Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Pietums, kurių aš dar nevalgiau buvo kepta orkaitėj višta su šv. bulvėm ir raug agurkėliais. Egiptietiškos bulvės buvo išbrokytos, tipo 'lt skanesnės". Kad ir ką pakišk panosėn, viskas nebus gerai. Desertui-naminis keksas. Šitas tai patiko. 

Kalbu apie savo senolį.

Atsakyti

Oraginas, plaunantis grindis padare ispudi.

Atsakyti

Oraginas, plaunantis grindis padare ispudi.

Oragino mama dar kitą savaitę turėtų atvažiuoti. Tai anas jau pradeda tvarkytis  :B  :laugh:  Nors ne, negaliu sakyt, jis namuose tvarkosi paskutiiniu metu daugiau nei aš. O dėl vizito, jau kalba apie virtuvinių spintelių ir šaldytuvo valymą  :nail: 

Atsakyti

o tai jau lietuvisku svieziu bulviu yra? as visiska tundra situose reikaluose, nezinau nei kada jas sodina, nei kada kasa :D cia as apie ankstyvasias. tas kur rudeni kasa puikiai atsimenu  :B  ne karta vagoj pabuvot teko  :dry2:​ 

Atsakyti

Oragino mama dar kitą savaitę turėtų atvažiuoti. Tai anas jau pradeda tvarkytis  :B  :laugh:  Nors ne, negaliu sakyt, jis namuose tvarkosi paskutiiniu metu daugiau nei aš. O dėl vizito, jau kalba apie virtuvinių spintelių ir šaldytuvo valymą  :nail:

tai tu dazniau anyta kvieskis i svecius, ypac kai tingesi tvarkytis :D 

Atsakyti

Oho! o ji, ka, tikrins?

Atsakyti

o tai jau lietuvisku svieziu bulviu yra? as visiska tundra situose reikaluose, nezinau nei kada jas sodina, nei kada kasa :D cia as apie ankstyvasias. tas kur rudeni kasa puikiai atsimenu  :B  ne karta vagoj pabuvot teko  :dry2:​ 

NIApIk užsižvengiau balsu. Jo, žinok, tik sniegs nutirpsta, o ten vualia, bulvės auga  :lol:  :lol: 

tai tu dazniau anyta kvieskis i svecius, ypac kai tingesi tvarkytis :D

Oi ne, aš jau geriau su netvarkytom spintelėm.  :B​ 

Atsakyti

Taigi sakau, kad egiptietiškų, ne lietuviškų. Jei būtų lietuviškos, tai atseit būtų skanesnės. :)​ 

Atsakyti

Oho! o ji, ka, tikrins?

Sunku pasakyt. Kaip žinia, ji gali  :B 

Senai buvo, tai Oraginas kažkaip nervuojasi iš anksto. Nes faktas, kad jį ės. Ir visai nesvarbu dėl ko. Tai jis matyt bando nesuteikt jokio papildomo pagrindo. 

Atsakyti

Sunku pasakyt. Kaip žinia, ji gali  :B

Senai buvo, tai Oraginas kažkaip nervuojasi iš anksto. Nes faktas, kad jį ės. Ir visai nesvarbu dėl ko. Tai jis matyt bando nesuteikt jokio papildomo pagrindo. 

bet tai tu man pasakyk, kaip taip gali but? nugi diedas metuose, nu. Leidzia motkelei ji esti, nervuojasi...

Atsakyti

Kad anyta negalvotu kokia apsileidus marti :D 

Atsakyti

Pietums, kurių aš dar nevalgiau buvo kepta orkaitėj višta su šv. bulvėm ir raug agurkėliais. Egiptietiškos bulvės buvo išbrokytos, tipo 'lt skanesnės". Kad ir ką pakišk panosėn, viskas nebus gerai. Desertui-naminis keksas. Šitas tai patiko. 

Kalbu apie savo senolį.

Su bulvem taip buna. Man, pvz, nera skanesniu uz uzaugintas mano tevu. 

Atsakyti