Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tada orage tau nepasiseke , nes zuvis yra vienas is tu nedaugelio produktu , nuo kuriu svoris krenta .
Visokie salierai , kopustai tai diuretikai ir isvaro vandeni ,ankstiniai sunkiai virskinami be indijos prieskoniu , o kartais ir su jais.
Ananasai lieka.
Bet as jau parasius SM 120 lekciju ir traktatu apie juos.

Aha, žinau aš apie žuvį. Ir žinau, kad per 2 mėn ėdant vištą/kalakutą plius virtas pupeles, skrandis labai jau nedžiūgauja.

va ryt susiimsiu, ims kristi ir tada jau visai bus prastai su bendravimu biggrin.gif

Ai, tai nuo ryt ir aš susiimsiu.  :hihihi:  Kada nors  :hihihi: 

Kad tu žinotum, koks kvapas buvo ten... Tas jūros ir čia pat dorojamos žuvies kraujo sūrumas atrodo per visas odos poras smelkėsi. Bet man ten patiko. Net labai.

Fuiveu  :wacko:  :bijau2: 

bėda, kad tas rytojus vis neateina, kaip šiandiena taip šiandiena

Aha, va aš irgi apie tai. Tik prabundu ir vėl šiandien.  :laugh: 

Atsakyti

Laba. Galima cia uzeit?  :4u:​ 

Atsakyti

Kas per do klausims?  :D  :wub:​ 

Atsakyti

Buvau susiėmus.cielą kilą numečiau per tris dienas ,bet va teko iškrist iš konteksto.😂ir šiandien ėdžiau iš nostalgijos  vakar dienai.😁

Atsakyti

O siaip tai visai nepakenktu pasninko pasilaikyt visoms , pries pavasari.Ne veltui jis yra ir nebuvo jis sukurtas jokios religines konfesijos.Tesiog daugiau zuvies su pavasario saulute ir augaliniu riebalu padeda isvengti pavasarinio nuovargio .Dar karta kartoju del spanguoliu pavasari , ju labai reikia.

Bandom, Alta, bandom  :rolleyes: 

Spanguoliu daug dar šaldiklyje turiu, reiks pasiblenderiuoti ir su kokia varske ar jogurtu vartoti.

Atsakyti

Bandom, Alta, bandom  :rolleyes:

Spanguoliu daug dar šaldiklyje turiu, reiks pasiblenderiuoti ir su kokia varske ar jogurtu vartoti.

Aš tai prieš šaldydama sublenderiuoju. Reiks jau pas mamulę nuvažiuot pasiimt, bo namie galiu uogom tik vieną stalčių šaldiklio paskirt. Rytais plakuosi kokteilius su šaldytom uogom, bananais, melionu.

Atsakyti

Nea, Ups

Atsakyti

Tada orage tau nepasiseke , nes zuvis yra vienas is tu nedaugelio produktu , nuo kuriu svoris krenta .
Visokie salierai , kopustai tai diuretikai ir isvaro vandeni ,ankstiniai sunkiai virskinami be indijos prieskoniu , o kartais ir su jais.
Ananasai lieka.
Bet as jau parasius SM 120 lekciju ir traktatu apie juos.

Alta bent jau as klausyciau ir  klausyciau   lekciju,  kol viena diena gal kas nors uzsiliks   galveleje  ir bus  nuo dabar, o ne  nuo rytojaus. Kaip tik siandien ananasa ir slyvu nusipirkau,  bet  taip pat neatsilaukiau  ir mangui :(

va ryt susiimsiu, ims kristi ir tada jau visai bus prastai su bendravimu biggrin.gif

rytoj  :)  hehe

:D

kadangi apie svori, tai truputi  kudas tas pirmas.   smagaus laiko  Rykute :)

Sveikutes. Oho kiek pas jus cia naujienu!  :mirksiukas:​ 

?!

Ir pas mane tas rytojus niekaip neišaušta.

Inkstus turiu tik du, bet kopūsčiukai labai vilioja. 

AA, kopūstų yra čia, vot šonkaulių nedvokiančių  kuiliu neradau... Rūkytų nebgaliu jiesti, organizmas nebepriima.

man tai visai Morrisono sonkauliukai sueina multifunkciniame  puode. O  bandei pirkti is  butcher  gal  ten  butu bekvapiai :)

Atsakyti

Oi, as net nepasistuksenus iejau...Bet tikiuos, kad priimsit ir mane :4u:​ 

Atsakyti

Nea, Ups

Ojej kokie žmogai  :wub:  Kaip jūs ten gyvenat? 100 metų!!!

Atsakyti

Labas vakaras iš sodybos, šašlykų sezonas atidarytas, nors visai jis čia į dietų temą nepritinka  :tourist5:​ 

Atsakyti

Malonu matyti visas, ale aš nesuprantu vistiek, o ką tas nick'ų pakeitimas duoda? :hmm: Paaiškinkit man nelabai protingai. :D​ 

Atsakyti