Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nereikia nusivažiuot į užribius. :D Suprantu, ką sako Terė, bet juk tą šašlyką ne kiekvieną dieną valgom ir alų nekasdien geriam. Man šnd prie tų šonkiaulių, vyrs įpylė tokią mažutę stiklinytę alaus. Na labai skanu buvo. Ai, kai buvom vakarieniaut šią savaitę, gėriau kažkokį su mango skoniu. Vieną 0,5 butelaitį ant dviejų.

ir kaip tas alus su mangu? mes cia neseniai kinu restorane buvom, ir meniu buvo tas alus su mangu, vyras taip norejo paragaut, bet nebeturejo, tai liko neragaves

Atsakyti

Nu kokią stiklinytę vasarą,pora buteliukų.( nu ok ,kai nėr ūpo vieną)ir kas savaitgalį,taip ir gaunasi. Po truputį po truputį ir ups džinsai nesusisega. O vis raminiesi,kad atostogos, kad proga, kad savaitgalis,kad su chebra.

Atsakyti

Pas mane virtuvėje durų nėra  :oh:  :sleep:  :D​ 

Pas mus taip pat- virtuve su svetaine kartu :D​ 

Atsakyti

ir kaip tas alus su mangu? mes cia neseniai kinu restorane buvom, ir meniu buvo tas alus su mangu, vyras taip norejo paragaut, bet nebeturejo, tai liko neragaves

Na tas mango poskonis jaučiamas, bet jaučiamas ir alus. Nėra saldus kaip tie vyšnių kriekai, tai visai nešpėtnai. Parduotuvėse vis pamirštu pažiūrėt ar yra jo.

Atsakyti

Alų mėgstu 😊 Bet dabar ne sezonas.Netraukia.Perėjau ant kefyro.Ir dažnai su ciberžole.Visokių purslų nebemyliu,nebeskanu,gazas tik per visur eina.Vyno karts nuo karto nusiperku atvežtinio iš italų.

O šitą...o vit.D turi kažkokį skonį?Ar vartojot kuri? Nes prarijau tą ampulę,tolko nulis,kazkoks vandeniukas...

Atsakyti

Alų mėgstu 😊 Bet dabar ne sezonas.Netraukia.Perėjau ant kefyro.Ir dažnai su ciberžole.Visokių purslų nebemyliu,nebeskanu,gazas tik per visur eina.Vyno karts nuo karto nusiperku atvežtinio iš italų.

O šitą...o vit.D turi kažkokį skonį?Ar vartojot kuri? Nes prarijau tą ampulę,tolko nulis,kazkoks vandeniukas...

Tilėja pas mus žmogus-fakyras, ampules jau ryja. Ot iki ko normalų žmogų daveda gyvenimas... :B​ 

Atsakyti

Sistina,nea,jau užsidarė virtuvė 😀 Bet darbe,ar namie,pirmas maistas apie 12-13 val. tik.

Atsakyti

Tilėja pas mus žmogus-fakyras, ampules jau ryja. Ot iki ko normalų žmogų daveda gyvenimas... :B​ 

Nu nea😂 tik.ampulės turinį prarijau

Atsakyti

o tai dar  Tu nusiteikui valgyt :) na ijunk  fantazija  mergina :)
Neturiu fantazijos  :umn:  Ypač savaitgaliais  :B 

Nuo kitos savaitės pradėsiu antradieniais iškrovą daryti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eularija: 10 kovo 2019 - 20:14

visai joks skonis, tiesiog aliejus  ir tiek,  kazkada geriau kol nebuvo jie receptiniai. kazi gal dar  imanoma be recepto nusipirkti ?!

Atsakyti

Nu kokią stiklinytę vasarą,pora buteliukų.( nu ok ,kai nėr ūpo vieną)ir kas savaitgalį,taip ir gaunasi. Po truputį po truputį ir ups džinsai nesusisega. O vis raminiesi,kad atostogos, kad proga, kad savaitgalis,kad su chebra.

Va va, taip ir būna.

Man asmeniškai atrodo, kad visiškai atsisakyt kažko tam tikram laikui yra lengviau, nei bandyt ribot.

Vėjas truputį aprimo, tai praktiškai patamsy gėles susėjau. Arba gyvens, arba nelabai.

Atsakyti

Aš tai visada normalią porciją išgeriu. Labai mėstu alų.

Mes vakar svyturio brewery lb skanius gerem. Parinko mums pagal maista. Man toki svelnu su apelsino, kadagio uogos ir dar kazkas Kopa, o draugui toki kartesni su kedro skoniu. Nu nerealiai kvepejo jo

Atsakyti