Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tilėja, 10 Kov 2019 - 20:31, parašė: Pusryčių.niekad nemėgau valgyti,nors bandžiau.Vanduo,vanduo,kava.Grįžus į seną darbą pietaut išbėgdavau tik tarp 12-13 val.Jaučiausi puikiai,lengvai.Vat pritiko tas režimas.Kuo rečiau valgyt,neužkandžiaut.Jei dar karts nuo.karto nesąmonių neprisivalgyčiau,būt išvis puiku 😀
Darbe tai nėr kur tų nesąmoniu valgyt,bet namie vis tiek bus ką užkąst. Sąmonė ar nesąmonė,bet gi žolių negraušiu.
Atsakyti

Pusryčius aš gal ir mėgčiau, ale ne 6h gal, aš tokiu metu tik automatu į vonią nueinu galvos plaut ir maudytis. Vežuosi darban tuos pusryčius. Pietus irgi vežuosi, vakarienės nevežuosi ir stengiuos neėst.

Atsakyti

Aš kai gėriau šitą, man vaistinėj patarė ant duonos išpilti, tai skonio jokio nejaučiau. Bet ir poveikio jokio nepastebėjau.

Oi ne, šiandien dar po sniegą braidėm Osle  :rolleyes:  Aš 19ą parskrisiu.

is vaikystes atsimenu aliejini vit D ant duonos, man taip skanu budavo sitas derinys, skirtingai nuo zuvu tauku, kurie smirdejo. Db is iherbo su vyru sugerem nemaza kapsuliu deze, daugiau negersiu, ateina saule Lietuvon. :D

Atsakyti

Jo,tokia pokuotė,kaip Sistina įkėlė.Nu vanduo.Ir tikrai nulis poveikio.Ar dar pramuš 🤔😂

O kada tu sugėrei? Nesitikėk, kad kaip paracetamolis už pusvalandžio suveiks. Ampulės turinys sėda ant kepenų ir iš ten padavinėja į kraują. Todėl gyd. dabar jau labiau rekomenduoja gerti kasdien nei, kad ampulę 3 mėn. Kad patausoti kepenis. Na nebent jau visai visai tyrimai blogi. Alta, jei klystu, pataisyk  :4u:​ 

Atsakyti

o  tai  Tau daugiau nei 16  val.  gaunasi,  nors siadien man irgi  gal 20 val buvo, nesinorejo  valgyti, bet  uz tai norejosi nesamoniu :) Kiek ilgai  jau  praktikuoji  tarpini badavima? ar jauti koki pagerejima ?

niu va prasau,  be fantazijos atviromis  durimis :)  Man kazkaip  neprilipo  iskrovos dienos, persunku man nieko nevalgyti. galiu  susikaupti  gal  vienai dienai,  bet kita bus tik po  metu :)

Aš dabar pagalvojau, kad visą jaunystę taip ir maitinausi - valgydavau vėlyvus pietus ir vakarienę. Valgiau tikrai daug, o buvau visai kūdena. 170/52-54.

Tik dabar tam pavadinimą sugalvojo.

man irgi  tas pats, lenviau  atsisakyti nei, kad  riboti.

Pas mus siandien dar siegas snigo   ir gana salta,  tai as dar nedristu seti, supelis  dar  seklos. o kokias geles  sejai?

Aubrieta royal blue.

5c54b1708ce2e0e31938822aa9654ddd.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 10 kovo 2019 - 20:45

Nu kokią stiklinytę vasarą,pora buteliukų.( nu ok ,kai nėr ūpo vieną)ir kas savaitgalį,taip ir gaunasi. Po truputį po truputį ir ups džinsai nesusisega. O vis raminiesi,kad atostogos, kad proga, kad savaitgalis,kad su chebra.

Ne nuo alaus tas svoris auga. Jei tik tiek alaus, o valgytum normaliai, tai nieks ten neuzaugtu.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 10 Kov 2019 - 20:34, parašė: Pusryčius aš gal ir mėgčiau, ale ne 6h gal, aš tokiu metu tik automatu į vonią nueinu galvos plaut ir maudytis. Vežuosi darban tuos pusryčius. Pietus irgi vežuosi, vakarienės nevežuosi ir stengiuos neėst.
Ryte kokiį bananą,darbe kava,per pietus valgykloj,o vakare jau kaip gaunasi.
Atsakyti

Selli**, 10 Kov 2019 - 20:48, parašė: Ne nuo alaus tas svoris auga. Jei tik tiek alaus, o valgytum normaliai, tai nieks ten neuzaugtu.
Tai arba alus arba maistas,jei alus ir maistas tai dzinsai ir nesusisega. Reziumė😁
Atsakyti

Aš kai gėriau šitą, man vaistinėj patarė ant duonos išpilti, tai skonio jokio nejaučiau. Bet ir poveikio jokio nepastebėjau.

Oi ne, šiandien dar po sniegą braidėm Osle  :rolleyes:  Aš 19ą parskrisiu.

kazkodel  atrode, kad  10 skrendi :) na  nieko prabegs tas laikas  greitai. man irgi  nebedaug  liko. suzadetinis atsisako  skristi   po siandien  nukritusio lektuvo, nes pasirodo  Ryanair  turi  tokio pacio  ar tai modelio ar tai gamintojo  lektuvu ir juos  isims is avyvartos tik  kita menesi  hmmm

Pusryčių.niekad nemėgau valgyti,nors bandžiau.Vanduo,vanduo,kava.Grįžus į seną darbą pietaut išbėgdavau tik tarp 12-13 val.Jaučiausi puikiai,lengvai.Vat pritiko tas režimas.Kuo rečiau valgyt,neužkandžiaut.Jei dar karts nuo.karto nesąmonių neprisivalgyčiau,būt išvis puiku 😀

tai  va  blogiausia   blogybe yra pripratimas  suvalgyti  kokia nors nesamone,  nors  stengiuosi jau nieko nepirkti, kad nebutu namuose.  bet va  paslystu  ant vaisiu :(

Jo,tokia pokuotė,kaip Sistina įkėlė.Nu vanduo.Ir tikrai nulis poveikio.Ar dar pramuš 🤔😂

kad labai skystas tai  faktas, bet kad tikrai kazkoks  aliejus man  atrode.  man labai  susitvarke miegas    ir  nagai   po jo :)  o be to kai gereja  sunkiau pastebeti  nei kai blogeja :)

is vaikystes atsimenu aliejini vit D ant duonos, man taip skanu budavo sitas derinys, skirtingai nuo zuvu tauku, kurie smirdejo. Db is iherbo su vyru sugerem nemaza kapsuliu deze, daugiau negersiu, ateina saule Lietuvon. :D

esu girdejusi taip pat, kad ant duonos  riekes galima  vitamina  naudoti.

sakai  uzteks jums tos  saules,  kazkokdel   nemanau :)  O siaip  geriausia   butu pasidaryti tyrima nes  pertekliausiaus tokie  patys simptomai kaip ir trukumo.

Atsakyti

O kada tu sugėrei? Nesitikėk, kad kaip paracetamolis už pusvalandžio suveiks. Ampulės turinys sėda ant kepenų ir iš ten padavinėja į kraują. Todėl gyd. dabar jau labiau rekomenduoja gerti kasdien nei, kad ampulę 3 mėn. Kad patausoti kepenis. Na nebent jau visai visai tyrimai blogi. Alta, jei klystu, pataisyk  :4u:​ 

o as skaiciau, kad  gydytoja  patare visus metus  gerti 1000  kapsule, bet cia buvo  kalbeta  problemu su skydliauke temoje .  na bet  aisku geriausia  pasidaryti tyrima.

Aš dabar pagalvojau, kad visą jaunystę taip ir maitinausi - valgydavau vėlyvus pietus ir vakarienę. Valgiau tikrai daug, o buvau visai kūdena. 170/52-54.

Tik dabar tam pavadinimą sugalvojo.

Aubrieta royal blue.

5c54b1708ce2e0e31938822aa9654ddd.jpg

tai   va del to ir  kuda, o  dar  jeigu nevalgai nesamoniu, sportuoji   tai ir tobulas kunas.   o  be to  per tas  bado  valandas  organizmas save atstato-remontuoja.

oi ir  as uzpirkau  siu  melynuju   grazuoliu :)   jos irgi  neblogai auga mano  siaureje :)

Atsakyti

Man tai vistiek kažkaip dar tos senos nuoskaudos išlenda,kad visad užtariam savo profesijos atstoves. Na ne, Oragės ir Fatės man visad trūko ir jos man ne dėl profesijos patiko, plius daugelio moterų trūko, nors net neįsivaizduoju, ką jos dirba. Prisirišu prie žmonių, o ne profesijų ar užimamų pareigų.Va,Tilėją, labai myliu...Nors irgi nei mačius, nei žinau, kuo užsiima.

Atsakyti

sakai  uzteks jums tos  saules,  kazkokdel   nemanau :)  O siaip  geriausia   butu pasidaryti tyrima nes  pertekliausiaus tokie  patys simptomai kaip ir trukumo.

logiska, kad geriausia tyuima darytis... bet nesidarom. Pietu salyse nebuvusi kokius 8 metus, cia saules mazai gaunam,  o jei sauleje kada pavyksta pabuti,  tai su riebiu sluoksniu  SPF ant viso kuno.   Na ir tokio pobudzio straipsniai dar itakoja:  https://www.delfi.lt...s.d?id=79609127

Atsakyti