Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O tris iešmus be alaus😂?su penkiais pomidorais.

Laiminu.

Atsakyti

jus kalbekite  kalbekite apie maista,   o  pas mane virtuve uzsidaro nuo dabar iki rytojaus 10:30 am :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 10 kovo 2019 - 19:41

oro_buckis.gif

mona, nespėjau, Terezza aplenkė, šašlykas, manau, nėra blogai, aš visada juos tik su daržovėm. Va, bėda ta, kad laaabai labai mėgstu miltinius, saldžius ir visokius kitokius blogius

Na pas mus buvo tradiciškai, su ryžiais ir salotomis. Dabar kokteiliukai su 3/9, užkandukai, žodžiu geriau negalvosiu šiandien apie tai :D

Atsakyti

Terezza, 10 Kov 2019 - 19:38, parašė: Laiminu.
Ok,tik sode be alaus saslykai,nu nežinau nežinau.bent vieną😁
Atsakyti

Ok,tik sode be alaus saslykai,nu nežinau nežinau.bent vieną😁

Nea. Nė vieno. Nė pusės. Nė lyžt.

Atsakyti

Terezza, 10 Kov 2019 - 19:45, parašė: Nea. Nė vieno. Nė pusės. Nė lyžt.
Hmm...gal ir galėčiau nenusipirkt,bet vasara,karšta,pokalbiai,pavėsinė,saslai kepa,o vyras atneša tokio šalto,ir dangtelis tik pokšt ir nurieda....ištrykšta balta puta.....ir dar klausia a gersi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 kovo 2019 - 19:50

saslykai be alaus??? jus gal juokaujat? :D

Atsakyti

jus kalbekite  kalbekite apie maista,   o  pas mane virtuve uzsidaro nuo dabar iki rytojaus 10:30 am :)

Aš už.kompaniją 😉 Tik atidarymas bus ne ankščiau 12 val.

Atsakyti

Pas mane virtuvėje durų nėra  :oh:  :sleep:  :D​ 

Atsakyti

Nereikia nusivažiuot į užribius. :D Suprantu, ką sako Terė, bet juk tą šašlyką ne kiekvieną dieną valgom ir alų nekasdien geriam. Man šnd prie tų šonkiaulių, vyrs įpylė tokią mažutę stiklinytę alaus. Na labai skanu buvo. Ai, kai buvom vakarieniaut šią savaitę, gėriau kažkokį su mango skoniu. Vieną 0,5 butelaitį ant dviejų.

Atsakyti

Aš tai visada normalią porciją išgeriu. Labai mėstu alų.

Atsakyti

Aš už.kompaniją 😉 Tik atidarymas bus ne ankščiau 12 val.

o tai dar  Tu nusiteikui valgyt :)

Pas mane virtuvėje durų nėra  :oh:  :sleep:  :D​ 

na ijunk  fantazija  mergina :)

Atsakyti