Labai saldus tampa kepti. As tai megstu burokus, ypac salotose su rukola, ozku suriu ir kedru riesutais, galec kasdien valgyt vasara.
Terezzka jokiam pavidale buroku nepernesa, kiek pamenu.
Labai saldus tampa kepti. As tai megstu burokus, ypac salotose su rukola, ozku suriu ir kedru riesutais, galec kasdien valgyt vasara.
Terezzka jokiam pavidale buroku nepernesa, kiek pamenu.
Klystace, ponia, juk sakė šaltibarščiuose ir barščiuose perneša Ale kaip mums su Blueta laikas sutapo gerai Jau kaip ir keltis norėčiau, ale tik pus 5, o ryt kas man palieps 6 atsikelt, kaip į darbą reikės.
Šiaip aš dar vis apie Luju pagalvoju, su viltim, gal ir grįš. Trūksta man jos.
Labas rytas. rankdarbiai-nenaudoti-70655980.jpg 79,28KB 0 Parsiųsta kartų
Bet kažkaip man Elija iš galvos neišeina, kur man padangas graužt liepė ir Monai labai grubiai atsakė. Gal kažko nebežinome, gal žmogui koks juodas ruožas gyvenime. Duok dieve, kad būčiau neteisi.
Su Mona jau anoje temoje gražiai išsiaiškino, ko trauki?
Padangos man humoras, tau paskutiniu metu jo trūksta, esu jautri... Galų gale gali asmeniškai pasiklaust ir išsiaiškint parašius....
Labas iš ryto,
Aš tai gerą pusdienį padirbėsiu.Tėvynės labui škias.Na,prekybininkai visad dirba.
Madam,nu fainiai 😊 Bet juk ne paslaptis,ką veikiu 😉 Prieš tai, N metų tai buhaltere dirbau.O išvaizda mano didelė😂
Tai vat išgėriau tą ampulę,pykino vakare,skrandis lyg stojo,matyt kepenai buvo šoke 😕 Miegas lyg tvarkosi,tfu tfu tfu,gal tas ir amžinas nuovargis dings pamažu...