Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Kokiu dar lenciūginiu? Gal geriau jam tapkutes minkštas įtaisyk?

Su jo išvystomu greičiu ir svorio kategorija, bei lietaus kiekiu tapkutės bejėgės.

Atsakyti

Su jo išvystomu greičiu ir svorio kategorija, bei lietaus kiekiu tapkutės bejėgės.

Supratau. Teks prisabačint slides. Viena slidė dviems letenoms.  :D​ 

Atsakyti

AA, tau karvės reikia žolei, o mano žolę lodorius taip nubėgiojo, iki purvo.  :unsure:  :oh: Aš jį tuoj lenciūginiu padarysiu:mad2:​  

Ui, Upjora, ar galiu aš šitą atmatyt atgal, o tu pasakyk, kad nieko nesakei. Cacutis tavo lodorius.

Atsakyti

tyriausi skydliauke gera, bet turiu sirdies reikalu, sako nuo 40 metu sis reikalas gali islysti, ir va prasau kaip laikrodis :unsure:

dar nusipirkau panangino, kalio trukumas irgi didina pulsa, sirdi raminancia lasiuku, jonazoliu arbatos, vienzo senatvei pasiruosus :Dprie viso to reik atsisakyti kavos ir aisku keliauti pas kardiologa :rolleyes: 

Cia kaip sakoma,kad merginai chana kaip vietoj kosmetickos rankinuke atsiduria vaistu venzliukas.

Man metų tiek, kiek Širinskienei, kažkada buvo į temą  įkelti jos gimimo metai :D , o jus, mielosios, skaitau nuo temos sukūrimo pradžios, tada tema buvo labai aktuali, nes buvau išsiskyrusi vieniša mama, kadangi naudojau visus jūsų patarimus ir receptus, tai pavyko ištekėt antrą kartą  :D , o antras vyras pasitaikė tobulas, tai baisu buvo rašyt, nes kai kurioms narėms tobulumai nepatinka, tai ir tupėjau ant suoliuko :D , tiksliau aš jau buvau minkštą kampą nusipirkus, ačiū Monai :D

Nu tai mes tau kaip tos senos kojines.

Atsakyti

Ui, Upjora, ar galiu aš šitą atmatyt atgal, o tu pasakyk, kad nieko nesakei. Cacutis tavo lodorius.

Taip ir žinojau, kad ant tavęs užsirausiu su grąsinimais. Tu nepIk, jei prisiminsiu, vakare nufotkinsiu jo purvo vonių taką. 

Atsakyti

Taip ir žinojau, kad ant tavęs užsirausiu su grąsinimais. Tu nepIk, jei prisiminsiu, vakare nufotkinsiu jo purvo vonių taką. 

Ui, tik nenorėk, kad pemkilograminio briedžio takelius po namus  parodyčiau.  :P​ 

Atsakyti

jetus, skaitau ir ausim karpau :D spaudimus matuojates, vit D tyrimus darotes :D o as nieko nedarau :D saule megstu, zuvi valgau, jauciuosi gerai, tai gal nereik? :hmm:​ 

tai tu tai pacanke, ka ten tavo metuose :irnesakyk:

Aš irgi tų bėdų dar neturiu, nors metų tai...  :B  Neturiu aparatų, nežinau net koks turi būti. 

neturiu ir as, spaudimas normalus ( kiek pamatuoja), tai kam tas aparats. Vit.D visad normoj, kiek tyrima dariau.

Atsakyti

Ui, tik nenorėk, kad pemkilograminio briedžio takelius po namus  parodyčiau.  :P​ 

Rodyk! 

Penktadienį grįžau namo, visur tyla, o purvo pėdsakai veda į vonios kambarį, ten sužadėtinis lodorių mazgoja. Purvo net ant lango rankenos buvo, mat grįžęs rado lodorių visą purviną kieme ir nešė per visus namus į antrą aukštą maudyt. O tas stengėsi ištrūkti iš glėbio visaip 

Atsakyti

grizom is valakupiu paupio, saule  isvare prasilekti,  pradzioje smagiai pavaiksciojom, tik  uzejo sniego kruopu  puga,  vos dasikasem iki masinos. Isijungiau uzpakalio sildyma ir varciausi kaip blynas ant petelnes , kol atsilau visus galus. Apsirengiau tai pavasariskai, laime, kepure isimeciau.   Eina peklon tas apgaulingas oras.

Atsakyti

Rodyk! 

Penktadienį grįžau namo, visur tyla, o purvo pėdsakai veda į vonios kambarį, ten sužadėtinis lodorių mazgoja. Purvo net ant lango rankenos buvo, mat grįžęs rado lodorių visą purviną kieme ir nešė per visus namus į antrą aukštą maudyt. O tas stengėsi ištrūkti iš glėbio visaip 

Daba negaliu, Oraginas tik ką namus išplovė. Bet po vakarinio pasivaikščiojimo jau galėsiu  :D​ 

Atsakyti

tai tu tai pacanke, ka ten tavo metuose :irnesakyk:

nu as matai naiviai tikiuosi, kad ir veliau neprireiks situ dalyku :D 

bet tai  tas vit D tyrimas cia koks privalomas velesniam amziuj, ar cia jus siaip ji darotes? 

Atsakyti

Rodyk! 

Reik kombinezono, vis mažiau išsiterlins.  :D

Priedas  0dideliszalias-500x500 (1).jpg   71,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti