Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Fiu, dasivijau. Labai dziaugiuosi sugrizelem. Siandien irgi mitau mesainiu is CircleK.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2019 03 10, 19:04)
Nugi labas, džiaugsme mano 4u.gif . Gi palaikinau tavo postą, nematei?

oi, atsiprašau, aš senoj versijoj sėdžiu. Jau maniau, ir Tu turi priežasčių nekalbėti biggrin.gif
Atsakyti

va ryt susiimsiu, ims kristi ir tada jau visai bus prastai su bendravimu biggrin.gif

ir tu nuo rytojaus? :D as irgi :lol:

Atsakyti

Pani Jolante tčydiescia liat.vyro.pusseserė. lenkai mėgsta prašmatniai. Ktikštynos,jubiliejai. Kad giminė susirinktų,su vokeliais.

A jooo, lenkai tai jo, pigiai nedarys. :D​ 

Atsakyti

Kiek kg trūksta iki draugystės? biggrin.gif

Tai tada ir lieknesnė, aš dažnai sakau, kad esu ne stora, o žema, ištemptų kas iki 180, ot būčiau graži biggrin.gif
Papildyta:
Terezza, niu pasakyk "labas", ką tongue.gif

Esu lygiai tiek kiek tu-64,5.Net kaip laukiausi tiek nesveriau.

Nežinau ar alergiška, niekada jos nevalgiau. Net vaikystėj iki drakių su mama. Mane pykina nuo kvapo. Turiu rimtą įtarimą, kad organizmas taip pats save bando apsaugot. Rimtai. 

Buvo. Dirbau kitam darbe, kur koks 1/5 nervų buvo, grafikas kitas, sąlygos kitos. Šitam darbe antri metai nesusitvarkau režimo. 

As irgi turiu netolerancija baltai zuviai.Man ji kilnojasi.

Atsakyti

Sveikutes. Oho kiek pas jus cia naujienu!  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 03 10, 19:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ladynew" data-cid="72378478" data-time="1552237423"><div><p>va ryt susiimsiu, ims kristi ir tada jau visai bus prastai su bendravimu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>ir tu nuo rytojaus? biggrin.gif as irgi lotuliukas.gif
</p>

bėda, kad tas rytojus vis neateina, kaip šiandiena taip šiandiena
Atsakyti

bėda, kad tas rytojus vis neateina, kaip šiandiena taip šiandiena

nu man kazkur jau puse metu neateina tas rytojus :lol:

Atsakyti

oi, atsiprašau, aš senoj versijoj sėdžiu. Jau maniau, ir Tu turi priežasčių nekalbėti biggrin.gif

Nu sugalvok tu man taip  :hmm:​ 

Atsakyti

Sveikutes. Oho kiek pas jus cia naujienu!  :mirksiukas:​ 

Ula, tu? :hmm:​ 

Atsakyti

Ir pas mane tas rytojus niekaip neišaušta.

Inkstus turiu tik du, bet kopūsčiukai labai vilioja. 

AA, kopūstų yra čia, vot šonkaulių nedvokiančių  kuiliu neradau... Rūkytų nebgaliu jiesti, organizmas nebepriima.

Atsakyti

Selli**, 10 Kov 2019 - 19:06, parašė: A jooo, lenkai tai jo, pigiai nedarys. :D
Bet ten tiek bapkių išleista. Dekoracijos,muzikantai,vedėjas,maistas,alkoholio jūra,salė,padavėjai. Nežinau ar atsipirko.😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 kovo 2019 - 19:17