Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

o ka pas mus reikia jauna :hmm:

nu ne 50 tai tikrai :D 

Atsakyti

Nu kaip fain, Million ateina. Katra tik laikindavo. Sako, kad naujokes jau negražu klausinėt, bet aš nors amžių norėč žinot, na ta prasme, ar bendraujam su 20-mete, 30-mete, ar su 50-mete :4u:​ 

Man metų tiek, kiek Širinskienei, kažkada buvo į temą  įkelti jos gimimo metai :D , o jus, mielosios, skaitau nuo temos sukūrimo pradžios, tada tema buvo labai aktuali, nes buvau išsiskyrusi vieniša mama, kadangi naudojau visus jūsų patarimus ir receptus, tai pavyko ištekėt antrą kartą  :D , o antras vyras pasitaikė tobulas, tai baisu buvo rašyt, nes kai kurioms narėms tobulumai nepatinka, tai ir tupėjau ant suoliuko :D , tiksliau aš jau buvau minkštą kampą nusipirkus, ačiū Monai :D

Atsakyti

Alta, tu nuziurek koki nama mums kaiminystei isinuomot kokiai savaitei. Baba Rada aplankytumem.

Atsakyti
Su gyvatem ar vienisais vyrais?
Na nama su kokiais patogumais norit.
Beje gyvaciu skriausti negalima
Atsakyti

Man metų tiek, kiek Širinskienei, kažkada buvo į temą  įkelti jos gimimo metai :D , o jus, mielosios, skaitau nuo temos sukūrimo pradžios, tada tema buvo labai aktuali, nes buvau išsiskyrusi vieniša mama, kadangi naudojau visus jūsų patarimus ir receptus, tai pavyko ištekėt antrą kartą  :D , o antras vyras pasitaikė tobulas, tai baisu buvo rašyt, nes kai kurioms narėms tobulumai nepatinka, tai ir tupėjau ant suoliuko :D , tiksliau aš jau buvau minkštą kampą nusipirkus, ačiū Monai :D

Kaip smagu skaityt. Aš tikrai džiaugiuosi už visas, kurioms pasisekė ir sveikinu tave. Malonu. Tik aš tai tų patarimų, kaip ištekėt, tai nedalinau, bo nežinau jokių spec. receptų, nors ir pati antrą vyrą turiu, net neprisimenu, iš kur aš jį gavau :D​ 

Atsakyti

Ir aš į bulviakasį. Už vienišus vyrus balsuoju, nes gyvatė pati puiki moku būt.

Atsakyti

Alta, tu nuziurek koki nama mums kaiminystei isinuomot kokiai savaitei. Baba Rada aplankytumem.

Tai gal kooperuojamės? Vyrai pakalbėtų, mes burbuliuotume ant galinės sėdynės :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2019 03 11, 13:38)
Gal bus galima nusikasti tiek, kiek suvalgysi?  biggrin.gif​ 

Jo, tiek galiu.
Atsakyti

Su gyvatem ar vienisais vyrais?
Na nama su kokiais patogumais norit.
Beje gyvaciu skriausti negalima

Prasti ten vyrai, turbut? Tada gal su gyvatem :hmm: 

Atsakyti
Jo visas pagal profesijas arba pomegius.
Senos kobros.
Reikejo zole pjaut , ale pasiskolinau fermerio karves tam reikalui. Gaila mazai siko.
Taigi kepuosi senas bulves ir skaitau ,kaip kazkam pasiseke ,pagal musu pezalus biggrin.gif
Atsakyti

AA, tau karvės reikia žolei, o mano žolę lodorius taip nubėgiojo, iki purvo.  :unsure:  :oh: Aš jį tuoj lenciūginiu padarysiu.  :mad2:​  

Atsakyti

AA, tau karvės reikia žolei, o mano žolę lodorius taip nubėgiojo, iki purvo.  :unsure:  :oh: Aš jį tuoj lenciūginiu padarysiu.  :mad2:​  

Kokiu dar lenciūginiu? Gal geriau jam tapkutes minkštas įtaisyk?

Atsakyti