Tai aš nesupratau, koks tas atsakymas. Ne silkė, aišku Nida? Tai, kad mūsų pajūry tos saulės ne kasdien būna. O gal..
Tai ne, ne Nida. Mano atveju maistas.
o sausi ne? Dar karta sakau, kad saule ne pagrindinis saltinis.
Gali buti, as pati nzn, tik is to ka sako, raso info pas mane.
O papildu jokiu negerei, tik grynai maistas?
Siaip net daktarai nera vieningos nuomones. Pvz., vieni teigia, kad vaikui uztenka zuvu tauku, kiti, kad butina ir vit d
Dar esu skaicius, kad vit D gaunamas su saule ir maistu yra biologiskai neaktyvus, o aktyviu ji pavercia butent fermentai kepenyse. Reiktu placiau pasidomet, kas ten su kuo risasi.
Kad priklauso tie kiekiai nuoorganizmo kazkokiu savybiu tai tikrai.
Kepenyse tas vit kaupiasi, del to reik kepenis valgyt.
Pas mane piertums bus vistu kepeneles. Nepasninkaujam, kazkaip ner tokios tradicijos? O kasnors be Altos laikosi pasninko?
Gali buti, as pati nzn, tik is to ka sako, raso info pas mane.
O papildu jokiu negerei, tik grynai maistas?
Siaip net daktarai nera vieningos nuomones. Pvz., vieni teigia, kad vaikui uztenka zuvu tauku, kiti, kad butina ir vit d
Negeriau jokiu papildu. Silke ir zuvis ne is PC (bet gal tai neturi reiksmes). Kiausiniai is mamos.
Kad priklauso tie kiekiai nuoorganizmo kazkokiu savybiu tai tikrai.
Kepenyse tas vit kaupiasi, del to reik kepenis valgyt.
Kepenyse fermentu pagalba jis paverciams biologiskai aktyviu. Reiktu Altos klaust, ji daznai apie fermentus uzsimena. Ta pati ananasa vis rekomenduoja. Beje, ju taip pat valgau nemazai, bet vel - ne is PC. Ten man jie labai daznai kartoniniai.