Fate, kelkis, varyk į krautuvę, o tai vėl be bėdutės liksi
Šiandien iki 20 parduoda
Fate, kelkis, varyk į krautuvę, o tai vėl be bėdutės liksi
Sveikos,
tai vakar po pono raudono siandien kazkaip bedute netraukia.
As kazkokiu budu turiu pakankama vit D kieki. 86. Negaliu paaiskinti sio fenomeno. 2014 turejau tik per 30. Visgi esu linkusi manyti, kad tai lasisa, silke, avokadai ir kiausiniai., gal aliejai. Jokiu vit D papildu nevartoju.
Sveikos,
tai vakar po pono raudono siandien kazkaip bedute netraukia.
As kazkokiu budu turiu pakankama vit D kieki. 86. Negaliu paaiskinti sio fenomeno. 2014 turejau tik per 30. Visgi esu linkusi manyti, kad tai lasisa, silke, avokadai ir kiausiniai., gal aliejai. Jokiu vit D papildu nevartoju.
Pas mane irgi vit. D ties viršutine riba. Irgi nevartoju papildų.
Nekalbek uz visas, ponia. Kitos isejo del to, kad nori bendrauti su kai kuriom isejusiom. Rezgi intrigas toliau, nei nauja tema nepadeda.
Ir tu nekalbek uz visas. Pasakysiu tik uz save- daede tas praeities sleifo pastovus valkiojimas, jau pries tris men panos issiaiskino, kurioms uzkliuvo "spa', tos isiskaudino, kurios neapsikente slykstaus edimo, tos isejo, tai kiek galima krapstyti su sudinu pagaliuku uzsitraukusia zaizdele? Abidvi su virga eskalavot sia tema pastoviai. galiausiai naujus nikus itarinejot, visaip dergliojot, virga ta veu bleu k.... isvadino. O tu tai nerezgi intrigu, ane? per dvi temas begioji ir kiauksi tiek ant sugrizusiu, tiek ir ant nusprendusiu islipti is to uzsostovejusio nekvapnaus liuno. Kaip sunytis koks -kiau kiau. Tokia atvira, tokia betarpiska, "sava", nu prosto nors prie zaizdos dek. Db ir tamstos drauge Alta uzkliuvo, anoj temoj skalauji jos kaulelius. Taip, tu gi uz teisIbe, Temos Teisuole tu musu...
Silkė greičiausiai. Apie tai kažkur rašė, ir dietologė man siūlė nežaisti su kitais produktais, kai yra prieinamiausia, tik nuvertinta mitybos prasme, žuvis. Bėda ta, kad silkės nemėgstu.
Suvartojau ampulę rudenį. Dabar reikės eit tyrimų daryti. Pasiekimas būna jau tuomet, kai pasiekia normos pradžią kažkiek.
gal kuri turėjot šituos parfumus:
https://www.fragrant...dree-36679.html
Ir ką manot?
ieškau tai ne šitų, o kažkokio žalio pudrinio kvapo. Viena dama kvepianti pas mane buvo užėjus, tai nepaklausiau. Ir užėjo man manija "ant pavasario". Žinau, kad nenurimsiu, o paklausti nėra kaip.
Gal šitie kažkiek panašūs?
Fragrantica duoda labai keistus, jau nebegaminamus, atrodo.