oi, atsiprašau, aš senoj versijoj sėdžiu. Jau maniau, ir Tu turi priežasčių nekalbėti
va ryt susiimsiu, ims kristi ir tada jau visai bus prastai su bendravimu
ir tu nuo rytojaus? as irgi
Pani Jolante tčydiescia liat.vyro.pusseserė. lenkai mėgsta prašmatniai. Ktikštynos,jubiliejai. Kad giminė susirinktų,su vokeliais.
A jooo, lenkai tai jo, pigiai nedarys.
Kiek kg trūksta iki draugystės?
Tai tada ir lieknesnė, aš dažnai sakau, kad esu ne stora, o žema, ištemptų kas iki 180, ot būčiau graži
Papildyta:
Terezza, niu pasakyk "labas", ką
Esu lygiai tiek kiek tu-64,5.Net kaip laukiausi tiek nesveriau.
Nežinau ar alergiška, niekada jos nevalgiau. Net vaikystėj iki drakių su mama. Mane pykina nuo kvapo. Turiu rimtą įtarimą, kad organizmas taip pats save bando apsaugot. Rimtai.
Buvo. Dirbau kitam darbe, kur koks 1/5 nervų buvo, grafikas kitas, sąlygos kitos. Šitam darbe antri metai nesusitvarkau režimo.
As irgi turiu netolerancija baltai zuviai.Man ji kilnojasi.
</p>
bėda, kad tas rytojus vis neateina, kaip šiandiena taip šiandiena
bėda, kad tas rytojus vis neateina, kaip šiandiena taip šiandiena
nu man kazkur jau puse metu neateina tas rytojus
oi, atsiprašau, aš senoj versijoj sėdžiu. Jau maniau, ir Tu turi priežasčių nekalbėti
Nu sugalvok tu man taip
Sveikutes. Oho kiek pas jus cia naujienu!
Ula, tu?
Ir pas mane tas rytojus niekaip neišaušta.
Inkstus turiu tik du, bet kopūsčiukai labai vilioja.
AA, kopūstų yra čia, vot šonkaulių nedvokiančių kuiliu neradau... Rūkytų nebgaliu jiesti, organizmas nebepriima.
Selli**, 10 Kov 2019 - 19:06, parašė: A jooo, lenkai tai jo, pigiai nedarys. Bet ten tiek bapkių išleista. Dekoracijos,muzikantai,vedėjas,maistas,alkoholio jūra,salė,padavėjai. Nežinau ar atsipirko.😂