kas cia per literaturinis nukrypimas and dvieju
Nu kažkaip ne taip būsiu išsireiškus Nu iš vienos madamos dvi padaryt.
Kiek kg trūksta iki draugystės?
Tai tada ir lieknesnė, aš dažnai sakau, kad esu ne stora, o žema, ištemptų kas iki 180, ot būčiau graži
Papildyta:
Terezza, niu pasakyk "labas", ką
Nu kokių dar +6 kg. Bet nieko, mes draugaut galėsim, tik periodiškai aš galiu užsišikinėt ant nešnekėjimų
uz tai, kad nekaltos dabar galetume kopustu su sonkauliukais pavalgyti:)
nebetilps, vyras kalakuto kojos su salotom atnese, jau prikistas skrandis
Kieeeeek ??? Jau tik nefantazuok 😀
o tu pameni, kad mes gal kokius metus nesimaciusios? nefantazuoju zinok, kazkaip labai apleidau save sitam reikale, vis zadu rytoj rytoj, ir taip jau kokius puse metu
Tu gal irgi juos tris turi?
as irgi norejau rasyt jai, kad labai drasiai inkstais svaistosi va as tai galeciau atiduot ir nenubiednet
Orage , o tu zuviai alergiska ar cia siaip ispindejimas?
Nes zuvis labai uzrisha apetita ,o su salierais ir vynu itin sveika.Startuoja ta krebso cikla
nu taip taip, dar vyna pasiulyk jai, tai ji ne tik is restorano, bet ir is baro neiseis vyras su sunum vapsie nebematys jos namie
Terezza, niu pasakyk "labas", ką
Nugi labas, džiaugsme mano . Gi palaikinau tavo postą, nematei?
Nežinau ar alergiška, niekada jos nevalgiau. Net vaikystėj iki drakių su mama. Mane pykina nuo kvapo. Turiu rimtą įtarimą, kad organizmas taip pats save bando apsaugot. Rimtai.
Mane pykina nuo verdamų burokėlių kvapo. Valgau juos tik barščiuose, šaltibarščiuose ir mišrainėj su silke.
Pani Jolante tčydiescia liat.vyro.pusseserė. lenkai mėgsta prašmatniai. Ktikštynos,jubiliejai. Kad giminė susirinktų,su vokeliais.
cia kiek lietuviskai? joo, lenkai megejai, mano vyro giminej yra lenku, tai jolki polki... jo krikstasunio komunija kai buvo, tai ne kiekvienos vestuves toki lygi datraukia, kaip ten komunijos baliu su muzikantais iskele