Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Jaučiu, mano spuogai su tom Julius K-9 tai juokingi atrodytų :D​ 

Atsakyti

O šventinė diena nesiskaito kaip sekmadienis?  :hmm:​ 

nea

Atsakyti

Nes keliauji po sauletas salis :)

Siaip net soliariume gaminasi tas vit D

Keliauju tik 1-ą mėnesį, ir tai su stipriausiais SPF. Bet gal ir to užtenka.

Atsakyti

Jaučiu, mano spuogai su tom Julius K-9 tai juokingi atrodytų :D​ 

Žinok ant tų tavo spuogų gal net nėr tokių dydžių. Ir tos šleikos nugi nereikalingos taviškiams. Juos ir kaspino juostelė išlaikytų. O mano briedis su 3 arklio jėgom, tai niekaip be jų. 

Atsakyti

Nes keliauji po sauletas salis :)

Siaip net soliariume gaminasi tas vit D

Iš saulės gaunam tik kažkiek procentų, likusieji - iš mitybos. 

Skaičiau, kad ir Izraelio gyventojams trūksta vit. D, o ten tos saulės- per akis.

Atsakyti

Labas, Pinot  kaip tik dabar kvepinuosi sitais, man labai labai patinka.ne pavasariski jie, ne gaivus.saldus ir pudriniai, as uzuodziau ant klientes ir paklausiau, nes nuostabiai kvepejo   cia atsakymas I narcizo Rodrigues

poudree kvepalus   nemoku cituot😆

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buratinas:): 11 kovo 2019 - 11:04

Silkė greičiausiai. Apie tai kažkur rašė, ir dietologė man siūlė nežaisti su kitais produktais, kai yra prieinamiausia, tik nuvertinta mitybos prasme, žuvis. Bėda ta, kad silkės nemėgstu. 

Suvartojau ampulę rudenį. Dabar reikės eit tyrimų daryti. Pasiekimas būna jau tuomet, kai pasiekia normos pradžią kažkiek.

Tai ir riebi zuvis, ir kaiusiniai ir geri aliejai turi vit D

Atsakyti

Iš saulės gaunam tik kažkiek procentų, likusieji - iš mitybos. 

Skaičiau, kad ir Izraelio gyventojams trūksta vit. D, o ten tos saulės- per akis.

Vadinasi žuvies valgau pakankamai. :D​ 

Atsakyti

Labas, Pinot

kaip tik dabar kvepinuosi sitais, man labai labai patinka.ne pavasariski jie, ne gaivus.saldus ir pudriniai, as uzuodziau ant klientes ir paklausiau, nes nuostabiai kvepejo

Oi, įdomu. Ačiū. Pradėsiu nuo atomiko.

Atsakyti

D per oda gaminasi, kol oda nera raudona ir suskrudusi. Gerokai pakepus jo jau nepriima. Soliariumai dazniausiai turi UVA spindulius, o reikia UVB. 

Be to, kas labai svarbu prie vartojant D papildus - issitirti kalci. Jei jo per daug (neretai buna, kai D truksta), pagerusios D papildus kraujagysles padarysit ne elastingas, o kietas kaip akmenukai ir trapias. 

Atsakyti

Žinok ant tų tavo spuogų gal net nėr tokių dydžių. Ir tos šleikos nugi nereikalingos taviškiams. Juos ir kaspino juostelė išlaikytų. O mano briedis su 3 arklio jėgom, tai niekaip be jų. 

Nu, pšešeprašam, nesityčiokite iš spuogučių. Turėčiau ir aš didelį, ale kai mirė, man baisi trauma buvo. Nemanau, beje, kad bus mažesnė, kai šiuos prarasiu.

Atsakyti

:D 

Atsakyti