Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tai aš nesupratau, koks tas atsakymas. Ne silkė, aišku :)  Nida? Tai, kad mūsų pajūry tos saulės ne kasdien būna. O  gal..

Tai ne, ne Nida. Mano atveju maistas. 

Atsakyti

As is viso po debesim istisai gyvenu,bet pas mane vit D normoj.Cia nuo maisto daug priklauso.

Siandien mano pusryciai-150g uogu misinys,kava su kokoso pienu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 11 kovo 2019 - 11:47

labas  rytas,

sveikinu visas  su nuostabia svente, nuostabios Salies, kurioje esame laisvos  reiksti nuomone  ir tureti laisve rinkti :)

v-sauklio-nuotr-67407180.jpg

Atsakyti

Dar esu skaicius, kad vit D gaunamas su saule ir maistu yra biologiskai neaktyvus, o aktyviu ji pavercia butent fermentai kepenyse. Reiktu placiau pasidomet, kas ten su kuo risasi. 

Atsakyti

Per Fatę tai daba gyvenimo nėėė. Vis jos vyno puslapių reklamas man meta, jau pasigėriau nuo žiūrėjimo :D​ 

Atsakyti

o sausi ne? Dar karta sakau, kad saule ne pagrindinis saltinis. 

Gali buti, as pati nzn, tik is to ka sako, raso info pas mane.

O papildu jokiu negerei, tik grynai maistas?

Siaip net daktarai nera vieningos nuomones. Pvz., vieni teigia, kad vaikui uztenka zuvu tauku, kiti, kad butina ir vit d

Atsakyti

Dar esu skaicius, kad vit D gaunamas su saule ir maistu yra biologiskai neaktyvus, o aktyviu ji pavercia butent fermentai kepenyse. Reiktu placiau pasidomet, kas ten su kuo risasi. 

Kad priklauso tie kiekiai nuoorganizmo kazkokiu savybiu tai tikrai.

Kepenyse tas vit kaupiasi, del to reik kepenis valgyt.

Pas mane piertums bus vistu kepeneles. Nepasninkaujam, kazkaip ner tokios tradicijos? O kasnors be Altos laikosi pasninko?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 kovo 2019 - 11:59

Gali buti, as pati nzn, tik is to ka sako, raso info pas mane.

O papildu jokiu negerei, tik grynai maistas?

Siaip net daktarai nera vieningos nuomones. Pvz., vieni teigia, kad vaikui uztenka zuvu tauku, kiti, kad butina ir vit d

Negeriau jokiu papildu. Silke ir zuvis ne is PC (bet gal tai neturi reiksmes). Kiausiniai is mamos. 

Atsakyti

Kad priklauso tie kiekiai nuoorganizmo kazkokiu savybiu tai tikrai.

Kepenyse tas vit kaupiasi, del to reik kepenis valgyt.

Kepenyse fermentu pagalba jis paverciams biologiskai aktyviu. Reiktu Altos klaust, ji daznai apie fermentus uzsimena. Ta pati ananasa vis rekomenduoja. Beje, ju taip pat valgau nemazai, bet vel - ne is PC. Ten man jie labai daznai kartoniniai. 

Atsakyti

Negeriau jokiu papildu. Silke ir zuvis ne is PC (bet gal tai neturi reiksmes). Kiausiniai is mamos. 

Kokybiskas maistas tikrai reiksmes turi bendrai organizmo buklei. Situo neabejoju

Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2019 03 11, 11:37)
man tai nervas ima, kad  pulsas vis didelis, sirdis lipa lauk :oh:senatve ne kitaip mad.gif

Skydliaukes hormonus tyreisi?
Atsakyti

Skydliaukes hormonus tyreisi?

Aha. As irgi is kart apie skydliauke pagalvojau. Bet, manoskydliaukei viskas ok, bet pulsa turiu aukstoka - virs 80

Atsakyti