Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Zinok  dabar kai  su lazeriais  prasieina per lasinius, tai anie nebelabai  atauga tose vietose :) kitur kaupiasi :)

Jei ant papu, tai visai nieko pries buciau  :D​ 

Atsakyti

Mane pykina nuo verdamų burokėlių kvapo. Valgau juos tik barščiuose, šaltibarščiuose ir mišrainėj su silke. 

Pagal ideja nereiktu ju valgyti, nes netinka organizmui turbut

Atsakyti

Jei ant papu, tai visai nieko pries buciau  :D​ 

oi, tai dar pries pasmerkiant  riebaliukus, galima  juos 'susigaudyti'   ir i papukus 'susideti',  tik tiek, kad  nedaug ju prigyja :)

Atsakyti

Labas vakaras iš sodybos, šašlykų sezonas atidarytas, nors visai jis čia į dietų temą nepritinka  :tourist5:​ 

Sayslkai gerai dietai, jei tik su darzovem ir namie marinuoti!

Atsakyti

oi, tai dar pries pasmerkiant  riebaliukus, galima  juos 'susigaudyti'   ir i papukus 'susideti',  tik tiek, kad  nedaug ju prigyja :)

Va va, apie tai as irgi jau karts nuo karto pagalvoju  :D Nuo vienur nusiurbi, kitur supili, kad toks geris neprapultu  :D  Nu ir monekene  :flirt2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Persefonė*: 10 kovo 2019 - 22:26

kazkodel  atrode, kad  10 skrendi :) na  nieko prabegs tas laikas  greitai. man irgi  nebedaug  liko. suzadetinis atsisako  skristi   po siandien  nukritusio lektuvo, nes pasirodo  Ryanair  turi  tokio pacio  ar tai modelio ar tai gamintojo  lektuvu ir juos  isims is avyvartos tik  kita menesi  hmmm

Ne, rašiau, kad po dviejų savaičių. Gaila, kad dienos nesutampa, oro uoste nesusimojuosim  :rolleyes:  Aš viena skrisiu, tai man ramu, nes su bambekliu vienas vargas, jam stresas būna. O dar apie tuos lėktuvus per žinias rodė, išvestų mane iš kantrybės, jaučiu pradėčiau smurtauti prieš vyrą  :D​ 

Atsakyti

Va va, apie tai as irgi jau karts nuo karto pagalvoju  :D Nuo vienur nusiurbi, kitur supili, kad toks geris neprapultu  :D  Nu ir monekene  :flirt2:​ 

butu  tiesiog tobulas gyvenimas,  galetume  atviras   duris i virtuve laikyti  visas 24 val :)

Ne, rašiau, kad po dviejų savaičių. Gaila, kad dienos nesutampa, oro uoste nesusimojuosim  :rolleyes:  Aš viena skrisiu, tai man ramu, nes su bambekliu vienas vargas, jam stresas būna. O dar apie tuos lėktuvus per žinias rodė, išvestų mane iš kantrybės, jaučiu pradėčiau smurtauti prieš vyrą  :D​ 

o  kada  grizti :) as balandzio  5 :) As irgi viena atskrendu :)  nesu tikra ar  ir neisskrisiu viena :)  nes mano  suzadetinis  nesuzavetas, kad vienas  turi atskristi, o   po siandien ziniu is vis   veidukas  pabalo :)

Atsakyti

Pagal ideja nereiktu ju valgyti, nes netinka organizmui turbut

Nemanau, man irgi bjaurus verdamu buroku kvapas, bet valgau skaniai.

Atsakyti

o  kada  grizti :) as balandzio  5 :) As irgi viena atskrendu :)  nesu tikra ar  ir neisskrisiu viena :)  nes mano  suzadetinis  nesuzavetas, kad vienas  turi atskristi, o   po siandien ziniu is vis   veidukas  pabalo :)

Aš atgal grįšiu gale mėnesio, labai trumpai šį kartą.

Atsakyti

Ai va fainas straipsni Kristei apie Lisabona.

https://atostogos365...-J2QF--pGzGwvSQ

Aciu, Elija...Jau daugiau maziau suplanuota viskas :)

Tik neateik diena...jau ir naujiena :)

Atsakyti

Vajeee, kaip pramuse sneket :D per diena beveik 40 lapu!

Dziugu matyt sugrizusias.

Lovoj su kava. Labu.

Atsakyti

Aš, kadangi vėl nemiegu, paskaičiau apie burokėlius, eisiu ryte kept jų, į foliją įvyniojus. Nu jau tie tai net Terei būtų bais skanūs. :)​ 

Atsakyti