Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

nu as matai naiviai tikiuosi, kad ir veliau neprireiks situ dalyku :D

bet tai  tas vit D tyrimas cia koks privalomas velesniam amziuj, ar cia jus siaip ji darotes? 

kodel naiviai? drasiai gali taip ir but. Gi as tai 6-oj desimty, kaip ne kaip  :)

as karta metuose issamius pasidarau savo noru.

Atsakyti

Orage, nebark Upjoros, nes tyliai tyliai pasakysiu, tik tarp mūsų, pas tave darbe ir sporto salė yra, ne tik restoranas  :hihihi:

Aš batus nusipirkau ir pradedu laukti pavasario  :nail:

880123-01278-main-nfh.jpg?Crop=true&Size

https://no.ecco.com/...ECCO-OMNI--VENT

Atsakyti

Orage, nebark Upjoros, nes tyliai tyliai pasakysiu, tik tarp mūsų, pas tave darbe ir sporto salė yra, ne tik restoranas  :hihihi:

smugis zemiau skrandzio :lol: bet tai kur ji ten nusliaus iki tos sales priputus bulvyciu su padazu. gi matai, namo vos parsiranda :D 

Atsakyti

tiek tamstelei metu?

41

Atsakyti

Rodyk! 

Penktadienį grįžau namo, visur tyla, o purvo pėdsakai veda į vonios kambarį, ten sužadėtinis lodorių mazgoja. Purvo net ant lango rankenos buvo, mat grįžęs rado lodorių visą purviną kieme ir nešė per visus namus į antrą aukštą maudyt. O tas stengėsi ištrūkti iš glėbio visaip 

O neišeitų jums išsivest kažkokį kraną/šlangą į lauką, kad galėtumėt lodorių nupraust prieš leisdami namo?

Atsakyti

smugis zemiau skrandzio :lol: bet tai kur ji ten nusliaus iki tos sales priputus bulvyciu su padazu. gi matai, namo vos parsiranda :D

Baik tu, aš draugiškai, gal ji nežinojo, kad toks yra  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

nu as matai naiviai tikiuosi, kad ir veliau neprireiks situ dalyku :D

bet tai  tas vit D tyrimas cia koks privalomas velesniam amziuj, ar cia jus siaip ji darotes? 

Nesu dariusi vit D tyrimo. Tik sunui dariau- vit D nerasta, nors ir lauke buna, ir zuvi valgo. 

Po metu tyrimas norma buvo. As tai gerai jauciuos tai ir nesitiriu😀

Atsakyti

Aš batus nusipirkau ir pradedu laukti pavasario  :nail:

880123-01278-main-nfh.jpg?Crop=true&Size

https://no.ecco.com/...ECCO-OMNI--VENT

Skundikė  :bebe:​ 

Atsakyti

As  anadien ruzavai oranzines ar oranziniai ruzavas , gal teisingiausiai butu - koralu spalvos  kelnes papirkau, irgi laukiu pavasario. Kol kas pirkiniai nepadeda jo pagreitinti ... :B

Atsakyti

Skundikė  :bebe:​ 

Kalta, kalta, esu labai kalta  :ax:  Žinai gi, iš pavydo aš taip  :B​ 

Atsakyti

Gal bus galima nusikasti tiek, kiek suvalgysi?  :D 

Aha o ką Jūs pasikasti,kai prieš Kalėdas norėsite bulvių 😆

Atsakyti

As  anadien ruzavai oranzines ar oranziniai ruzavas , gal teisingiausiai butu - koralu spalvos  kelnes papirkau, irgi laukiu pavasario. Kol kas pirkiniai nepadeda jo pagreitinti ... :B

Megstu tokia spalva. Ta labiau i lasisine. Tinka ji man. Nusipirkau dvejus batus. Net neatsinesiau dar is auto. Vasariski, ilgai man dar ju nereikes. 

Atsakyti