

Atsakyti

Laba. Nu ką, vakar paskutinę dieną atidirbau, atostogos.  :vacation1: Reiks su drauge susitikt, burbulų įkalt.  :alc:​ 

Šiandien einu prie mašinos, girdžiu-ei panele kur važiuojat? Atsisuku, žiūriu jaunuolis iš parduotuvės traukia kažką nusipirkęs, šypsosi, atsakiau -su reikalais, o tas -gal ir mane pasiimsi? Aha, tuoj, galvoju, atsakau-ne, tas -kodėl? Nu žodžiu įlipau į auto, o tas dar vis žiūrėjo kol nuvažiuosiu.  :D Tas -panele- prajuokino, galvoju kokia aš tau panelė.  :D Bet toks simpotnas vyrukas, nu max iki kokių 30 metų. :hmm: 

Atsakyti

Labas dienas. 

Pagaliau vasara ir pas mus. Terasoj su kava pasėdėjau, čia pat augančių braškių prisivalgiau. Gėris.

Atsakyti

Laba. Nu ką, vakar paskutinę dieną atidirbau, atostogos.  :vacation1: Reiks su drauge susitikt, burbulų įkalt.  :alc:​ 

Šiandien einu prie mašinos, girdžiu-ei panele kur važiuojat? Atsisuku, žiūriu jaunuolis iš parduotuvės traukia kažką nusipirkęs, šypsosi, atsakiau -su reikalais, o tas -gal ir mane pasiimsi? Aha, tuoj, galvoju, atsakau-ne, tas -kodėl? Nu žodžiu įlipau į auto, o tas dar vis žiūrėjo kol nuvažiuosiu.  :D Tas -panele- prajuokino, galvoju kokia aš tau panelė.  :D Bet toks simpotnas vyrukas, nu max iki kokių 30 metų. :hmm:

Aha, aš į tokius sakau "mano vyrui nepatinka, kai svetimus vežioju"  :D 

Labdien

Šian atlikau žygdarbį, nuo ryto išsikrapščiau do gariūnAi, užsakiau užuolaidas į miegamąjį. Bo senosios jau skylėm išplyšę  :unsure: Sako nuo saulės taip nutinka. Bet per mano gyvenimą pirmą kartą taip aCitiko. 

Tada dar nusipirkau ne bobutiškas, net nežinau kaip pavadint, kerzus/basutes/kedus, o išeidama dar užkliuvau už lininės suknelės. Nesuprantu kas čia man darosi  :unsure:  :B​ 

Atsakyti

Aha, aš į tokius sakau "mano vyrui nepatinka, kai svetimus vežioju"  :D

Labdien

Šian atlikau žygdarbį, nuo ryto išsikrapščiau do gariūnAi, užsakiau užuolaidas į miegamąjį. Bo senosios jau skylėm išplyšę  :unsure: Sako nuo saulės taip nutinka. Bet per mano gyvenimą pirmą kartą taip aCitiko. 

Tada dar nusipirkau ne bobutiškas, net nežinau kaip pavadint, kerzus/basutes/kedus, o išeidama dar užkliuvau už lininės suknelės. Nesuprantu kas čia man darosi  :unsure:  :B​ 

Mažiau kalbų, daugiau vaizdų.

Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 06 22, 15:10)
Šian atlikau žygdarbį, nuo ryto išsikrapščiau do gariūnAi, užsakiau užuolaidas į miegamąjį. Bo senosios jau skylėm išplyšę  unsure.gif Sako nuo saulės taip nutinka. Bet per mano gyvenimą pirmą kartą taip aCitiko. </p><p>Tada dar nusipirkau ne bobutiškas, net nežinau kaip pavadint, kerzus/basutes/kedus, o išeidama dar užkliuvau už lininės suknelės. Nesuprantu kas čia man darosi  unsure.gif  cool.gif​ 

Viska prasom i studija.
Man vakar uzejo kaip sikt, kad noriu i Kijeva, pigus bilietai. O siandien naujas sikimo objektas - Smart Forfour. Jauciu, imsiu.
Atsakyti

Vadinasi atsisėdau pamegzt. Abi tiesiai ant mezginio susikraustė  :D 

64977614_868059530203812_710853369224232

Atsakyti

Viska prasom i studija.
Man vakar uzejo kaip sikt, kad noriu i Kijeva, pigus bilietai. O siandien naujas sikimo objektas - Smart Forfour. Jauciu, imsiu.

Net pagūglinau, kokia čia nauja kelionių kryptis tas Smart :D Kijevą tai imsim kitą vasarą, ramiai laukia jis savo eilės. 

Atsakyti

as irgi ejau googlint kas cia per naujas objektas keliavimui tas smart forfour :lol: 

Atsakyti
Nu, isguglinot? A fains?
Atsakyti

Prisegus petnesas, galesi kaip kuprine nesiotis.Bet...kaip su mazom patogu - bile kur ikisi. Miestui pats tas...

As irgi audziu minti del Ukrainos.

Atsakyti