Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Sistina,nea,jau užsidarė virtuvė 😀 Bet darbe,ar namie,pirmas maistas apie 12-13 val. tik.

o  tai  Tau daugiau nei 16  val.  gaunasi,  nors siadien man irgi  gal 20 val buvo, nesinorejo  valgyti, bet  uz tai norejosi nesamoniu :) Kiek ilgai  jau  praktikuoji  tarpini badavima? ar jauti koki pagerejima ?

Neturiu fantazijos  :umn:  Ypač savaitgaliais  :B

Nuo kitos savaitės pradėsiu antradieniais iškrovą daryti.

niu va prasau,  be fantazijos atviromis  durimis :)  Man kazkaip  neprilipo  iskrovos dienos, persunku man nieko nevalgyti. galiu  susikaupti  gal  vienai dienai,  bet kita bus tik po  metu :)

Atsakyti

visai joks skonis, tiesiog aliejus  ir tiek,  kazkada geriau kol nebuvo jie receptiniai. kazi gal dar  imanoma be recepto nusipirkti ?!

Kad ten gryn vanduo,ne aliejus...Ta ampulė su receptu.tik.

Atsakyti

Oi, o pas mane šaldytuve nėra šviesos  :oh:  Todėl sutemus tų baltų durų nebedarinėju, bijau tamsos  :D  

Įsileisite?  :geda:  

Atsakyti

Va va, taip ir būna.

Man asmeniškai atrodo, kad visiškai atsisakyt kažko tam tikram laikui yra lengviau, nei bandyt ribot.

Vėjas truputį aprimo, tai praktiškai patamsy gėles susėjau. Arba gyvens, arba nelabai.

man irgi  tas pats, lenviau  atsisakyti nei, kad  riboti.

Pas mus siandien dar siegas snigo   ir gana salta,  tai as dar nedristu seti, supelis  dar  seklos. o kokias geles  sejai?

Atsakyti

o  tai  Tau daugiau nei 16  val.  gaunasi,  nors siadien man irgi  gal 20 val buvo, nesinorejo  valgyti, bet  uz tai norejosi nesamoniu :) Kiek ilgai  jau  praktikuoji  tarpini badavima? ar jauti koki pagerejima ? niu va prasau,  be fantazijos atviromis  durimis :)  Man kazkaip  neprilipo  iskrovos dienos, persunku man nieko nevalgyti. galiu  susikaupti  gal  vienai dienai,  bet kita bus tik po  metu :)

Tarpinį ir aš bandau. Tik savaitgaliais ne. Nes pavakaroju.  Man valios užtenka, tik būna kokie nors dalykiniai pietūs ar netikėtas vakaras iš vėžios muša.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eularija: 10 kovo 2019 - 20:31

Kad ten gryn vanduo,ne aliejus...Ta ampulė su receptu.tik.

as tokia  vartojau,  tai  lyg  i alieju buvo labiau panas nei  vandeni nors tiesa  sakant labai netyrinejau, nes   galvojau, kad bus labai  neskani,  tai susiverciau  sauksta  ir tiek :)

vitamin-d3-bon-200000vv-ml-1-ml-amp-n1.j

Oi, o pas mane šaldytuve nėra šviesos  :oh:  Todėl sutemus tų baltų durų nebedarinėju, bijau tamsos  :D  

Įsileisite?  :geda:  

ar jau is gimtu namu  beldiesi? kaip kelione?  :)

Atsakyti

Alų mėgstu 😊 Bet dabar ne sezonas.Netraukia.Perėjau ant kefyro.Ir dažnai su ciberžole.Visokių purslų nebemyliu,nebeskanu,gazas tik per visur eina.Vyno karts nuo karto nusiperku atvežtinio iš italų.

O šitą...o vit.D turi kažkokį skonį?Ar vartojot kuri? Nes prarijau tą ampulę,tolko nulis,kazkoks vandeniukas...

Kiek pamenu, tai jokio skonio. Bet efektas buvo superinis. Dabar geriu kapsulėm kai nepamirštu, tai jie mane veikia kaip migdomieji, įktentu į letargą  :D 

Pavedžiojau briedį, eina šikt toks oras.  :oh:​ 

Atsakyti

as tokia  vartojau,  tai  lyg  i alieju buvo labiau panas nei  vandeni nors tiesa  sakant labai netyrinejau, nes   galvojau, kad bus labai  neskani,  tai susiverciau  sauksta  ir tiek :)

ar jau is gimtu namu  beldiesi? kaip kelione?  :)

Aš kai gėriau šitą, man vaistinėj patarė ant duonos išpilti, tai skonio jokio nejaučiau. Bet ir poveikio jokio nepastebėjau.

Oi ne, šiandien dar po sniegą braidėm Osle  :rolleyes:  Aš 19ą parskrisiu.

Atsakyti

Iš vaikų kūdikystės atsimenu, kad būdavo vandeninis ir aliejinis vitaminas D. Tai gal ir tose ampulėse taip pat  :hmm:​ 

Atsakyti

o  tai  Tau daugiau nei 16  val.  gaunasi,  nors siadien man irgi  gal 20 val buvo, nesinorejo  valgyti, bet  uz tai norejosi nesamoniu :) Kiek ilgai  jau  praktikuoji  tarpini badavima? ar jauti koki pagerejima ?

Pusryčių.niekad nemėgau valgyti,nors bandžiau.Vanduo,vanduo,kava.Grįžus į seną darbą pietaut išbėgdavau tik tarp 12-13 val.Jaučiausi puikiai,lengvai.Vat pritiko tas režimas.Kuo rečiau valgyt,neužkandžiaut.Jei dar karts nuo.karto nesąmonių neprisivalgyčiau,būt išvis puiku 😀

Atsakyti

Pusryčių.niekad nemėgau valgyti,nors bandžiau.Vanduo,vanduo,kava.Grįžus į seną darbą pietaut išbėgdavau tik tarp 12-13 val.Jaučiausi puikiai,lengvai.Vat pritiko tas režimas.Kuo rečiau valgyt,neužkandžiaut.Jei dar karts nuo.karto nesąmonių neprisivalgyčiau,būt išvis puiku 😀

Aš pusryčius irgi labai retai valgau, tai lengvai gaunasi. Nesąmonių nemėgstu. Bet vatvtaurė vyno ar alaus vakare skanu.

Atsakyti

Jo,tokia pokuotė,kaip Sistina įkėlė.Nu vanduo.Ir tikrai nulis poveikio.Ar dar pramuš 🤔😂

Atsakyti