Čin Čin už naują temą kelių taurę
Einu skaityt ką pražiopsojau
Oi, mano mityba buvo vien nesąmonės. Torčiukai, pyragaičiai ir saldainiai. Tai ir buvau skinny fat. Dar ir sportavau pora metų nesąmones valgydama. Tik prieš kelis metus į protą atėjau. Tada ir rezultatai pasimatė.
o ka daryti kai protas atejo, o jo nesinori klausyti o susitarti irgi neina o kompromisai netinka tes storai mirti arba plastikams pamoketi
Kam rūžavo zuikučio Velykoms pabėgau iš shou kol žiūrovės kovėsi dėl šokėjų už 10€
oje sitas jau kazkoks pavalges pasitaike. as tai pries daug metu Klaipedoje https://www.chippendales.com/nuziurinejau
o ka daryti kai protas atejo, o jo nesinori klausyti o susitarti irgi neina o kompromisai netinka tes storai mirti arba plastikams pamoketi
Kai susitart neina, tenka duot galvon. Pažiūrėt, ar gyva, ir dar duot galvon.
O plastikams mokėk nemokėjus. Jei valgysi bele kaip, tai mygom ir vėl bele kaip atrodysi. (žinoma, jei ne apie nosies plastiką šnekam.).
uch pagaliau pavijau
smagu matyt senas ir naujas nares, tema iskart atgijo
Tileja esu susivertus i gerkle ta ampuole, kai tyrimai minusiniai buvo, tai dabar kasdien po piliule prariju, nors realiai reiktu eiti vel tyrimus darytis
einu i paduskenus, nepripliurpkit daug
Kai susitart neina, tenka duot galvon. Pažiūrėt, ar gyva, ir dar duot galvon.
O plastikams mokėk nemokėjus. Jei valgysi bele kaip, tai mygom ir vėl bele kaip atrodysi. (žinoma, jei ne apie nosies plastiką šnekam.).
tai reikia laikrastuka susisukti
Zinok dabar kai su lazeriais prasieina per lasinius, tai anie nebelabai atauga tose vietose kitur kaupiasi
Čin Čin už naują temą kelių taurę
Einu skaityt ką pražiopsojau
Ai va fainas straipsni Kristei apie Lisabona.