Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Sveikos, valausi kojas ir aš. Ir birkenštoksus prie durų paliksiu. 

AA, kokia nuostabi tavo žvėrė. 

Madam, už tušintus kopūsčiukus inkstą atiduočiau.

Niekaip neišeina pasidaryt normalios išeiginės per savaitgalį.  :oh: Vakar po miestą tabalavom, šiandien trobą tvarkyti reikėjo

Tu gal irgi juos tris turi?

Bliam, o tu savo valią dėk čia. Bo aš su visais savo sugrįžusiais kg irgi neturiu kada užsiimt. Vat kad įsispirčiau šiknon ir nueičiau į salę pajudint savo plačiąją, tai ne, pliac, geriau nugarai elektrostimuliatorių nusipirkau.  :B 

Nu imk koki puskilogrami valios.Siandien suvalgiau apie 150g uogu,dvi mazas saujales riesutu su dviem dziovintom slyvom pusryciams ir kavos su kokoso pienu.Pietums apie 130 g mesos su pomidoru.

bandei suvalgyt savo liudesi :(

pala, pala, o tai kaip cia su tais "girdziu kaip eurai krenta"  :hmm: 

Mano garderobas brangesnis negu kol kas uzdirbau nuo kontrakto pradzios.Ir asmeminis treneris kainuos pigiau.

tu burna uzsirisai, o as sakiau skyryboms paduosiu...nebeimanoma... kaip zmogui (man) sukust, kai vyras sitaip gamina!!! nu tikras nieksas! :D :D pats tai issportuoja, o manes nenunesa iki sales :D

Tu nusirenk ir nusifotkink nuoga.Tai pakabink ant saldytuvo.

Baisu baisu...Vieną vyrą per gerą turi, kita per gerą darbą. Aš tai nieko neturiu, dėl to ir pagundų nėra. :B  :D

O tu turi padangas.Jas ir grauzk.

Atsakyti

Su tavim aš dabar biFkį nešnekėsiu  :beee:​ 

NiapIk, a?  :4u:

Eik tu sikt.

ups! Kaip cenzura?

Jau buvau. 

tu cia Terezza po keliones formas praradus buvai, ar kaip? aisku, jei tu isvis jas buvai praradus, kazkaip sunku patiket :D

Jo, kelionėse gi viską ragauti reikia. O grįžus dar aklūnę susitraumavau. Taip kaliau į durų rankeną, kad žvaigždes pamačiau. Tai dar mėnuo be sporto buvo. O kai nesportuoju, tai ir valgau nesportiškai. Tai dabar atidirbinėju  :D

O siaip tai visai nepakenktu pasninko pasilaikyt visoms , pries pavasari.Ne veltui jis yra ir nebuvo jis sukurtas jokios religines konfesijos.Tesiog daugiau zuvies su pavasario saulute ir augaliniu riebalu padeda isvengti pavasarinio nuovargio .Dar karta kartoju del spanguoliu pavasari , ju labai reikia.

O mano spanguolių spalvos vynas irgi skaitosi, ane?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 10 kovo 2019 - 18:40
Tai gal restoranas ir as tau bando kazka pasakyt? Ar visata?Cia oragei
Atsakyti

O sonkauliai su kopustais taigi visai normalus maistas , tik ne per pasninka.Niekas netunka nuo baltymu ir subalansuotu riebalu biggrin.gif

kad netunka sutinku, bet isbandziau, kad niekas ir nekrenta :)  na gal truputi meluoju krenta, bet labai   letai, o kai  nematai rezultato, tai ir  iskeli  sakutes ir eini pasiimti desertiniu sauksteliu. 

o jeigu rimta dabar propaguoju  tarpini badavima 8:16.  Tik  svarbu   nenutrukti nuo vadziu, nes  po savaites labai jau nori  viskokiu nesveiku angliavandeniu :(

Atsakyti

Tik  svarbu   nenutrukti nuo vadziu, nes  po savaites labai jau nori  viskokiu nesveiku angliavandeniu :(

Laikykis. Pirmos dvi savaitės sunkiausios.

Atsakyti

uz tai, kad  nekaltos dabar galetume kopustu su sonkauliukais  pavalgyti:)

man nebutu skaudi jeigu tik 4 reiketu atsikratyti :) iki pilnos laimes kokiu 14 noreciau :)

Madam  Tu vis dar 'nyksti'  jeigu taip sakyk kokiu  budu, nes  nepatikesiu, kad nuo kopustu su sonkauliais.

Kokia nyksti? :D Numečiau biškį kelius kg, ale tai manęs ir buvo ne 50 kg. Džiaugiuosi, kad įlendu į džinsus, į kuriuos neįlindau, ale palitas tai jau nei penki nei dešimt atrodo. Užtat ir išsiviriau tų šonkaulių :B 

Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 03 10, 18:37)
Nu blyn, jei tu tų 4 nebūtum parašius, būč puolus glėbesčiuotis. O daba... nu lieka ir su tavim kokį pusvalandį nešnekėt  biggrin.gif 

na gerai, būsiu tikslesnė biggrin.gif , ūgis 163 ( šiknos kamštis), svoris 64,5, kad būčiau graži, numest reikia dešimt, bet aš nesu optimistė, aš realistė, ale nė to neįveikiu biggrin.gif
Atsakyti

O tai negali suvalgyt salotu su zuvim ?
Ar du sriubos ?
Ar zuvies vietoje kepsniu?

Ar aš? 2 sriubos galiu. Bet su žuvim nea. Niekaip  :ax:  Ypač jokiu tunu ar lašiša.

tai  sakau, nezino  zmones kas istiesu  yra ' reikia numesti svori'. Nors  netikiu,kad tau reikia  15  atsikratyti :)

o  Tu negali supaprastinti savo receptu tik iki vistienos ir salotu. Nors ka as cia  kalbu :)  pati  tik savaite  istempiu  'ant' dietos :)

Nu tai koks durnius valgys tik vištieną, kai gali gaut vištieną su padažiuku ir bulvytėm fri  :B  Aš sakau, kad Elija turi greitu būdu nešt savo valią į eterį. Aš tik su saviške jau nebesusitvarkau.  :unsure:​ 

Atsakyti

O tu turi padangas.Jas ir grauzk.

Tai jau iš mandagumo bent jau kokį smailą užlipdžius būtum, o daba reiks už rimtą pinigą priimt. :rolleyes:​ 

Atsakyti
Sistina neiveikia krebso barjero.Yra paraminiu priemoniu , tos pacios avietes .Spanguoles irgi is bedos.
As tai bijau ledu sezono.Nors gal jau ir nebe , jau visi ledai is lukoil neftochimo man atrodo .
Teks jogurto su medum uzsisaldyt biggrin.gif
Atsakyti

Kokia nyksti? :D Numečiau biškį kelius kg, ale tai manęs ir buvo ne 50 kg. Džiaugiuosi, kad įlendu į džinsus, į kuriuos neįlindau, ale palitas tai jau nei penki nei dešimt atrodo. Užtat ir išsiviriau tų šonkaulių :B

na nuo tiek jau palitai tai nepasidaro nei penki nei desimt,  sakyk skaiciais  kiek numetei :)

Atsakyti
Orage , o tu zuviai alergiska ar cia siaip ispindejimas?
Nes zuvis labai uzrisha apetita ,o su salierais ir vynu itin sveika.Startuoja ta krebso cikla biggrin.gif
Atsakyti