Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ojej kokie žmogai  :wub:  Kaip jūs ten gyvenat? 100 metų!!!

Aciu, gerai :4u: Pagaliau prisiruosiau taip sakant :D​ 

Atsakyti

Jei mane dėl nicko keitimo kažkuri pamotyvuos, tai žinokice, kad aš būsiu "Džentelmenas pareis po trijų mėnesių". :B​ 

Atsakyti

Malonu matyti visas, ale aš nesuprantu vistiek, o ką tas nick'ų pakeitimas duoda? :hmm: Paaiškinkit man nelabai protingai. :D​ 

Aš manau, kad tiesiog kai senuoju nebepavyksta prisijungt, o nori temoj bendraut, registruojies nauju nicku.

Aciu, gerai :4u: Pagaliau prisiruosiau taip sakant :D​ 

Nu laukėm laukėm. Smagu, kad grįžai  :4u:​ 

Atsakyti

Labas vakaras iš sodybos, šašlykų sezonas atidarytas, nors visai jis čia į dietų temą nepritinka  :tourist5:​ 

Šašlykai net labai dietinis daiktas. Aišku, jei neužsikandi jų duona.  :D​ 

Atsakyti

Malonu matyti visas, ale aš nesuprantu vistiek, o ką tas nick'ų pakeitimas duoda? :hmm: Paaiškinkit man nelabai protingai. :D​ 

Asmeniskai man neleido prisijungt, tai ir uzsiregistravau kitu :D 

Atsakyti

Kas per do klausims?  :D  :wub:​ 

Mandagus 😂

Sian valgiau savo issvajotas midijas su safrano padazu. Laukem apie valanda staliuko. Ten amzinai pilna zmoniu. Bet ir lb lb skanu.

Alta vis apie zuvi raso, tai taip uzsimaniau kokios skanios su rukolos salotom ummm

Ladynew - sveika 😊

Atsakyti

Terezza, 10 Kov 2019 - 19:31, parašė: Šašlykai net labai dietinis daiktas. Aišku, jei neužsikandi jų duona. :D
O jei pora ilgų iešmų ir du alaus?
Atsakyti

Aš manau, kad tiesiog kai senuoju nebepavyksta prisijungt, o nori temoj bendraut, registruojies nauju nicku.

Nu laukėm laukėm. Smagu, kad grįžai  :4u:​ 

Asmeniskai man neleido prisijungt, tai ir uzsiregistravau kitu :D

Aaaa, na supratau tada. Vadinasi, nėr čia ko ilgam dinginėt, vistiek visi keliai atveda į Romą.

Atsakyti

O jei pora ilgų iešmų ir du alaus?

Alus gi skysta duona.  :D​ 

Atsakyti

Man balta žuvis su burokėliais labai skanu.

Atsakyti

Terezza, 10 Kov 2019 - 19:36, parašė: Alus gi skysta duona. :D
O tris iešmus be alaus😂?su penkiais pomidorais.
Atsakyti
QUOTE(maja32 @ 2019 03 10, 19:34)
Ladynew - sveika 😊</p>

oro_buckis.gif

mona, nespėjau, Terezza aplenkė, šašlykas, manau, nėra blogai, aš visada juos tik su daržovėm. Va, bėda ta, kad laaabai labai mėgstu miltinius, saldžius ir visokius kitokius blogius
Atsakyti