Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O būtina pradėti šitą skaudžią temą? biggrin.gifNes aš privalau atsikratyti kokių 4kg, susiimu, pradedu maitintis sveikai, bet valgau daug, todėl svoris nekrenta, tada randu priežasčių nutrūkti ir vėl iš pradžių. Šiandien visisškas pasidergimas. Ledai, saldainiai, rūkyta dešra ir dar mėsainis iš degalinės finalui. Siaubas

tik 4 ? kad man tiek :D ne galvos nesukciau :D man svarstykles sako, kad jau maziausiai 15 reikia numest :D

Atsakyti

as  penktadeniais pasninkauju :)

o negali  Tu  paprasyti, kad Tau sumakaluotu pagal  Tavo  norus ?

as  tai manau pats svoris kaltas, kad  priauga kur nereikia.

Nu teoriškai gal galėčiau, bet vėlgi, manau per daug nagla būtų apkrauti virtuvę su papildomom savo chatielkom 5× dienoj, kai jie pvz ruošia kokias lazanijas, kepsnius su bulvytėm, kad man virtų košes/troškintų vištieną, virtų pupeles ir pan. Jiems krūvis tikrai nemenkas ir be mano panorėjimų. Todėl dar kurį laiką būsiu stora  :B  :laugh:​ 

Atsakyti

Aš vakae tiek.prisiėdžiau ir taip skaniai,kad noriu to pačio ir daug. Įdaryti avokadai,lasisa,krevetės,karštas patiekalas(nežinau kas ten buvo,kažkas mėsiško). Tiesa,pamiršau pasakyt,simtalapį valgiau. Eik tu sau koks skanus,niekad nebuvau jo gerbėja ,bet šitas buvo kažkas tokio. Toks sultingas,švelnus.skanesnis nei tortas.jei mane kasdien kasdien kas taip maitintų,tai šakės kiek ėsčiau.o šiandien vis ieskau kažko skanaus. Jr tą suvalgau ir aną nu ,bet ni to ni to.😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 kovo 2019 - 18:37

arba taip. nu jau tikrai ne as kalta :mmm:

uz tai, kad  nekaltos dabar galetume kopustu su sonkauliukais  pavalgyti:)

O būtina pradėti šitą skaudžią temą? biggrin.gifNes aš privalau atsikratyti kokių 4kg, susiimu, pradedu maitintis sveikai, bet valgau daug, todėl svoris nekrenta, tada randu priežasčių nutrūkti ir vėl iš pradžių. Šiandien visisškas pasidergimas. Ledai, saldainiai, rūkyta dešra ir dar mėsainis iš degalinės finalui. Siaubas

man nebutu skaudi jeigu tik 4 reiketu atsikratyti :) iki pilnos laimes kokiu 14 noreciau :)

Madam  Tu vis dar 'nyksti'  jeigu taip sakyk kokiu  budu, nes  nepatikesiu, kad nuo kopustu su sonkauliais.

Atsakyti
O tai negali suvalgyt salotu su zuvim ?
Ar du sriubos ?
Ar zuvies vietoje kepsniu?
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2019 03 10, 18:31)
<p>niekingi 4kg? pfff </p>

QUOTE(Frofesorė @ 2019 03 10, 18:31)
tik 4 ? kad man tiek biggrin.gif ne galvos nesukciau biggrin.gif man svarstykles sako, kad jau maziausiai 15 reikia numest biggrin.gif
</p>

Reikėtų tai daugiau, bet šituos būtinai. Atrodo, kad lengva, ale niekaip nejuda rupūžės
Atsakyti

tik 4 ? kad man tiek :D ne galvos nesukciau :D man svarstykles sako, kad jau maziausiai 15 reikia numest :D

Kieeeeek ??? Jau tik nefantazuok 😀

Atsakyti
O sonkauliai su kopustais taigi visai normalus maistas , tik ne per pasninka.Niekas netunka nuo baltymu ir subalansuotu riebalu biggrin.gif
Atsakyti

tai  sakau, nezino  zmones kas istiesu  yra ' reikia numesti svori'. Nors  netikiu,kad tau reikia  15  atsikratyti :)

Nu teoriškai gal galėčiau, bet vėlgi, manau per daug nagla būtų apkrauti virtuvę su papildomom savo chatielkom 5× dienoj, kai jie pvz ruošia kokias lazanijas, kepsnius su bulvytėm, kad man virtų košes/troškintų vištieną, virtų pupeles ir pan. Jiems krūvis tikrai nemenkas ir be mano panorėjimų. Todėl dar kurį laiką būsiu stora  :B  :laugh:​ 

o  Tu negali supaprastinti savo receptu tik iki vistienos ir salotu. Nors ka as cia  kalbu :)  pati  tik savaite  istempiu  'ant' dietos :)

Atsakyti

Aš vakae tiek.prisiėdžiau ir taip skaniai,kad noriu to pačio ir daug. Įdaryti avokadai,lasisa,krevetės,karštas patiekalas(nežinau kas ten buvo,kažkas mėsiško). Tiesa,pamiršau pasakyt,simtalapį valgiau. Eik tu sau koks skanus,niekad nebuvau jo gerbėja ,bet šitas buvo kažkas tokio. Toks sultingas,švelnus.skanesnis nei tortas.jei mane kasdien kasdien kas taip maitintų,tai šakės kiek ėsčiau.

sakiau, kad gerai padarytas simtalapis yra tobu :wub: las skanestas

Atsakyti

Nu blyn, jei tu tų 4 nebūtum parašius, būč puolus glėbesčiuotis. O daba... nu lieka ir su tavim kokį pusvalandį nešnekėt  :D 

Orage , paziurejau meniu , maistas labai liuksiskas ir i sveikumo puse.Moliugu sriuba , rukolos salotos ,kas blogai?

Ja ja, rukola neskani, o pas mumi ji dažnai "skiedžiama" visokiais tunais/lašišom/krevetėm. Šiaip dažnai ir valgau sriubą su salotom, kai anų jūros bjaurybėm nesugadina. Bet va svoriui mano šitas mitybos planas nepatinka. Nes grįžtu alkana ir prisiėdu nesąmonių. 

Atsakyti

Valgau 8 val.ką noriu ir kiek noriu.Noriu paprastau nedaug,nelenda.Ir 16 val. tarpas nieko,nebent vandens.

Atsakyti