Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

bet tai tu man pasakyk, kaip taip gali but? nugi diedas metuose, nu. Leidzia motkelei ji esti, nervuojasi...

Žinok normalu čia. Kaip bebūtų, jam ji yra mama. Jis kaip ir privalo ja rūpintis ir aš jam pritariu. Sorry viešai nedetalizuosiu.

Atsakyti

Megstu tokia spalva. Ta labiau i lasisine. Tinka ji man. Nusipirkau dvejus batus. Net neatsinesiau dar is auto. Vasariski, ilgai man dar ju nereikes. 

mano  labiau i ruzavuma tas koralas, ne lasisine spalva

Senai buvo, tai Oraginas kažkaip nervuojasi iš anksto. Nes faktas, kad jį ės. Ir visai nesvarbu dėl ko. Tai jis matyt bando nesuteikt jokio papildomo pagrindo. 

Kaip nefaina. Man labai svarbu islaikyti puikius santykius su savo suaugusiu vaiku , meldziu visu dievu ir co,  kad taip  ir toliau  butu, bo ta senatve tokia  visokia buna....

Atsakyti

Man labai svarbu islaikyti puikius santykius su savo suaugusiu vaiku , meldziu visu dievu ir co,  kad taip  ir toliau  butu, bo ta senatve tokia  visokia buna....

tai mums visoms tas svarbu, manau.

Rupintis ir rodyt pagarba tevui/mamai yra musu pareiga. Bet jei anyta atvaziavus sveciuotis imtu tikrint mano spinteles ar tvarka ir DAR REIKSTI man ar savo sunui pretenzijas del to, nu tai psieprasiem, tiek tolerancijos neturiu  :B​ 

Atsakyti

Nu pšeprašam, pabandytų ta anyta/uošvienė į mano spinteles įlyst. Ana pas mane net koją bijo kelt, tik savo draugėms giriasi, kur marti dirba. Nors net girtis nėr kuo, ale jai taip išeina visą gyvenimą. Net kalbėt bloga, žinau, kad ji manęs neperneša. Bet susitaikiau ir gražiai aš su ja bendrauju.

Atsakyti

NIApIk užsižvengiau balsu. Jo, žinok, tik sniegs nutirpsta, o ten vualia, bulvės auga  :lol:  :lol:

ai nu kazkaip Pinot paskaiciau ir pasistojo klausimas :D bet matau jau parase, kad egiptietisku :)

Atsakyti

Nu pšeprašam, pabandytų ta anyta/uošvienė į mano spinteles įlyst. Ana pas mane net koją bijo kelt, tik savo draugėms giriasi, kur marti dirba. Nors net girtis nėr kuo, ale jai taip išeina visą gyvenimą. Net kalbėt bloga, žinau, kad ji manęs neperneša. Bet susitaikiau ir gražiai aš su ja bendrauju.

sitai man atrodo lygiai taip pat nenormalu kaip ir atejus spinteles tikrint.

Atsakyti

tai mums visoms tas svarbu, manau.

Rupintis ir rodyt pagarba tevui/mamai yra musu pareiga. Bet jei anyta atvaziavus sveciuotis imtu tikrint mano spinteles ar tvarka ir DAR REIKSTI man ar savo sunui pretenzijas del to, nu tai psieprasiem, tiek tolerancijos neturiu  :B​ 

taip,  ir  mes  siuo metu  suprantame ta puikiai, o  buna, kad sulaukus  75-80 metu , pasidaro  zmogus  irzlus, priekabus, pasikeicia  charakteris, kuri itakoja ligos, vienatve, interesu nebuvimas ir pn. dalykai.

Atsakyti

sitai man atrodo lygiai taip pat nenormalu kaip ir atejus spinteles tikrint.

Ji pripažįsta savo 1-ą marčią, manęs ne, nors aš šeimos neišskyriau.

Atsakyti

taip,  ir  mes  siuo metu  suprantame ta puikiai, o  buna, kad sulaukus  75-80 metu , pasidaro  zmogus  irzlus, priekabus, pasikeicia  charakteris, kuri itakoja ligos, vienatve, interesu nebuvimas ir pn. dalykai.

taip, buna. Ir netgi daznai. Tada pagalvoji, dzieve, dzieve, duok man proto  nepavirst i ta bjauria, priekabia bambekle :D

Atsakyti

Ji pripažįsta savo 1-ą marčią, manęs ne, nors aš šeimos neišskyriau.

jos bendrauja? gal ji is tu, seno sukirpimo zmoniu, kur "santuoka vienintele ir tik ta kur pries dieva prisiekta"?

Atsakyti
Laba diena. Ant suoliuko paprasčiau, dabar nespėju su Jumis.
Šiandiena dar neatėjo, nors vilčių buvo. Tarpas geras, vakar 18 val.virtuvė užsidarė. Ryte tvarkiausi savo namus, tada tėvų namus, tada daaaug vaikščiojom pušyne. O tada..tada...Beatos koldūnai, nomeda saldainis. Ech, gal ir nieko tie kg.
Anytos, tikrinančios spinteles nenorėčiau, dabar kaip ir jokios neturiu. Bet pati mamą baru už nesitvarkymą, apsisuko gyvenimas.
Atsakyti

jos bendrauja? gal ji is tu, seno sukirpimo zmoniu, kur "santuoka vienintele ir tik ta kur pries dieva prisiekta"?

Aišku, kad jos bendrauja. Net ir vyro 1-a žmona man paskambina tam tikrais klausimais. Nesiunčiu juk šikt, pakalbu mandagiai ir viskas. O uošvienė tegul mato, kaip mato. Jau mano priverkta ta tema, daugiau nenoriu.

Atsakyti