Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(Oragė @ 2019 03 10, 19:30)
Aš manau, kad tiesiog kai senuoju nebepavyksta prisijungt, o nori temoj bendraut, registruojies nauju nicku.

O kaip suprast, kuri cia kuri?
Atsakyti

tu burna uzsirisai, o as sakiau skyryboms paduosiu...nebeimanoma... kaip zmogui (man) sukust, kai vyras sitaip gamina!!! nu tikras nieksas! :D :D pats tai issportuoja, o manes nenunesa iki sales :D

Tai per sunki matyt, nepaneš.  :hmm:  :D 

Vakarienei buvo kepta stinta, niam.  :essen:​ 

Atsakyti

tai   va del to ir  kuda, o  dar  jeigu nevalgai nesamoniu, sportuoji   tai ir tobulas kunas.   o  be to  per tas  bado  valandas  organizmas save atstato-remontuoja.

Oi, mano mityba buvo vien nesąmonės. Torčiukai, pyragaičiai ir saldainiai.  :D Tai ir buvau skinny fat. Dar ir sportavau pora metų nesąmones valgydama. Tik prieš kelis metus į protą atėjau. Tada ir rezultatai pasimatė.

Atsakyti

o as skaiciau, kad  gydytoja  patare visus metus  gerti 1000  kapsule, bet cia buvo  kalbeta  problemu su skydliauke temoje .  na bet  aisku geriausia  pasidaryti tyrima.

tai   va del to ir  kuda, o  dar  jeigu nevalgai nesamoniu, sportuoji   tai ir tobulas kunas.   o  be to  per tas  bado  valandas  organizmas save atstato-remontuoja.

oi ir  as uzpirkau  siu  melynuju   grazuoliu :)   jos irgi  neblogai auga mano  siaureje :)

Na tai taip. Kasdien po 1000 kapsulę, nes ampulėj berods 300000 yra. Taip sveikiau bent jau man aiškino. Bet kai pačios tyrimas kartą parodė 13, kai norma nuo 70 ar 80, tai ir aš gavau ampulę.

O kaip suprast, kuri cia kuri?

Tai lyg ir visos pasisakė kas senųjų grįžo kitais nickais.  :hmm:  Kitaip niekaip  :D 

Atsakyti

Orage, kaip jautiesi? Gal praėjo galvoskauda?

Atsakyti

53283322_1066809343519651_12853024554829

Atsakyti

Kam rūžavo zuikučio Velykoms  :D  pabėgau iš shou kol žiūrovės kovėsi dėl šokėjų už 10€  :flirt2:

Pridėta:

Atsakyti

Orage, kaip jautiesi? Gal praėjo galvoskauda?

Aha, ačiū, po 2 saridon biškį atleido  :4u:  Aš įtariu, kad vakar biškį atsilapojus palaksčiau, nepaskaičiavau. Tai šįryt dar cordyceps suėdžiau, po to saridonu užkandau ir visą dieną lovoj prasivoliojau.

Atsakyti

Kalbėjot apie kunigus, tai tiką pažiūrėjom lenkų filmą "Kler". Rekomenduoju. https://m.imdb.com/title/tt8738964/

Atsakyti

53283322_1066809343519651_12853024554829

Mums tai dar rytoj bus  :nail:​ 

Atsakyti

Aha, ačiū, po 2 saridon biškį atleido  :4u:  Aš įtariu, kad vakar biškį atsilapojus palaksčiau, nepaskaičiavau. Tai šįryt dar cordyceps suėdžiau, po to saridonu užkandau ir visą dieną lovoj prasivoliojau.

Tai myžt, ėst  ir miegot.

Atsakyti

Feukt kaip baisu, Rykute  :dry2:  

Jaučiu sapnuosi  :D​ 

Atsakyti