Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Taip, ji. 

Aga. Aš tik neatsimenu, kaip ji išėjo.

Atsakyti

O koks skirtumas, kada foto daryta, suva tai tas pats. Savo akim maciau- yr sitas suva ten.

Tai kas gali abejoti dėl šuns? Užpavydėjom rožių žydėjimo dabartiniu metu, ale kad negali šiandien dar žydėt.

Atsakyti

Orage, aš ne su rūkytais, su žaliais. Kažkaip rūkyti man neočen.

Anglės, a tai pas jus katros sudedamosios dalies nėra nusipirkt, kopūstų ar mėsos? :hmm:  :B​ 

Elijai nedėsiu nuotraukos, pastorės ir mane apkaltins :D

A, tada nepavydžiu. Šonkauliukus aš tik rūkytus pripažįsru, kitokie man nYlabai.

O mane šiandien treneris kad išgyrė  :rolleyes: . Sakė, kad jau visai į formą grįžt baigiu.  :showoff:​ 

Su tavim aš dabar biFkį nešnekėsiu  :beee:​ 

Atsakyti

Zodziu izsirisau sau burna konkreciai,nes nuo mamos mirties 10 kg priedziau.Islindo celiulitas,gelbejimo ratas ir kitos nuodemes.Nusprendziau kad keisti viso garderobo -neturiu pinigu.

tu burna uzsirisai, o as sakiau skyryboms paduosiu...nebeimanoma... kaip zmogui (man) sukust, kai vyras sitaip gamina!!! nu tikras nieksas! :D :D pats tai issportuoja, o manes nenunesa iki sales :D

Atsakyti

Tai dek ta nuotrauka su kopustais savo,nes jau nuo Teres sampes prisigeriau,tu bent uzkasti duotum.

Zodziu izsirisau sau burna konkreciai,nes nuo mamos mirties 10 kg priedziau.Islindo celiulitas,gelbejimo ratas ir kitos nuodemes.Nusprendziau kad keisti viso garderobo -neturiu pinigu.

gal  risancios juostos   dar liko :) pasidalintum :)

Bliam, o tu savo valią dėk čia. Bo aš su visais savo sugrįžusiais kg irgi neturiu kada užsiimt. Vat kad įsispirčiau šiknon ir nueičiau į salę pajudint savo plačiąją, tai ne, pliac, geriau nugarai elektrostimuliatorių nusipirkau.  :B​ 

Tu gi turi  maitinimosi plana nuo kurio krenta svoris :)

Orage, aš ne su rūkytais, su žaliais. Kažkaip rūkyti man neočen.

Anglės, a tai pas jus katros sudedamosios dalies nėra nusipirkt, kopūstų ar mėsos? :hmm:  :B​ 

Elijai nedėsiu nuotraukos, pastorės ir mane apkaltins :D

visko mes turim, tik , kad  rankos  nedasiekia  visko nuspirkti :)

Atsakyti

O tai ar ji su trenksmais išėjo? Man rodos, išėjo ir neberašė ir tiek? Ar ne?

Buvo kilęs konfliktas, bet ji visada pareidavo. Tiesiog ją prisimenu dar ir iš kitų temų. 

Atsakyti

O mane šiandien treneris kad išgyrė  :rolleyes: . Sakė, kad jau visai į formą grįžt baigiu.  :showoff: 

Eik tu sikt.

ups! Kaip cenzura?

Atsakyti

Aga. Aš tik neatsimenu, kaip ji išėjo.

buvo ten kazkoks meetas Kaune, o ji supyko, kad jos nepakviete nieks asmeniskai :) issidraske truputi ir jau tada su visam isejo :)

Atsakyti

tu burna uzsirisai, o as sakiau skyryboms paduosiu...nebeimanoma... kaip zmogui (man) sukust, kai vyras sitaip gamina!!! nu tikras nieksas! :D :D pats tai issportuoja, o manes nenunesa iki sales :D

O ką man kalbėt, kai aš praktiškai restorane sėdžiu kiauras dienas. Visada gatavas šviežias kaloringas skanus ir nesveikas maistas.  :oh:  Va jo nebūtų, valgyčiau teisingą maistą, tai ne...  :oh:​ 

Atsakyti

tu cia Terezza po keliones formas praradus buvai, ar kaip? aisku, jei tu isvis jas buvai praradus, kazkaip sunku patiket :D

Atsakyti

Pas mus anties slauneles keptos siandien.

Atsakyti

Baisu baisu...Vieną vyrą per gerą turi, kita per gerą darbą. Aš tai nieko neturiu, dėl to ir pagundų nėra. :B  :D 

Atsakyti