Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Selli**, 10 Kov 2019 - 18:37, parašė: sakiau, kad gerai padarytas simtalapis yra tobu :wub: las skanestas
Jo prisimenu,dar nelabai tikėjau. Nes kiek valgiau,tai bulka su aguonom ir tiek .nvakar visai kitoks skonis.jis net toks drėgnas ir minkštas,sultingas.
Atsakyti

Jo prisimenu,dar nelabai tikėjau. Nes kiek valgiau,tai bulka su aguonom ir tiek .nvakar visai kitoks skonis.jis net toks drėgnas ir minkštas,sultingas.

Toks ir turi but, net nepriminti bulkos.O kokia proga balius?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selli**: 10 kovo 2019 - 18:50

Tai gal restoranas ir as tau bando kazka pasakyt? Ar visata?Cia oragei

Tai sakyk aiškiai ir didelėm raidėm. Sunkiai man kartais su teksto suvokimu. Bet žinok seja, žuvies žinau, kad reikia, bet niekaip niekaip. Gal du kartus per metus galiu kokios keptos ar rūkytos užragaut, bet turi nebūti žuvies nei kvapo nei skonio. Kitaip sutampo ir nepraryju. Fiziškai, ne paichologiškai.

na gerai, būsiu tikslesnė biggrin.gif, ūgis 163 ( šiknos kamštis), svoris 64,5, kad būčiau graži, numest reikia dešimt, bet aš nesu optimistė, aš realistė, ale nė to neįveikiu biggrin.gif

Nea, neįtikinai  :B  :D  Vis tiek dar nekalbėsiu  :bebe:  :laugh:​ 

Atsakyti

Ar aš? 2 sriubos galiu. Bet su žuvim nea. Niekaip  :ax:  Ypač jokiu tunu ar lašiša.

Nu tai koks durnius valgys tik vištieną, kai gali gaut vištieną su padažiuku ir bulvytėm fri  :B  Aš sakau, kad Elija turi greitu būdu nešt savo valią į eterį. Aš tik su saviške jau nebesusitvarkau.  :unsure:​ 

niu, bet gi  buvo  dienu kai laikeisi  nurodymu ir svoris tirpo. o siaip  tai irgi  taip pat daryciau Tavo vietoje :) tik bulvyciu fri  gali ir nebuti :)

Sistina neiveikia krebso barjero.Yra paraminiu priemoniu , tos pacios avietes .Spanguoles irgi is bedos.
As tai bijau ledu sezono.Nors gal jau ir nebe , jau visi ledai is lukoil neftochimo man atrodo .
Teks jogurto su medum uzsisaldyt biggrin.gif

tai va vienos pagundos :)  niu ka teks  man papildyti  chirurgu kisenes    ir pasinaudo  paslaugomis :)

Atsakyti

na gerai, būsiu tikslesnė biggrin.gif, ūgis 163 ( šiknos kamštis), svoris 64,5, kad būčiau graži, numest reikia dešimt, bet aš nesu optimistė, aš realistė, ale nė to neįveikiu biggrin.gif

Nu va .Beveik kaip as.Tik as 2 cm aukstesne.

Tai jau iš mandagumo bent jau kokį smailą užlipdžius būtum, o daba reiks už rimtą pinigą priimt. :rolleyes: 

Nu tu mane zinai.Tingiu as jais naudotis.

O pas mane sefas irgi gamina kaip beprotis visko.Taip kad to nematyciau virtuve apeinu lanku.

Atsakyti

NiapIk, a?  :4u:

Nu dar biFkutį. Ir po to jau nIApIksiu.  :lol:​ 

Atsakyti

Daugiau judėt ir mažiau jėst.Ir bus viskas puiku 😉

Tiesa,praėjo mėnuo ir pagirsiu Lono čiužinį.Mano nugara jau visai kitokia.Užskaitau pirkinį,nors pradžioj galvojau,kad susimoviau.

Atsakyti

na nuo tiek jau palitai tai nepasidaro nei penki nei desimt,  sakyk skaiciais  kiek numetei :)

Tai kad  nežinau, bo svarstyklės sode. Žodž, liko manęs dar per akis. Ant dviejų užtektų :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 03 10, 18:50)
Nea, neįtikinai  cool.gif  biggrin.gif  Vis tiek dar nekalbėsiu  bebe.gif  laugh.gif​ </p>

Kiek kg trūksta iki draugystės? biggrin.gif

QUOTE(I.Elija @ 2019 03 10, 18:51)
Nu va .Beveik kaip as.Tik as 2 cm aukstesne.

Tai tada ir lieknesnė, aš dažnai sakau, kad esu ne stora, o žema, ištemptų kas iki 180, ot būčiau graži biggrin.gif
Papildyta:
Terezza, niu pasakyk "labas", ką tongue.gif
Atsakyti

Orage , o tu zuviai alergiska ar cia siaip ispindejimas?
Nes zuvis labai uzrisha apetita ,o su salierais ir vynu itin sveika.Startuoja ta krebso cikla biggrin.gif

Nežinau ar alergiška, niekada jos nevalgiau. Net vaikystėj iki drakių su mama. Mane pykina nuo kvapo. Turiu rimtą įtarimą, kad organizmas taip pats save bando apsaugot. Rimtai. 

niu, bet gi  buvo  dienu kai laikeisi  nurodymu ir svoris tirpo. o siaip  tai irgi  taip pat daryciau Tavo vietoje :) tik bulvyciu fri  gali ir nebuti :)

tai va vienos pagundos :)  niu ka teks  man papildyti  chirurgu kisenes    ir pasinaudo  paslaugomis :)

Buvo. Dirbau kitam darbe, kur koks 1/5 nervų buvo, grafikas kitas, sąlygos kitos. Šitam darbe antri metai nesusitvarkau režimo. 

Atsakyti

Tai kad  nežinau, bo svarstyklės sode. Žodž, liko manęs dar per akis. Ant dviejų užtektų :D​ 

kas cia per literaturinis nukrypimas and  dvieju  :)

Atsakyti

Selli**, 10 Kov 2019 - 18:49, parašė: Toks ir turi but, net nepriminti bulkos.O kokia proga balius?
Pani Jolante tčydiescia liat.vyro.pusseserė. lenkai mėgsta prašmatniai. Ktikštynos,jubiliejai. Kad giminė susirinktų,su vokeliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 kovo 2019 - 19:03