Zinok dabar kai su lazeriais prasieina per lasinius, tai anie nebelabai atauga tose vietose kitur kaupiasi
Jei ant papu, tai visai nieko pries buciau
kazkodel atrode, kad 10 skrendi na nieko prabegs tas laikas greitai. man irgi nebedaug liko. suzadetinis atsisako skristi po siandien nukritusio lektuvo, nes pasirodo Ryanair turi tokio pacio ar tai modelio ar tai gamintojo lektuvu ir juos isims is avyvartos tik kita menesi hmmm
Ne, rašiau, kad po dviejų savaičių. Gaila, kad dienos nesutampa, oro uoste nesusimojuosim Aš viena skrisiu, tai man ramu, nes su bambekliu vienas vargas, jam stresas būna. O dar apie tuos lėktuvus per žinias rodė, išvestų mane iš kantrybės, jaučiu pradėčiau smurtauti prieš vyrą
Va va, apie tai as irgi jau karts nuo karto pagalvoju Nuo vienur nusiurbi, kitur supili, kad toks geris neprapultu Nu ir monekene
butu tiesiog tobulas gyvenimas, galetume atviras duris i virtuve laikyti visas 24 val
Ne, rašiau, kad po dviejų savaičių. Gaila, kad dienos nesutampa, oro uoste nesusimojuosim Aš viena skrisiu, tai man ramu, nes su bambekliu vienas vargas, jam stresas būna. O dar apie tuos lėktuvus per žinias rodė, išvestų mane iš kantrybės, jaučiu pradėčiau smurtauti prieš vyrą
o kada grizti as balandzio 5 As irgi viena atskrendu nesu tikra ar ir neisskrisiu viena nes mano suzadetinis nesuzavetas, kad vienas turi atskristi, o po siandien ziniu is vis veidukas pabalo
Ai va fainas straipsni Kristei apie Lisabona.
Aciu, Elija...Jau daugiau maziau suplanuota viskas
Tik neateik diena...jau ir naujiena