bet tai tu man pasakyk, kaip taip gali but? nugi diedas metuose, nu. Leidzia motkelei ji esti, nervuojasi...
Žinok normalu čia. Kaip bebūtų, jam ji yra mama. Jis kaip ir privalo ja rūpintis ir aš jam pritariu. Sorry viešai nedetalizuosiu.
Megstu tokia spalva. Ta labiau i lasisine. Tinka ji man. Nusipirkau dvejus batus. Net neatsinesiau dar is auto. Vasariski, ilgai man dar ju nereikes.
mano labiau i ruzavuma tas koralas, ne lasisine spalva
Senai buvo, tai Oraginas kažkaip nervuojasi iš anksto. Nes faktas, kad jį ės. Ir visai nesvarbu dėl ko. Tai jis matyt bando nesuteikt jokio papildomo pagrindo.
Kaip nefaina. Man labai svarbu islaikyti puikius santykius su savo suaugusiu vaiku , meldziu visu dievu ir co, kad taip ir toliau butu, bo ta senatve tokia visokia buna....
Man labai svarbu islaikyti puikius santykius su savo suaugusiu vaiku , meldziu visu dievu ir co, kad taip ir toliau butu, bo ta senatve tokia visokia buna....
tai mums visoms tas svarbu, manau.
Rupintis ir rodyt pagarba tevui/mamai yra musu pareiga. Bet jei anyta atvaziavus sveciuotis imtu tikrint mano spinteles ar tvarka ir DAR REIKSTI man ar savo sunui pretenzijas del to, nu tai psieprasiem, tiek tolerancijos neturiu
Nu pšeprašam, pabandytų ta anyta/uošvienė į mano spinteles įlyst. Ana pas mane net koją bijo kelt, tik savo draugėms giriasi, kur marti dirba. Nors net girtis nėr kuo, ale jai taip išeina visą gyvenimą. Net kalbėt bloga, žinau, kad ji manęs neperneša. Bet susitaikiau ir gražiai aš su ja bendrauju.
Nu pšeprašam, pabandytų ta anyta/uošvienė į mano spinteles įlyst. Ana pas mane net koją bijo kelt, tik savo draugėms giriasi, kur marti dirba. Nors net girtis nėr kuo, ale jai taip išeina visą gyvenimą. Net kalbėt bloga, žinau, kad ji manęs neperneša. Bet susitaikiau ir gražiai aš su ja bendrauju.
sitai man atrodo lygiai taip pat nenormalu kaip ir atejus spinteles tikrint.
tai mums visoms tas svarbu, manau.
Rupintis ir rodyt pagarba tevui/mamai yra musu pareiga. Bet jei anyta atvaziavus sveciuotis imtu tikrint mano spinteles ar tvarka ir DAR REIKSTI man ar savo sunui pretenzijas del to, nu tai psieprasiem, tiek tolerancijos neturiu
taip, ir mes siuo metu suprantame ta puikiai, o buna, kad sulaukus 75-80 metu , pasidaro zmogus irzlus, priekabus, pasikeicia charakteris, kuri itakoja ligos, vienatve, interesu nebuvimas ir pn. dalykai.
taip, ir mes siuo metu suprantame ta puikiai, o buna, kad sulaukus 75-80 metu , pasidaro zmogus irzlus, priekabus, pasikeicia charakteris, kuri itakoja ligos, vienatve, interesu nebuvimas ir pn. dalykai.
taip, buna. Ir netgi daznai. Tada pagalvoji, dzieve, dzieve, duok man proto nepavirst i ta bjauria, priekabia bambekle
jos bendrauja? gal ji is tu, seno sukirpimo zmoniu, kur "santuoka vienintele ir tik ta kur pries dieva prisiekta"?
Aišku, kad jos bendrauja. Net ir vyro 1-a žmona man paskambina tam tikrais klausimais. Nesiunčiu juk šikt, pakalbu mandagiai ir viskas. O uošvienė tegul mato, kaip mato. Jau mano priverkta ta tema, daugiau nenoriu.