Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas iš ryto,

Aš tai gerą pusdienį padirbėsiu.Tėvynės labui škias.Na,prekybininkai visad dirba.

Madam,nu fainiai 😊 Bet juk ne paslaptis,ką veikiu 😉 Prieš tai, N metų tai buhaltere dirbau.O išvaizda mano didelė😂 

Tai vat išgėriau tą ampulę,pykino vakare,skrandis lyg stojo,matyt kepenai buvo šoke 😕 Miegas lyg tvarkosi,tfu tfu tfu,gal tas ir amžinas nuovargis dings pamažu...

Nu matai, kaip y? Vadinasi, profesijas pagal uoslę atskiriu, dėl to ir patinki, kaip pasakytų tam tikros personalijos :) Tu, Tilėja, pasilsėk, skirk laiko sau, pagerk būdama žmogum-fakyru, tų ampulių. Nepervark.  :4u:​ 

Atsakyti
Siaip tai kalciferolis is tu kur sintetinasi .Bet atsirado tas algoritmas su smugine doze . Siaip dar jis naudojamas gripui gydyt, bet nelegaliai.
Daugumai populiacijos jo kokios puses reikiamo kiekio truksta.
Atsakyti

Labas rytas, manau turėtų būti tautiečių, kaip būtų smagu  :wub:

Aš šiandien į Klaipėdą jaučiu šausiu, aną savaitę niekaip su laiku nesusidraugavau  :)​ 

Sysitikt nenori?

Atsakyti

Sysitikt nenori?

Noriu aišku :D tik kaip pajudėsiu atostrada  duosiu žinot ;) 

Atsakyti

Noriu aišku :D tik kaip pajudėsiu atostrada  duosiu žinot ;) 

Oki. As tai ruosiuosi db i darba kazkiek pabuti. Kept, tept, puost. Ir mazaja veliau tevas atves

Atsakyti

Sniegas ir pūga,net nesimato normaliai nieko.per langą 😱

Atsakyti

Sniegas ir pūga,net nesimato normaliai nieko.per langą 😱

Kur čia teip? Pas mumis vieversiai gieda ir saulė šviečia.

Atsakyti

Pas mumi biski biski balta

Atsakyti

Vilniaus pakrašty

Atsakyti

Kitam Vilniaus pakrašty vėjo gūsiai tokie, kad nei atsimerkt nei išsižiot. Pilnos kišenės sniego kol briedį pavedžiojau. Sutikau kaimyną visą aplipusiais akiniais  :D​ 

Atsakyti

Ir yra kas tokiu oru labai džiaugiasi

Priedas  FB_IMG_1552286661907.jpg   67,55KB   4 Parsiųsta kartų

Priedas  FB_IMG_1552286653347.jpg   66,88KB   3 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Žiemos nebenoriu, saulės laukiu  :unsure:

Atsakyti