Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

o tai kodėl tada trūksta to D ir pietinių šalių gyventojams, jei pagrindinis šaltinis-saulė?

Dar, kad gautų iš saulės, reikia, kad būtų  atvira  ne mažiau kaip 20 (nesu tikra, rodos daugiau) proc. odos. 

Vieną vasarą diskutavom, tai išėjo, kad turėčiau būti su šortais ir maikute, kad būtų tas procentas. 

Yra sudėtingesni dalykai, matyt, kaip rašė Fate.

As neturiu info apie pietu salis.
Tik pamastyma parasyti galiu. Kadangi vitaminas sintetinasi zmogaus organizme, o vitaminas turi tam tikra chemine formule, tai gal tiems pietieciams organizme truksta kazko, kad nepasigamina net ir sauleje bunant.

Jauciu tobula pabuti sauleje su maudymke :)

Atsakyti

Nu bet tu pasakyk man ,kas tau dar gyvenime neaisku?-tau tiek zmoniu i akis teisybe sako,o tu vistiek savo giedi.Negi tau atrodo kad visi neteisus?

Ir ta patcios Altos veiksmuose viskas pasakyta.Negi dar jai kaulus plauti neatisbodo?Ir kas per isivazdavimas kad jeigu pas zmogu apsilankai tai jau draugu tampi?

Nemaitink trolio. Negaus paėst ir išsivadės, kaip blogas kvapas.

Atsakyti

Nemaitink trolio. Negaus paėst ir išsivadės, kaip blogas kvapas.

Tau truksta to kvapo, tai vis kvietiesi, kad galetum pagieza islieti. 

Atsakyti

Aha, buratinas daznai laikina. Kazi, ko tyli.

Dar Million matau skaito, nes vis spaudzia like. 

TARKIT ZODI! gera proga kaip tik.  :D

Sveikos visos :4u: .Į tokią temą tikrai noriu ateiti :) .

Atsakyti

Nu kaip fain, Million ateina. Katra tik laikindavo. Sako, kad naujokes jau negražu klausinėt, bet aš nors amžių norėč žinot, na ta prasme, ar bendraujam su 20-mete, 30-mete, ar su 50-mete :4u:​ 

Atsakyti

Vit D tyrima dariausi 2018 m. sausio gale ir lapkricio pradzioje. Po ziemos, sausio gale buvo 90,79. Vasara pries tai buvo prasta, uzsienio kurortuose nebuvau, bet intensyviai valgiau pries tai isvardintus produktus, lapkricio men. buvo 86. Nemazai laiko buvau vasara Nidoje, naturalu, kad vasara silkes valgiau maziau. Visais atvejais soliariumu naudojuosi labai saikingai. Va tau ir atsakymas. 

Tai lapkrity gal jau buvo issinaudojes :D
Turbut pas mus ir vasara mazai buna dienu kai saule tinkamame aukstyje ir jos pakanka. Plius priklauso nuo to ar zmogus daug tepasi kremu su spf.
As vaikams net netepu kai buname ne prie vandens.
Tiesa, pati tyrimo nesu dariusi (zinau, zinau, blogai)

Atsakyti

Žinau, tik juokauju. Tu net iš mano pacų nesijuoksi, bo anie irgi šunys :4u:​ 

Tai, kad ir tikri pacai turi daug sunisku savybiu :D

Atsakyti

Sveikos visos :4u: .Į tokią temą tikrai noriu ateiti :) .

Oi kaip fainai.Sveika sveika-batus prie duru pastatyk.Kavos padaryti?

Atsakyti

laba diena, reik tradiciskai tokia diena himna sugiedoti :lietuva:

Amadeja aciu uz tyrimu nuoroda, reik papirkti,nors valgau ir lasisa, tryni ir avokadu, itariu bus man ties zemutine riba :hmm:

man tai nervas ima, kad  pulsas vis didelis, sirdis lipa lauk :oh:senatve ne kitaip :mad2:

Atsakyti

Vit D tyrima dariausi 2018 m. sausio gale ir lapkricio pradzioje. Po ziemos, sausio gale buvo 90,79. Vasara pries tai buvo prasta, uzsienio kurortuose nebuvau, bet intensyviai valgiau pries tai isvardintus produktus, lapkricio men. buvo 86. Nemazai laiko buvau vasara Nidoje, naturalu, kad vasara silkes valgiau maziau. Visais atvejais soliariumu naudojuosi labai saikingai. Va tau ir atsakymas. 

Tai aš nesupratau, koks tas atsakymas. Ne silkė, aišku :)  Nida? Tai, kad mūsų pajūry tos saulės ne kasdien būna. O  gal..

Atsakyti

Tai lapkrity gal jau buvo issinaudojes :D
Turbut pas mus ir vasara mazai buna dienu kai saule tinkamame aukstyje ir jos pakanka. Plius priklauso nuo to ar zmogus daug tepasi kremu su spf.
As vaikams net netepu kai buname ne prie vandens.
Tiesa, pati tyrimo nesu dariusi (zinau, zinau, blogai)

o sausi ne? Dar karta sakau, kad saule ne pagrindinis saltinis. 

Atsakyti

Panos, prašymas, užsidedam visos ignorą ant praeities šleifo. Nugi išsikvėps viena vemtis. Gi išėjom todėl, kad nenorim taip bendrauti. 

Arba rakinam temą.

Nes gi akivaizdu, kad Selija bando partempti į senos temos toną ir po to gi aiškins, kad tema ta pati.

Atsakyti