Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O siaip tai visai nepakenktu pasninko pasilaikyt visoms , pries pavasari.Ne veltui jis yra ir nebuvo jis sukurtas jokios religines konfesijos.Tesiog daugiau zuvies su pavasario saulute ir augaliniu riebalu padeda isvengti pavasarinio nuovargio .Dar karta kartoju del spanguoliu pavasari , ju labai reikia.
Atsakyti

O ką man kalbėt, kai aš praktiškai restorane sėdžiu kiauras dienas. Visada gatavas šviežias kaloringas skanus ir nesveikas maistas.  :oh:  Va jo nebūtų, valgyčiau teisingą maistą, tai ne...  :oh:​ 

tai laikas is restorano islisti ir eit dirbt, po to va guodiesi cia, kad nieko nespeji, tai kaip tu spesi, jei istisai restorane sedi ir ryji!!! :lol:

Atsakyti

Tu gi turi  maitinimosi plana nuo kurio krenta svoris :)

Juo, tik: 1. viena smulkmenytė - tą maistą reikia pasiruošt ir valgyt, o koks durnius turėdamas po ranka visas darbo valandas paruoštą šviežią maistą, gamintų grįžęs vakare 21 val. 2. Dar reiktų prie to maisto ir priaimint takelį į sporto salę.  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

O ką man kalbėt, kai aš praktiškai restorane sėdžiu kiauras dienas. Visada gatavas šviežias kaloringas skanus ir nesveikas maistas.  :oh:  Va jo nebūtų, valgyčiau teisingą maistą, tai ne...  :oh:​ 

Tai visas maistas restorane nesveikas? Negasdink.. :blink:​ 

Atsakyti

Baisu baisu...Vieną vyrą per gerą turi, kita per gerą darbą. Aš tai nieko neturiu, dėl to ir pagundų nėra. :B  :D

nu tai negi pacios dabar esam kaltos, kad svorio priaugom? :B :D :D

Atsakyti

Nu faktas, kad aplinka kalta!  :B  :D​ 

Atsakyti

O siaip tai visai nepakenktu pasninko pasilaikyt visoms , pries pavasari.Ne veltui jis yra ir nebuvo jis sukurtas jokios religines konfesijos.Tesiog daugiau zuvies su pavasario saulute ir augaliniu riebalu padeda isvengti pavasarinio nuovargio .Dar karta kartoju del spanguoliu pavasari , ju labai reikia.

as  penktadeniais pasninkauju :)

Juo, tik: 1. viena smulkmenytė - tą maistą reikia pasiruošt ir valgyt, o koks durnius turėdamas po ranka visas darbo valandas paruoštą šviežią maistą, gamintų grįžęs vakare 21 val. 2. Dar reiktų prie to maisto ir priaimint takelį į sporto salę.  :rolleyes:  :D​ 

o negali  Tu  paprasyti, kad Tau sumakaluotu pagal  Tavo  norus ?

as  tai manau pats svoris kaltas, kad  priauga kur nereikia.

Atsakyti

Frofesorė, 10 Kov 2019 - 18:20, parašė: buvo ten kazkoks meetas Kaune, o ji supyko, kad jos nepakviete nieks asmeniskai :) issidraske truputi ir jau tada su visam isejo :)
Oi ,tie meetai.
Atsakyti

as  tai manau pats svoris kaltas, kad  priauga kur nereikia.

arba taip. nu jau tikrai ne as kalta :mmm:

Atsakyti

O būtina pradėti šitą skaudžią temą? biggrin.gif Nes aš privalau atsikratyti kokių 4kg, susiimu, pradedu maitintis sveikai, bet valgau daug, todėl svoris nekrenta, tada randu priežasčių nutrūkti ir vėl iš pradžių. Šiandien visisškas pasidergimas. Ledai, saldainiai, rūkyta dešra ir dar mėsainis iš degalinės finalui. Siaubas
Atsakyti
Orage , paziurejau meniu , maistas labai liuksiskas ir i sveikumo puse.Moliugu sriuba , rukolos salotos ,kas blogai?
Atsakyti

niekingi 4kg? pfff 

Atsakyti