Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O kaip jūs tą pulsą matuojat?

Aš turiu kraujospūdžio matuoklį. Galima pridėjus pirštus prie pulso ant riešo. Skaičiuoji kiek kartų muša per 10 sek, paskui padaugini iš 6. 

Atsakyti

Su kraujospudzio matuokliu

Atsakyti

Pasimatavau su laikmačiu. 68 tvinksniai per minutę. Čia daug ar mažai?

Atsakyti

mona, foto tai superine. Tokia meniska.

Atsakyti

Labai gerai. Visisos ramybes busenoje turi nevirsyti 70

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 kovo 2019 - 12:23

Labai gerai sakyčiau. 

Atsakyti

as turiu spaudimo matuokli, jei jauciu, kad galva skauda ar sirdis lipa lauk, pasimatuoju, taip galiu kontroliuoti :P

siaip jei didelis pulsas tai gali but skydliaukes problemu, ar sirdies ligos kokios, daznai buna nuo visokiu itampu ir pan,geriausia pulsa sureguliuoja fizinis kruvis :P taip, kad reik judeti :) 

Atsakyti

as turiu spaudimo matuokli, jei jauciu, kad galva skauda ar sirdis lipa lauk, pasimatuoju, taip galiu kontroliuoti :P

siaip jei didelis pulsas tai gali but skydliaukes problemu, ar sirdies ligos kokios, daznai buna nuo visokiu itampu ir pan,geriausia pulsa sureguliuoja fizinis kruvis :P taip, kad reik judeti :) 

Neturiu aš jokų matuoklų. Jei galvą skauda kalu citramono ir einu miegot. O širdis net neatsimenu kad kada liptų lauk. Po didesnio fizinio krūvio daužosi, bet taip ir turi būt.

Atsakyti

Skydliaukes hormonus tyreisi?

tyriausi skydliauke gera, bet turiu sirdies reikalu, sako nuo 40 metu sis reikalas gali islysti, ir va prasau kaip laikrodis :unsure:

dar nusipirkau panangino, kalio trukumas irgi didina pulsa, sirdi raminancia lasiuku, jonazoliu arbatos, vienzo senatvei pasiruosus :Dprie viso to reik atsisakyti kavos ir aisku keliauti pas kardiologa :rolleyes: 

Atsakyti

Neturiu aš jokų matuoklų. Jei galvą skauda kalu citramono ir einu miegot. O širdis net neatsimenu kad kada liptų lauk. Po didesnio fizinio krūvio daužosi, bet taip ir turi būt.

Buvo man, kai širdis lipo lauk, tai aš gudobelės ekstrakto lašus gėriau, praėjo. 

Ačiū d galva praėjo skaudėt po nimesilio. 

Atsakyti

Tere, kad butu pilnas vaizdas, reikia atlikti periodinius matavimus. Ivairiose busenose. Ramybes busenoje optimalus pulsas yra 60-100 tvinksniu per minute. Kuo sveikesne esi, tuo pulsas zemesnis. Treniruotam zmogui, net ir prie fizinio kruvio pulsas uzkyla maziau. Pvz yra formule, gerai nepamenu, atrodo 220 minus amzius - jei begant ar sportuojant pasiekiamas toks pulsas, gali kilti pavojus sveikatai. Begiodavau as su pulsometru.

Atsakyti
Siaip tai pulsa reikia po sekso pasimatuot.
O su jonazoliu arbata atsargiai. Kam tau jos reikia evuxiene?
Jinai didina fotojautruma ir net gali pribaigt jei rimtai pavartosi ir ant saules pagulesi.Tas pats ir su ae vitaminais.
Jonazole buvo pirmas MAO inhibitorius atrastas beje.
Atsakyti