Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

jetus, skaitau ir ausim karpau :D spaudimus matuojates, vit D tyrimus darotes :D o as nieko nedarau :D saule megstu, zuvi valgau, jauciuosi gerai, tai gal nereik? :hmm:​ 

Tai jauna dar esi, pala sulauksi mūsų metų... :D 

Atsakyti

Tai jauna dar esi, pala sulauksi mūsų metų... :D
Nu. Būsi žilais plaukais, vaikščiosi su babų batais ir sijonais pilkais žemiau blauzdų...Kaip aš.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 11 kovo 2019 - 13:00

jetus, skaitau ir ausim karpau :D spaudimus matuojates, vit D tyrimus darotes :D o as nieko nedarau :D saule megstu, zuvi valgau, jauciuosi gerai, tai gal nereik? :hmm:​ 

Ir as nieko nesidarau😀 Bet gydytoja cia kazkada paklause koks.mano spaudimas, sakau nezina, nesimatuoju as😀

Atsakyti

Beje bulves cia kasamos birzelio menesi . O ne rudeni.
Taigi ta laura jau buvo paskutine , nes ilgai trukau su vazojimusi ta veisle isvis surasti.
Paprastesnes jau sudygusios, seniausiai pasodintos.
Generolas irgi bulves sodino.
Mes dabar pavarge.

greitai  jus  sukates,  taip  galima   pora derliu uzauginti.

Ir as nieko nesidarau😀 Bet gydytoja cia kazkada paklause koks.mano spaudimas, sakau nezina, nesimatuoju as😀

visada maniau, kad gydytoja turi pasakyti koks spaudimas, o ne klausti.

kazkada  mama  pasakojo, kad  nuejo pas gydytoja,  tai  ta  sako,   tai  gal turi  kokia  kaimyne kuri  tau spaudma pamatuos,  taip  ir nnesupratau kodel  gydytoja   nematuoja,  tiksliau zinau kysio norejo :)

Atsakyti

ai nu man spaudima visada matuoja kai einu kraujo donuoti, busiu apsimelavusi :D bet as i skaicius neziuriu, donuot leidzia, tai matyt normalus :D 

Atsakyti

tiek tamstelei metu?

Atsakyti

jetus, skaitau ir ausim karpau :D spaudimus matuojates, vit D tyrimus darotes :D o as nieko nedarau :D saule megstu, zuvi valgau, jauciuosi gerai, tai gal nereik? :hmm: 

Jauna dar... :irnesakyk: 

Atsakyti

tiek tamstelei metu?

Aš irgi tų bėdų dar neturiu, nors metų tai...  :B  Neturiu aparatų, nežinau net koks turi būti. 

Atsakyti

Jauna dar... :irnesakyk:

o ka pas mus reikia jauna :hmm:

Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2019 03 11, 12:49)
Alta, gal Tu rudenine talka organzuosi,  galetume padeti bulves nukasti, o gal siais  laikais jau niekas nebekasa senuoju budu. Kazkokia  nostalgija  uzpuole  bulviakasiui smile.gif

As jungciaus nebent bulviavalgiui. Keptu su kefyru. Ir marinuotais agurecais.
Atsakyti

As jungciaus nebent bulviavalgiui. Keptu su kefyru. Ir marinuotais agurecais.

bet, tai kad pavalgyti reikia pirma nusikasti :)

as tai dar prisimenu  lauze keptas  bulves,  budavo skanu nors dabar sako, kad labai  nesveika  tie degesiais :) aisku nusilupdavome, bet gi  vis vien  neviska  :)

Atsakyti

bet, tai kad pavalgyti reikia pirma nusikasti :)

Gal bus galima nusikasti tiek, kiek suvalgysi?  :D​ 

Atsakyti