Ladynew Majos fotkes labai valios isbandymui tinka As tai tik dziaugiuosi kad nieko saldaus namie neturiu, nes tikrai neatsilaikyciau...
Laba.
po kursu. Liezuvis istino ir pinasi. 😂 brt visumoj viska spejom, sake, jog lb patenkintos. As taip pat. Mazoji dalis desertu
Genijus tu, Maja.
*Persefonė*, 30 Kov 2019 - 23:04, parašė: Maja, saunuole tu! Pirmas kartas, bet tikiuosi ne paskutinis As eiciau pas tave i kursus, va niekaip nepavyksta plikytu ppyrageliu iskept O dar ta lava... Yra db planuose ir tai. Ir dar nnn dalyku. Reikia viska galvoj susirikiuot. Cia plikytukai. Tiek saldiems , tirk suriems. Va cia ekleriukai mano ismiluoti. bet visi be isimties pirma vieta dave plikytukams
Terezza, 30 Kov 2019 - 23:05, parašė: Puikus filmas. Kino teatre žiūrėjau. Majai sveikinimai ir grasinimai blokuot. Bo nu seilėm monitorių išterliojau.As tau tuo blokuosiu . Tik cyc motin. Sedi tyliai, laizai ekrana ir nol nol kaloriju
IMG_20190331_004111.jpg 204,27KB 6 Parsiųsta kartų
Genijus tu, Maja.
Labai aciu
Didžiuojuos Maja
Didžiuojuos Maja
Aciu labai
Ale kokios tinginės ir miegalės...Aš jau pavedžiota, nors bais tingėjau keltis.
Man kazkada po fates vynu nuorodos vis rode ir rode vynelius po eura.
Akurat ,kaip musu kaimo parduotuveje.
LADYNEW , ne sokolado venk , o planuok kaip visa seimos meniu pakeisti suvisam , is zacirku ir blynu i sveikesnes , bet ne maziau skanias opcijas.
Beje uzastrinus maista , kazkas suveikia smegenyse su saldumynu norejimu ir saldumynu nebesinori kazkaip ilgainiui. Todel as cia ikyriu su savo jalapos pipirais. Kaip ir rytu maistas , jis turi savyje jau kazkiek cukraus ir po jo valgymo deserto jau nebesinori. Jau isgautas tas balansas.
Tai kad dabar dar nevaikstom plikom kojom, tai dzin. Vasara tai taip, nelabai jau noretusi su tom besilupinejanciom skurelem vaiksciot.
Vaikštau basikom po namus, kalanetikoj, jogoj basa, tai mane erzina tos atsilupę skūros.
Alta teisi dėl aštraus maisto ir saldumynų nenorėjimo. Kasdien čia tuos aštrumus valgau ir dzievaž netraukia ant saldumynų. Per daugiau nei 2 men. vieną kartą užsimaniau ir sukapojau indą ledų ir kartą irisų su durianu. Jokių bulkučių, jokių pyragelių. Ir ne todel kad susilaikiau, nebuvo poreikio. Va ir Majuškos darbais pasigrožėjau gerdama kavą, bet nebuvo taip kad wow kaip norėčiau dabar.
Aišku, valgau vaisius kurie dieviškai saldūs, tai gal dar ir del to mažesnis saldumynų poreikis.
labu.
Laba.
Yra db planuose ir tai. Ir dar nnn dalyku. Reikia viska galvoj susirikiuot. Cia plikytukai. Tiek saldiems , tirk suriems. Va cia ekleriukai mano ismiluoti. bet visi be isimties pirma vieta dave plikytukams
O bože, nukritau. Įsivaizduoju kaip skanu.