Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ir yra kas tokiu oru labai džiaugiasi

attachicon.gifFB_IMG_1552286661907.jpg

attachicon.gifFB_IMG_1552286653347.jpg

Odutis mažiukas vargšiukas ant sniego išstatytas.

Atsakyti

Odutis mažiukas vargšiukas ant sniego išstatytas.

Hahaaaa. Oragė mažutė vargšiukė sniege išvoliota dar caraitį pafotkint turėjo. Džiaugėsi vaiks kaip metus sniego nematęs  :D​ 

Atsakyti

Madamuska nu nejuokink.Nu negi tu mano juoku nesupranti.Tu gi mane zinai kad as ramiu veidu ir tonu galiu ka nudrebti kaip tas Kindziulis.Kaip pasakei kad ten nieko neturi kazka tai,tai pirma mintis buvo kad tu ten padangom dziaugiaisi tai ir papezejau kazkokia nesamonele,nu jau tikrai nepagalvojau kad kas kas bet tu mano juoku nesuprasi.

Labas rytas mamzelkos.

Atsakyti
Ei elija , cia monai buvo skirta , bet klykimas nesikist ne i savo reikalus nuskambejo labai nekaip. Viesame forume. Niekas nesikisa manau i tavo reikalus , kuriu tu neskelbi.
O jei rasai viesai tai jau patampa visu reikalu.
Atsakyti

Labas rytas. Vėl atsibudau skaudančia galva. Blyn, blyn kaip atsibodo. 

Atsakyti

Madamuska nu nejuokink.Nu negi tu mano juoku nesupranti.Tu gi mane zinai kad as ramiu veidu ir tonu galiu ka nudrebti kaip tas Kindziulis.Kaip pasakei kad ten nieko neturi kazka tai,tai pirma mintis buvo kad tu ten padangom dziaugiaisi tai ir papezejau kazkokia nesamonele,nu jau tikrai nepagalvojau kad kas kas bet tu mano juoku nesuprasi.

Labas rytas mamzelkos.

Nu va po šito posto jau galiu ait šventę švęst. Taigi jau Rykutė pasakė, ka aš be humoro jausmo. Nu teip, pavargus. Pasilgau, Elija, tavęs, juk ilgą laiką nebuvai. :4u:​ 

Atsakyti

Ei elija , cia monai buvo skirta , bet klykimas nesikist ne i savo reikalus nuskambejo labai nekaip. Viesame forume. Niekas nesikisa manau i tavo reikalus , kuriu tu neskelbi.
O jei rasai viesai tai jau patampa visu reikalu.

Nu nevaryk. Bendravo tarpusavy taip, kaip joms tinka ir patinka. O va Mona iš šono žiūrėdama sugalvojo, kad kažkuriai ten reikia įsižeist, nu ir pradėjo lygint ten, kur ir taip lygu. 

Elija, žinoma, atsakė ne mandagiausiai, bet atsiprašė ir nėra reikalo tą patį klausimą tąsyt.

Moralas toks, kad už kitas geriau neįsižeidinėt.

Atsakyti
Nors su tiek sniego kalbet apie nasturtu auginima biski perdeta , bet tokia buvo tema numatyta.
Yra brangus tikrieji kapareliai ir pigios marinuotos narturtu seklos.
Jie ieina i pikantisko padazo sudeti
majonezas
kapareliai
svogunai arba laiskai
marinuoti kornisonai
darzoves smulkiai supjaustomos
sumaisomos su majonezu
galima atskiesti jogurtu

Pasta putanesca
Pomidoru padazas
astrieji chili pipirai kokiame nors pavidale
kapareliai
svogunai
cesnakai
raudonelis , tokia zole
turi but anciuviai , bet jei per brangu tada kokia nors zuvis ,ji siaip del kvapo
ir dar cia keistai tinka rukola ,zalia ant virsaus
apibarstoma tarkuotu suriu ,pagal isgales. Labai dietiska ir pasninkiska jei rinksites kietuju kvieciu pasta. Jos angliavandeniai letai absorbuojami , o klimatas naturaliai saugo nuo glifosatu naudojimo.
Papildyta:
https://www.fermenti...m/archives/2081
Pamirsau ideti paveiksleli

Tesiog jei kazka paleidziu i eteri tai ir zinau kad tai bus aptariama , mano morale ir personalija kvestionuojama. Parasau ir prisiimu atsakomybe.
O ko nenoriu , kad kas viesai kalbetu tai isvis nerasau.

Bet tai neturi buti taisykle.
Kaip jau kam iseina , taip.
Atsakyti

Labas rytas. Vėl atsibudau skaudančia galva. Blyn, blyn kaip atsibodo. 

Imk  :4u:  ir sveik. 

Pas mane irgi pustė. Dabar nurimo.

Šiandien moika, čistka, uborka  :oh:  Jaučiu dažnai čia prisijungsiu  :D​ 

Atsakyti

Dar, Alta, jei pasakytum, kas ta pasta putanesca, tai bukvaliai jau ir gamint ainu.

Atsakyti

Dar, Alta, jei pasakytum, kas ta pasta putanesca, tai bukvaliai jau ir gamint ainu.

Makaronai su aprašytuoju padažu.

Atsakyti

P.s. panos aš dar mąstau, kad reikia FB grupės. Kadangi senojoj temoj neplanuoju bendrauti, tai ir iš FB išėjau. Greit galvojam pavadinimą ir darom?  :D​ 

anoj temos nebuvo ne vienos, kurios nera cia...net tos, kurios yra, ten nebuvo... Kokia prasme buvo iseit ir dabar kurt vel su tais paciais zmonemis?

Atsakyti