Atsigėriau Elijos kavos ir noriu jūsų paklausti ne apie egiptietiškas bulves, o apie Egiptą, gal kažkuri buvote, kokie atsiliepimai, kas patiko, kas ne, viskas įdomu, nes pažįstamų nuomonės ant tiek kardinalios, vieni persižegnoja, kitiems viskas liux.
Į Klaipėdą nevažiavau, pasiskambinau diedukui, jau sakė per savaitę pradėjo ir laiptais laipioti, jaučiu galės greit namo lėkti trečiadienį reiks važiuoti kai gydytoja dirbs, nes šitaip praeitą savaitę mąstėm apie gegužę tik namo, daba jau jaučiu greičiau reiks.
Vaikus į filmą nuvežiau perėjau parduotuves, suknelė kažkaip atsidūrė nauja namuose
Laba diena
Ant suoliuko paprasčiau, dabar nespėju su Jumis.
Tikrai taip. Kai esi ipratus skaityti, tai rasyti kitaip. Nors buvo tikrai laikai, kai kiauras paras sedejom SM.
Daug kalbat apie tyrimus, spaudimus, tai visi visada galvoja, kad esu isbalus, svoris per mazas, bet paradoksas, kad tyrimai visada mano geri. Beja siandien po pilnos narkozes guliu, kurias pernesu pakankamai gerai ir nestresuoju del ju.
Su Svente visas🇱🇹
Laba diena
Tikrai taip. Kai esi ipratus skaityti, tai rasyti kitaip. Nors buvo tikrai laikai, kai kiauras paras sedejom SM.
Daug kalbat apie tyrimus, spaudimus, tai visi visada galvoja, kad esu isbalus, svoris per mazas, bet paradoksas, kad tyrimai visada mano geri. Beja siandien po pilnos narkozes guliu, kurias pernesu pakankamai gerai ir nestresuoju del ju.
ar kas nutiko? nes, turbut, ne planine sventa diena. Sveik
Laba diena
Su Svente visas🇱🇹
Opapa, o kodėl tave guldo po narkozėm? Jei per asmeniška, neatsakyk. Tikiuosi nieko blogo
Na, rašai linksmai, tai tikiuosi, kad viskas gerai, bet kas nutiko???
Kas nutiko Off?
Naujokėms labas
ar kas nutiko? nes, turbut, ne planine sventa diena. Sveik
Moteriskos bedos
Opapa, o kodėl tave guldo po narkozėm? Jei per asmeniška, neatsakyk. Tikiuosi nieko blogo
Bet kokiu atveju dokumentus sutvarko, kad guliesi, o jau nuo eigos priklauso ar pasilieka nakciai ar paleis, daznai linke pasilikti ir stebeti per nakti. Nors as visada prisizadu, kad gulesiu namuose😁
Na, rašai linksmai, tai tikiuosi, kad viskas gerai, bet kas nutiko???
As visada linksma😁 siandien operacineje daktare sako, na dar truputi pakenkekit, nes labai bijau adatu, o veliau tik malonumai😂 atjunge iskarto, net keista ir miegojau gera valanda po visko, vyras net issigando, bet liepe leisti pamiegoti.
Moteriskos bedos Bet kokiu atveju dokumentus sutvarko, kad guliesi, o jau nuo eigos priklauso ar pasilieka nakciai ar paleis, daznai linke pasilikti ir stebeti per nakti. Nors as visada prisizadu, kad gulesiu namuose😁Aš po operacijos pamelavau, kad mane atvažiuos pasiimti ir vakare parvažiavau namo pati, bet daba gal jau taip ir nedaryčiau
Na, bet kokiu atveju, visa širdim linkiu sveikti ir daugiau malonumų narkozės pagalba nebeieškoti
Aš po operacijos pamelavau, kad mane atvažiuos pasiimti ir vakare parvažiavau namo pati, bet daba gal jau taip ir nedaryčiau
Pati nesiryzciau uz vairo sesti niekada, nes vistiek veikia. Bet va tu burbulu, tai noriu😁