Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

kas cia per literaturinis nukrypimas and  dvieju  :)

Nu kažkaip ne taip būsiu išsireiškus :lol: Nu iš vienos madamos dvi padaryt. :ax:​ 

Atsakyti

Nu dar biFkutį. Ir po to jau nIApIksiu.  :lol:​ 

Aš tau, va žuvytės atnešu. Iš turgaus. Šviežutėlė. :ax: 

45927916942_cfc2a2edc4_b.jpg

Atsakyti

Pani Jolante tčydiescia liat.

😂😂😂

Atsakyti

Kiek kg trūksta iki draugystės? biggrin.gif

Tai tada ir lieknesnė, aš dažnai sakau, kad esu ne stora, o žema, ištemptų kas iki 180, ot būčiau graži biggrin.gif
Papildyta:
Terezza, niu pasakyk "labas", ką tongue.gif

Nu kokių dar +6 kg. Bet nieko, mes draugaut galėsim, tik periodiškai aš galiu užsišikinėt ant nešnekėjimų  :laugh:​ 

Atsakyti

uz tai, kad  nekaltos dabar galetume kopustu su sonkauliukais  pavalgyti:)

nebetilps, vyras kalakuto kojos su salotom atnese, jau prikistas skrandis :D

Kieeeeek ??? Jau tik nefantazuok 😀

o tu pameni, kad mes gal kokius metus nesimaciusios? :) nefantazuoju zinok, kazkaip labai apleidau save sitam reikale, vis zadu rytoj rytoj, ir taip jau kokius puse metu :D

Tu gal irgi juos tris turi?

as irgi norejau rasyt jai, kad labai drasiai inkstais svaistosi :lol: va as tai galeciau atiduot ir nenubiednet :D

Orage , o tu zuviai alergiska ar cia siaip ispindejimas?
Nes zuvis labai uzrisha apetita ,o su salierais ir vynu itin sveika.Startuoja ta krebso cikla biggrin.gif

nu taip taip, dar vyna pasiulyk jai, tai ji ne tik is restorano, bet ir is baro neiseis :lol: vyras su sunum vapsie nebematys jos namie :D

Atsakyti
Tada orage tau nepasiseke , nes zuvis yra vienas is tu nedaugelio produktu , nuo kuriu svoris krenta .
Visokie salierai , kopustai tai diuretikai ir isvaro vandeni ,ankstiniai sunkiai virskinami be indijos prieskoniu , o kartais ir su jais.
Ananasai lieka.
Bet as jau parasius SM 120 lekciju ir traktatu apie juos.
Atsakyti

Aš tau, va žuvytės atnešu. Iš turgaus. Šviežutėlė. :ax:

45927916942_cfc2a2edc4_b.jpg

Jez net per ekraną smirda  :mega_shok:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 03 10, 19:01)
Nu kokių dar +6 kg. Bet nieko, mes draugaut galėsim, tik periodiškai aš galiu užsišikinėt ant nešnekėjimų  laugh.gif​ </p>

va ryt susiimsiu, ims kristi ir tada jau visai bus prastai su bendravimu biggrin.gif
Atsakyti

Terezza, niu pasakyk "labas", ką tongue.gif

Nugi labas, džiaugsme mano :4u: . Gi palaikinau tavo postą, nematei?

Nežinau ar alergiška, niekada jos nevalgiau. Net vaikystėj iki drakių su mama. Mane pykina nuo kvapo. Turiu rimtą įtarimą, kad organizmas taip pats save bando apsaugot. Rimtai. 

Mane pykina nuo verdamų burokėlių kvapo. Valgau juos tik barščiuose, šaltibarščiuose ir mišrainėj su silke. 

Atsakyti

:D

Pridėta:

Atsakyti

Pani Jolante tčydiescia liat.vyro.pusseserė. lenkai mėgsta prašmatniai. Ktikštynos,jubiliejai. Kad giminė susirinktų,su vokeliais.

cia kiek lietuviskai? :D joo, lenkai megejai, mano vyro giminej yra lenku, tai jolki polki... jo krikstasunio komunija kai buvo, tai ne kiekvienos vestuves toki lygi datraukia, kaip ten komunijos baliu su muzikantais iskele :D

Atsakyti

Jez net per ekraną smirda  :mega_shok:​ 

Kad tu žinotum, koks kvapas buvo ten... Tas jūros ir čia pat dorojamos žuvies kraujo sūrumas atrodo per visas odos poras smelkėsi. Bet man ten patiko. Net labai.

Atsakyti