Alta, sakai seksuoji greiciau nei begi
Siaip tai pulsa reikia po sekso pasimatuot.
O su jonazoliu arbata atsargiai. Kam tau jos reikia evuxiene?
Jinai didina fotojautruma ir net gali pribaigt jei rimtai pavartosi ir ant saules pagulesi.Tas pats ir su ae vitaminais.
Jonazole buvo pirmas MAO inhibitorius atrastas beje.
nedaznai geriu, bet jei kelias dienas neisimiegu, ji kazkiek pamacina ir siaip itampa nuima :hmm:tai ka siulai vartoti , siaip metu, melisu arbatos dar neblogai veikia
prasom paaiskinti kas tas MAO inhibitorius?
Jinai didina fotojautruma ir net gali pribaigt jei rimtai pavartosi ir ant saules pagulesi.Tas pats ir su ae vitaminais.
Jonazole tinka esant depresinems busenoms, bet jos negalima sauletuoju metu laiku.
Zinai tik, kad geriant sia arbata labai "ima" saule. Galima labai paruduoti
MAO inhibitoriai kazkokia antidepresantu rusis
Aisku.
Kada kazkur begau isvis nepamenu , o va seksas pasitaiko.
Evuxiene , panasu poveiki isterikams turi ir asafoetida, be to rizikingo veiksnio.
Aisku.
Kada kazkur begau isvis nepamenu , o va seksas pasitaiko.
Evuxiene , panasu poveiki isterikams turi ir asafoetida, be to rizikingo veiksnio.
is kur tokiu visokiu dalyku zinai?
Alta, o tai nuo sekso pozos spaudimas neturi įtakos? Kur ant nugaros guli, o kur neguli (nesileisiu į detales).
Jonazole tinka esant depresinems busenoms, bet jos negalima sauletuoju metu laiku.
Zinai tik, kad geriant sia arbata labai "ima" saule. Galima labai paruduoti
MAO inhibitoriai kazkokia antidepresantu rusis
Galima ne tik paruduoti, galima dėmėmis paruduoti. Žinau, nes mano draugė mėgo šiaip sau gerti, pas ją į viską buvo maišomos tos jonažolės, tai vasarą kartą bėdų turėjo, dėmės rudos ant veido, kol suprato nuo ko, pas gydytojuas teko pavaikščiot.
jetus, skaitau ir ausim karpau spaudimus matuojates, vit D tyrimus darotes o as nieko nedarau saule megstu, zuvi valgau, jauciuosi gerai, tai gal nereik?
isdykele
Alta, gal Tu rudenine talka organzuosi, galetume padeti bulves nukasti, o gal siais laikais jau niekas nebekasa senuoju budu. Kazkokia nostalgija uzpuole bulviakasiui
Mano pulsas 63 , pries menesi irgi nusiprikau kraujo spaudimo matuokli, kazkaip uzmaciau papigiai Tkmaxx, ta ir prireike.
Jau nuo tokio klausimo ,man pulsas padaznejo.
Jau nuo tokio klausimo ,man pulsas padaznejo.Tai žinau, ka mane myli, ale nekreipk dėmesiaus, jamk generolą nuo sofkės.
Paskui pulsą parašyk.